Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik voelde me gewoon niet goed bij PSG, dat kan nou eenmaal gebeuren'

Laatste update:

Als kleine jongen vertelde Lucas Digne aan zijn vader dat hij ooit voor Barcelona zou gaan spelen. Digne senior adviseerde zijn zoon om niet te hoog van de toren te blazen, maar de linksback heeft het toch geflikt. Barcelona maakte vorige week 16,5 miljoen euro over naar Paris Saint-Germain en na het afronden van zijn transfer belde Digne direct met zijn vader, om zijn droomtransfer te vieren.

/

De 22-jarige vleugelverdediger kwam vorig seizoen op huurbasis uit voor AS Roma en is blij dat hij nu definitief is verlost van PSG. “Ik heb daar twee jaar gezeten, maar het voelde nooit goed voor mij”, vertelt Digne aan Goal. “Vorig jaar besloot ik om de clubleiding te vertellen dat ik wilde vertrekken. Ze vertelden me dat ze dan wel een nieuwe linksback moesten halen en dat hebben ze ook gedaan.” Layvin Kurzawa kwam voor 25 miljoen euro over van AS Monaco.

Desondanks wilde PSG Digne in de zomer weer bij de selectie betrekken: “Maar ik gaf aan dat ik niet wilde terugkeren”, zegt de Fransman. “Ik vertelde dat ik niet meer voor PSG wilde spelen, omdat het gewoon niet de juiste club voor me was. Eerst zeiden ze dat ze me niet wilden verkopen, maar uiteindelijk accepteerden ze dat ik echt weg wilde. Vervolgens werd het contract van Maxwell verlengd, en dus mocht ik gaan. Nu ben ik bij Barcelona en ben ik ontzettend gelukkig.”

Digne ontkent dat hij wilde vertrekken bij PSG vanwege de behoorlijke concurrentie op zijn positie: “Dat is gewoon niet waar. Als ik bang zou zijn voor concurrentie, waarom zou ik dan naar de beste ploeg van de wereld gaan? Ik voelde me gewoon niet goed bij PSG, dat kan nou eenmaal gebeuren.” Bij Barcelona gaat Digne de strijd aan met Jordi Alba; het is de bedoeling dat Adriano nog verkocht wordt.

Lucas Digne is een aanwinst voor Barcelona

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk maakt hij het waar bij Barcelona, ik zou hem de tijd geven.
Is nog jong, heeft talent en is in eerste instantie toch als back up gehaald.
Leuk dat Umtiti en Digne allebei blijkbaar al Barca fans waren

Ik hoop dat hij de strijd wint, want dat wil zeggen dat hij nog beter zal worden als Alba.
Maar ik verwacht het niet. Als hij bewijst dat hij een goede wissel is, zal hij al belangrijk genoeg zijn.

Kon het eerste seizoen niet overtuigen. Natuurlijk was Maxwel de vaste linksback maar de wedstrijden die Digne wel speelde was ook niet denderend. Na een goede uitleenbeurt aan Roma toch bij FC Barcelona belandt en Paris heeft een geweldige vervanger genaamd Kurzuwa.

Hij is duidelijk niet weg vanwege de concurrentie want aan Alba heb je een nog zwaardere tegenstander dan aan Maxwell of Kurzawa

Goede aankoop en in potentie een hele goede linksback.
Speelde echt goed bij As Roma.
Toekomstige back van Frankrijk en denk ook op termijn van Barca.

19 juli 2016 om 19:11

alba is maar 25 jaar digne 22

Lijkt me sterk dat hij Alba uit de basis gaat spelen. Al vind ik Alba ook geen wereldtop. Is toch niet een back van het kaliber van bijv Alves en ik vind het bovendien een verschrikkelijk irritante ventje.

Ik heb ook mijn twijfels of hij Alba uit de ploeg gaat spelen maar als back-up om te roteren lijkt hij me wel een goede optie.

Al vaker gezegd : Barca speelt tegen de 60 wedstrijden op een seizoen en dan is het simpelweg onmogelijk om het met 11 te doen. Digne zal tegen de 30 wedstrijden actief zijn, al dan niet volledig en op die manier zal hij hopelijk ook meer dan zijn steentje bijdragen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren