Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik weet niet of hij überhaupt toestemming had om met Guardiola te praten'

Laatste update:
/

De overgang is nog niet officieel, maar alles wijst erop dat Gabriel Jesus een dezer dagen de overstap van Palmeiras naar Manchester City maakt. De negentienjarige aanvaller kon voor een vastgesteld bedrag van 24 miljoen euro naar Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Bayern München of Paris Saint-Germain, maar Manchester City bood 32 miljoen euro en wint naar verluidt de strijd.

Een telefoongesprek tussen Josep Guardiola en Gabriel Jesus zelf zou de doorslag hebben gegeven, zo klonk het enkele dagen geleden. Palmeiras-trainer Alexi Stival, beter bekend als Cuca, erkent het gesprek tussen de twee. Of de manager van Manchester City zich echter de aan de regels heeft gehouden, is onduidelijk. "Ik weet überhaupt niet of onze voorzitter Alexandre Mattos toestemming heeft gegeven voor een gesprek."

/

"Ik zal het vragen, ik weet het niet. Als hij tot het einde van het seizoen hier blijft, vind ik het geen probleem", zo stelde Cuca. Volgens diverse Braziliaanse en Engelse media zal de aanvaller sowieso tot het einde van het kalenderjaar bij Palmeiras blijven. Het is daarna aan Guardiola om te bepalen of Gabriel Jesus in januari aansluit of nog een half jaar bij zijn huidige club blijft. De Braziliaan zal een contract voor vijf jaar tekenen.

Palmeiras heeft overigens slechts dertig procent van de eigendomsrechten van de linksbuiten in het bezit; de rest is in handen van de speler zelf (15 procent), zaakwaarnemer Cristiano Simões (32,5 procent) en voormalig zaakwaarnemer Fábio Caran (22,5 procent). Het contract van Gabriel Jesus loopt nog tot 19 december 2019 door.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Frustrerend om te zien dat Inter al maandenlang aan het onderhandelen is om deze speler maar dan plots een Man City in het spel komt en simpelweg 10 miljoen meer kan bieden... Hoop nog steeds dat hij naar Milaan komt. Van wat ik las in de media ging zijn voorkeur lange tijd uit naar Inter, maar wanneer plots zoveel geld in het spel komt... We zullen zien.

Wow. Moet je voorstellen als Marlos Moreno van Atletico Nacional ook komt. Dan zit de aanval van City wel goed voor de toekomst.

23 juli 2016 om 09:53

Zeker met Iheanicho er ook nog bij

23 juli 2016 om 10:05

En toch gaan ze ook volgend jaar weer aanvallers kopen, voor minstens dezelfde bedragen.

Deze jongen is echt bijzonder getalenteerd en ik zie veel van Neymar en de jonge Ronaldo da Lima in hem terug. Maar toch vraag ik me af of de Premier League wel de goeie keus voor hem is. Hij is echt ontzettend mager en lichtvoetig en zulke Braziliaanse spelers redden het niet altijd in de Premier League. Aan de andere kant, spelers als Coutinho, Mahrez en David Silva zijn ook de breedste niet maar spelen de PL stuk dankzij hun surplus aan techniek. En het meest belangrijke: hij zal het vertrouwen krijgen van Pep. Hij weet met jongelingen om te gaan en ze vaak veel beter te maken dan ze al waren. Dus ik ben benieuwd naar Jesus, want een ding is zeker: hij is ongelooflijk goed. Hij zal echt opvallen tijdens de Olympische spelen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren