Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik was kind aan huis, maar toen Van Gaal kwam begon het te stinken’

Laatste update:

Voor Martín Demichelis staat er woensdag een bijzondere wedstrijd op het programma. De 33-jarige verdediger uit Argentinië neemt het met Manchester City op tegen Bayern München, de club die hij tussen 2003 en 2010 diende. Bayern München heeft voor altijd een plek in zijn hart, maar voor Louis van Gaal (die zijn trainer was in München) heeft hij dat niet.

/

“Ik heb veel meegemaakt bij Bayern München”, begint Demichelis in gesprek met BILD. Door de komst van Van Gaal vertrok hij in december 2010 naar Málaga. “Ik knokte me in de basis van Bayern München, ik voelde me kind aan huis. Toen Van Gaal kwam, begon het te stinken”, aldus de mandekker.

Demichelis neemt het woensdag met Manchester City dus op tegen Bayern München, maar Van Gaal komt hij er niet meer tegen. De oefenmeester werd eerst bondscoach van het Nederlands elftal en trok later naar Manchester United, stadsgenoot van the Citizens. Manchester City is niet de favoriet als het aantreedt in de Allianz Arena. “Maar we hebben een ijzersterke ploeg, we moeten ieder stadion ter wereld betreden met het doel om te winnen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt een kraker die ik helaas moet missen.

17 september 2014 om 15:04

@paulbarcafan,

Ik hoop dat dat komt omdat je als trouwe Barcafan barca gaat kijken

17 september 2014 om 16:36

Haha precies.

Er wordt totaal niet duidelijk waarom hij dit zegt en wat er gebeurd is. Ik moet wel zeggen dat ik, ondanks alle grappen, grollen en alle kritiek over hem, ik hem gewoon prima vind spelen bij City en ook met Argentinie vond ik hem gewoon prima. Had niet verwacht toch dat hij het zo zou oppakken.

17 september 2014 om 14:07

Ik had ook niet verwacht dat hij zich bij City nog zo goed staande kon houden. Deze sneer heeft vooral te maken met dat van Gaal nu coach is bij United lijkt mij. Ik kon me destijds heel goed voorstellen dat zij bij Bayern niet goed overweg konden. Van Gaal koos eerder voor van Buyten, en 1 van die wat tragere oudere verdedigers is genoeg.

17 september 2014 om 14:18

Blijft voor mij ook een beetje onduidelijk, maar het zou kunnen dat hij gewoon terugdenkt aan die scene dat Louis z'n broek liet zakken in de kleedkamer.

Ik vind Demichelis nog steeds een matige speler, maar een goede verdediger. Toch was Louis van Gaal terug op zoek naar een speler met wat meer in z'n mars dan deze knakker. Zijn teams spelen het voetbal van achteruit hè. Dus zo'n jongen moet ook wel in zich hebben om bepaalde situaties te zien en te herkennen. Demichelis doet het voornamelijk goed als er een tactisch zeer sterke speler in zijn buurt is.

17 september 2014 om 14:24

Van Gaal kwam aankakken met Van Buyten, daar kan je toch niet nu van zeggen dat die veel beter was. haha.

Maarja, oude koeien (demichelis en Van Gaal) uit de sloot......

Hij was ook gewoon dramatisch. Samen met van buyten was het slapstick, het verdedigen.
Hij mag wel wat meer kritieks op zichzelf zijn vind ik

17 september 2014 om 14:05

*Kritisch, voordat ik door de vakbond der taalkundigen uit elkaar wordt gerukt

17 september 2014 om 14:07

Haha!

17 september 2014 om 14:17

Hahaha

17 september 2014 om 14:23

ik wordt?

Het was inderdaad drama met van Buyten en Demichelis samen, maargoed het zijn allebei sterke trage verdedigers en daar moet je er ook geen twee van opstellen. Daarin had van Gaal mijn inziens gewoon groot gelijk. Blijf me er trouwens over verbazen dat Demichelis elke week in de basis staat bij City, er moet toch wel wat beters te vinden zijn?? (mangala?)

17 september 2014 om 14:16

Hij was inderdaad een van de redenen waarom het zo lang mis ging met Bayern. Kregen een aantal jaar flinke klappen te verwerken op het Europese niveau. Van Gaal kwam, hij ging weg, en meteen een CL finale voor Bayern. Zegt me toch genoeg. Ik moest heel hard lachen toen ik hem vorig jaar zag spelen voor City... wat moet zo'n kluns nu bij zo'n club in de basis?

17 september 2014 om 14:19

Uuhmm. Demichelis speelde de CL finale onder van Gaal...

17 september 2014 om 14:27

Oh dat klopt inderdaad. Lucio moest meteen ophoepelen!

Hij zag het niet in je zitten. Zelfs ik niet! Maar Demichels blijft een oude topper

Begon zeker te stinken toen van Gaal met z'n broek op z'n knieën in het kleedlokaal stond..

On:
Speelde afgelopen seizoen gewoon zeer degelijk, hield zich goed staande en ook op het Wk kon je op hem bouwen. Ben benieuwd of hij zich vanavond kan redden tegen Lewandowski.

17 september 2014 om 14:18

Goud stinkt niet. Wel creatief van Demichelis om tijdens de voorbeschouwing op een champions leaguewedstrijd een dikke sneer richten United te versturen

nee jij ruikt naar bloementjes wil je zeggen, was gewoon niet goed genoeg. Simple AS That.
Als hij echt zo goed was dan hoefde hij niet naar Malaga maar dan had hij gewoon in de basis gestaan bij Bayern Munchen. gewoon de concurentie strijd verloren en nu Louis bij MAN UTD zit even een sneer na geven.
hij heeft mijn verwachtingen op het WK ruimschoots overschreden, had niks van hem verwacht van Martin Demichelis

Weet iemand waarom mangala niet speelt?

jammer dat ik deze wedstrijd mis. zit bij ajax psg in de arena dan. wel heel veel zin in natuurlijk!!!!!! ;-)

Heb een afschuwelijke hekel aan deze man. Hij vind zichzelf veel beter dan dat ie is en dat stoort mij zeer. In alle interviews geeft meneer te kennen dat hij het zo goed doet. Gewoon treurige natrap actie van deze man

Van Gaal is niet hypocriet of dubbelzinnig. De enige reden dat je kan vertrekken is omdat je je niet houdt aan afspraken of omdat je niet presteert in het nieuwe systeem. Maar Van Gaal vertelt dit je wel, dus je hebt alle kans om er nog iets van te maken, maar meneer Demichelis, zo schat ik in, zal wel een speler zijn met een ego. Dat botst dan wel ja.

Demichelis was altijd de zwakke schakel van Bayern, dat hij zou vertrekken was een kwestie van tijd. Net zoals hij bij City een zwakke schakel is.

Demichelis doet het de laatste maanden goed bij Bayern. Het zal me niks verbazen als hij start tegen Bayern. Al zie ik hem liever tegen Chelsea in de basis en vandaag Mangala.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren