Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik weet niet waarom ik word uitgejouwd, maar ik houd ook van wie mij haat’

Laatste update:

Er zijn veel supporters van Tottenham Hotspur die aanvaller Emmanuel Adebayor liever kwijt dan rijk zijn, maar de international van Togo is niet van plan om zich van White Hart Lane te laten wegpesten. Adebayor vraagt zich wel af wat hij de aanhang van zijn werkgever zou hebben aangedaan.

/

Jermain Defoe, de voormalig spits van the Spurs die zaterdag zijn debuut maakte voor Sunderland, kreeg bij zijn invalbeurt in het stadion van Tottenham nog een warmer onthaal dan de Togolees. Die is zich echter van geen kwaad bewust. “Ik weet niet of ik de fans nog voor me zal winnen, ik wil gewoon als en professional mijn werk doen en daar plezier in hebben”, vertelt Adebayor in de Engelse media.

“Ik ben hier niet om de mening van de supporters te veranderen. Ik weet niet waarom ik word uitgejouwd. Ik houd van de mensen die van mij houden, maar ik houd ook van de mensen die mij haten.” Trainer Mauricio Pochettino neemt het voor zijn speler op. “Het belangrijkste is dat we iedereen steunen, als ze het veld betreden in het shirt van Tottenham Hotspur”, maakt de coach duidelijk.

Denk je dat Emmanuel Adebayor nog lang bij Tottenham Hotspur blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou Adebayor heeft het voor elkaar, dit is al de 3e club waar die word uitgejouwd.
Ik denk dat hij beter een andere competitie kan opzoeken.
Komt weinig aan spelen toe en heeft de supporters ook niet achter zich.

19 januari 2015 om 10:24

Het is niets persoonlijks, maar hij past niet bij het spel van Tottenham. Met Adebayor kan je nauwelijks een georganiseerde aanval opzetten. Hij past beter bij een club waar ze niet zo'n zorgvuldige opbouw hebben. Denk dat Aston Villa veel baat bij hem zou hebben, die scoren dit seizoen ook erg moeilijk.

19 januari 2015 om 10:36

Supporters weten dat hij een fortuin verdient en daar presteert hij niet naar. Hij is er zelf echter niet voor verantwoordelijk dat hij meer verdient dan de sterkhouders

19 januari 2015 om 10:44

Dus moet hij verkocht worden. Als hij zoals de voorgaande jaren het wel prima vind om op het bankje te zitten met dat vette salaris dan is dat niet goed voor de club. Daarom wordt hij uitgejouwd.

19 januari 2015 om 12:23

Wat lul je nou man, bij madrid vond ik hem aardig goed en als real madrid iets goed kan is het op de counter snel een goede aanval opzetten

19 januari 2015 om 12:38

Bij Madrid werd hij ook weer snel de deur uit gewerkt hoor. Weet niet wat jouw definitie van goed is.

Tottenham is trouwens geen counterploeg.

19 januari 2015 om 12:54

Nee, was gewoon gehuurd, meer niet. Adebayor is overbodig, maar uitjouwen is nergens voor nodig..

Ps. Als Adebayor niet naar behoren presteert, vanwegen zijn salaris en prijskaartje, wat dan over soldado haha

19 januari 2015 om 13:23

Soldado voetbalt veel beter mee. Poch moet eens zo spelen, dan komt Spurs echt uit de verf:

Lloris
Walker
Kaboul
Vertonghen
Rose
Capoue
Mason
Kane
Eriksen
Lamela
Soldado
19 januari 2015 om 13:39

Hij was gewoon verhuurd he, deed het prima daar, net als bij Arsenal trouwens en die voetballen ecjt wel

19 januari 2015 om 13:50

Ben ik niet met je eens, de carrière van Adebayor is alleen maar bergafwaarts gegaan volgens mij.

19 januari 2015 om 14:57

Je gaat toch niet je beste man van dit moment uit de aanval halen om Soldado er in te zetten? Kane is echt geweldig bezig, 6 keer gescoord in zijn laatste 7 wedstrijden, die moet op zijn positie blijven staan. Daarnaast mis ik Chadli in jouw opstelling, heeft ook een goed seizoen.

Adebayor is nooit een leuke man geweest om mee samen te werken, dat blijkt uit de manier waarop hij bij zijn clubs is vertrokken. Anderzijds brengt zijn karakter ook iets positiefs, het Balloteli-achtige 'schijt aan iedereen'. Saldado is totaal mislukt en moet zo snel mogelijk terug naar Spanje, dat is zijn speelstijl, daar voelt hij zich veilig. In Engeland is het echt een gedrocht van een speler.

19 januari 2015 om 15:43

Ik heb Kane toch rechtsvoor opgesteld? Kane is het best als hij vanuit het middenveld de aanval zoekt. Soldado is meer een puntspeler. Ik denk dat het nog goed komt met Soldado hoor, Poch moet eens wat vaker met hem spelen terwijl Eriksen op tien staat. En dan normale controleurs daar achter.

Chadli zou ik een tijdje geleden ook boven Lamela verkiezen, maar hij viel me erg tegen in de wedstrijd tegen Sunderland.

Blijft toch een held, met vooral in gedachten die 4-2 tegen arsenal. Ik denk dat Usain Bolt het nog zelfs in zijn broek deed van die sprint !

19 januari 2015 om 10:22

Ikzelf heb geen helden die tegenstanders die op de grond liggen in het gezicht trappen.

Kan iemand mij vertellen waarom hij niet zo geliefd is bij de Spurs. Lijkt mij wel een goeie spits.

19 januari 2015 om 10:26

Hij presteert niet goed genoeg, soms heeft hij een leuke opleving maar over een heel seizoen is hij dat enorme salaris zeker niet waard.

Naast zijn matige doelpuntenproductie zie je hem ook vaak op de verkeerde plaats staan. Als hij op 9 moet staan dan vind je hem op de vleugel, en als hij diep moet gaan komt hij in de bal. Dat soort dingen.

19 januari 2015 om 10:37

Waarschijnlijk omdat ie lang bij arsenal speelde, de echte aartsrivaal van spurs

19 januari 2015 om 10:44

Nee dat maakt niets uit, voor mij althans niet en ik heb het ook nooit van een andere Spurs fan gehoord.

19 januari 2015 om 11:01

Nee, zulke dingen werken juist andersom, hij word bij Arsenal uitgefloten. Campbell kwam direct van Spurs naar Arsenal, maar werd enkel door Spurs gehaat.

Ik vind Adebayor een typische spits voor Franse competitie. Ik denk dat hij tandje lager moet gaan ergens bij As Monaco of Olympique Marseille. Een lange knullige spits geen technicus alleen sterk in kopduels. Soms zijn momenten dat hij goed kan uithalen en een aardige wedstrijd mee kan spelen.

Echt een schande uitgejouwd worden door je eigen supporters die moeten zich schamen en achter hun club en spelers gaan staan , maar dit vind ik echt getuigen van grote minachting naar een speler toe die ook gewoon zijn best doet walgelijk.

19 januari 2015 om 10:28

Ach je snapt toch wel dat als hij het steeds verprutst dat hij dan commentaar gaat krijgen? En weet je wel hoeveel hij verdiend? En dat hij al veel te lang bij de club zit in deze situatie?

19 januari 2015 om 10:33

Dan is Tottenham degene die stom bezig is, of zit ik er nou naast?

19 januari 2015 om 10:38

Oh en dan hebben een paar leeghoofden die zelf amper weten dat er lucht in een bal zit het recht om een speler die er alles aan doet om voor het team te winnen uit te fluiten , de trainer stelt hem op en wat je dan moet is een speler aanmoedigen zodat hij wat meer vertrouwen krijgt en het dan wel lukt , als hij zaterdag as bv de winnende maakt fluiten ze hem dan ook uit ? nee dan niet want zo hypocriet zijn dan wel weer .

19 januari 2015 om 10:47

@ Cannavaro1,

Tottenham had hem nooit zo'n lang contract en zo'n vet salaris moeten bieden. Dat was idd stom. Maar nu moet hij weg, het is januari dus het kan.

@ sloep01,

Adebayor is niet goed genoeg voor Spurs. Ik denk ook niet dat er supporters zijn die denken dat hij niet wil winnen, maar ik weet zeker dat hij niet de sportieve ambitie verkiest boven de financiële ambitie: jarenlang heeft hij een vertrek geweigerd om dat vette salaris op te kunnen strijken. Dus nee Adebayor denkt niet in het belang van Spurs.

19 januari 2015 om 12:48

Waarom zou Adebayor in het belang van de Spurs denken? Hij doet gewoon zijn best, niet zijn schuld dat hij zoveel geld krijgt.. Er zijn genoeg mensen op deze aardkloot die meer krijgen dan dat ze verdienen, er is er geen 1 die dat op gaat geven..

19 januari 2015 om 13:24

Adebayor hoeft niet in het belang van Spurs te denken, maar dan moet hij ook niet zeuren als de supporters van Spurs niet in zijn belang denken.

19 januari 2015 om 10:36

Het probleem is dat je helemaal niet ziet dat Adebayor zijn best doet. Hij zegt dat wel maar op het veld is er niks van te merken. Logisch dat de supporters dan niet blij zijn.

19 januari 2015 om 10:48

Hij doet wel zijn best maar het is niet goed genoeg. Hij moet verkocht worden en hij moet daaraan meewerken.

19 januari 2015 om 12:03

geert vs

Zou jij eraan meewerken als je tegen je eigen zin naar een andere club moet, die je misschien niet ziet zitten en, nog belangrijker, waar je minder zult gaan verdienen? Ik in ieder geval niet, dan zou ik dat fluiten voor lief nemen, maar wel elke week mijn dikke salaris bijschrijven, a la Bogarde.

19 januari 2015 om 12:18

Ik denk dat ik ergens anders naar toe zou gaan ja. Het lijkt me sterk dat er alleen clubs interesse hadden waar Adebayor niet naar toe wilde gaan. Ik durf best te stellen dat Adebayor een geldwolf is en niet zoveel geeft om het sportieve element.

19 januari 2015 om 20:46

Dat doet hij dus niet voor 120.000 pond per week. Door dit salaris en zijn luie instelling kunnen we hem aan de straatstenen niet kwijt. En meneer wil niets inleveren (zijn groot recht) maar verwacht niet dat de Yid army dan gaat juichen.

Waardeloze spits is het nu die zijn salaris zeker niet waard is. Veel geld vragen en biks presteren. Zonde echt doodzonde

Vond t toch altijd een heel goede spits. Best snel, maakte doelpunten, sterk etc. Mja, heb een hekel aan die man dus vind dit niks ergs.

Ik deed mee. Wil hem het liefst niet meer in een Spurs shirt zien en liet zo mijn stem horen

Blijft toch een held die Adebayor en zo'n verkeerde spits is hij nou ook weer niet. Tottenham is gewoon geen goede club voor hem maar voor wie wel? Je kan ook stellen dat Tottenham nergens op lijkt en daarmee heb je gewoon gelijk.

19 januari 2015 om 13:27

Denk dat Adebayor goed past bij Aston Villa. Of de Franse competitie waar hij zijn fysiek optimaal kan gebruiken aangezien daar veel Afrikanen voetballen. De Serie A zou misschien ook wel bij hem passen aangezien hij daar vaak in een vrije rol voorin zou kunnen spelen.

Kan je ook uitleggen wat je in vredesnaam bedoelt met je laatste zin?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren