Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik was bij Bayern niet gelukkig, dat is iedereen wel opgevallen'

Laatste update:
/

Xherdan Shaqiri wil met Internazionale terug naar de top. De Zwitser zat bij Bayern München bijna 2,5 jaar lang op de bank en had daar genoeg van. Woensdag werd hij voorgesteld in Milaan, waar hij tot de zomer op huurbasis zijn kunsten zal vertonen. "Ik had meerdere opties, maar voor mij stond de keuze vast", liet hij weten bij binnenkomst.

De Messi van de Alpen verklaarde enthousiast te zijn gemaakt door Roberto Mancini, die dezelfde doelen voor ogen heeft. "Ik ben overtuigd geraakt door zijn woorden en nu wil ik de club helpen om terug te keren op het allerhoogste niveau", zei de 23-jarige vleugelaanvaller, die ook centraal uit de voeten kan. In München kon hij dat door de moordende concurrentie echter maar zelden aantonen.

"Ik was daar niet helemaal gelukkig, dat zal iedereen wel zijn opgevallen", vervolgde hij. "Ik wil weer spelen. Dat maakt me blij en geeft me de kans om mijn waarde te bewijzen." Shaqiri erkende tevens dat hij ook aanbiedingen van Juventus en Liverpool op zak had. "Als je de krant leest lijkt het alsof ik overal in beeld was. Juventus was inderdaad een van de opties, maar ik wilde alleen naar Inter."

Xherdan Shaqiri maakt Internazionale sterker

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker Shaqiri weer in actie zien!!!

Er is dus serieus iemand die gestemd heeft dat Shaqiri geen aanwinst is voor Internazionale?!

14 januari 2015 om 15:06

Dit is een prachtige speler

Echt zonde dat zo een voetballer zolang op de bank heeft gezeten

Shaqiri heeft een contract getekend van 4 en een half jaar en is niet gehuurd. Bron: Inter.it

On topic

Zo blij met Shaqiri, sinds 2009/2010 ging het bergafwaarts maar nu gaat het elke dag beter en beter. Shaqiri wilt het liefst op 10 spelen maar ik denk dat hij als rechtsbuiten gaat spelen onder Mancini. Vraag me wel af of we nu 4231 of 433 gaan spelen. Ik zie liever 433. Podolski-Icardi-Shaqiri en daarachter Hernanes-Kova-Medel. Nu nog paar verdedigers halen en we doen volgend jaar al mee om de scudetto! Forza Inter

14 januari 2015 om 15:56

Sinds 2009/2010 bergafwaarts? Won Inter niet de CL nog in 2010?

14 januari 2015 om 16:10

Ik denk toch dat het duidelijk is dat ik dat bedoel. Misschien verkeerd verwoord.

Zo zie je maar dat prijzen pakken, dik geld verdienen en bij een topclub op de bank zitten ook niet alles is.

Top dat hij een stap terug wil doen om zijn carrière een nieuwe boost te geven. En het project bij Inter lijkt ook erg mooi als je de berichten leest. Genoeg talent in het team, een voorzitter met toekomstperspectief voor de lange termijn en misschien wel een nieuw stadion.
Juiste keuze gemaakt, Xherdan.

Mooi dat hij naar inter is gekomen ik las vandaag hier iets dat eto'o weg wou bij everton misschien wilt hij ook nog een jaartje terug komen heeft toch een mooie tijd bij inter gehad denk ik

14 januari 2015 om 15:55

@mauri, iemand die bij Everton niet aan de bak komt kan bij Inter niks komen doen, tenzij je degradatievoetbal wil gaan spelen.

Dit is gewoon een speler die je wekelijks wil zien spelen. Of dat nou bij een topclub is of niet. Ben blij voor hem dat hij naast Milaan is verhuisd!

Shaqiri is een prima speler, maar de concurrentie bij Bayern is gewoon moordend. Logische stap dat hij het bij een andere club probeert. Toch snap ik niet dat spelers de overstap willen maken naar Inter. Presteren al jaren niet meer, terwijl het echt 'n aantal geweldige spelers in de selectie heeft rondlopen. Zoals Hernanes die de overstap maakte van Lazio, terwijl Lazio (volgens mij) de laatste jaren boven Inter is geëindigd. Kun je nagaan welke status Inter heeft in Italië

14 januari 2015 om 17:28

Shaqiri presteerde gewoon onder zijn mogelijkheden. Dat heeft niets met concurrentie te maken.
Dit seizoen heeft hij zich niet kunnen bewijzen als hij speelkansen kreeg.

16 januari 2015 om 11:46

Ook als Shaqiri geweldig in vorm zou zijn, had hij op de bank gezeten in München.

14 januari 2015 om 17:40

Beide clubs uit Milaan hebben nog altijd enorm veel fans over de hele wereld, waardoor ze de mogelijkheden hebben om op termijn terug aan de top te komen(toch van de Italiaanse competitie alleszins, de CL is nog een ander verhaal). Ik denk dat Shaqiri hier een prima keuze heeft gemaakt, ook heb ik de indruk dat Inter onder Mancini weer de goede weg is ingeslagen.

Jammer hoor dat zo top talent tweeen een half jaar stil zat denk dat hij binnen die twee en half jaar het niv van sanchez bereikt had pfff

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren