Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik voel dat ik misschien dichter bij het niveau van Lukaku ben gekomen’

Laatste update:

Michy Batshuayi kwam in de eerste seizoenshelft bij Chelsea niet zoveel aan spelen toe als hij zelf had gewild, maar de spits heeft na zijn winterse overstap naar Borussia Dortmund zijn vorm weer hervonden. De Belg scoort in het shirt van die Borussen aan de lopende band en hoopt dat bondscoach Roberto Martínez daar ook wat van meekrijgt.

Batshuayi heeft zich in Duitsland razendsnel opgewerkt tot publiekslieveling: “Dat is overal zo. Als je als spits bij een nieuwe club komt en je scoort meteen, dan krijg je veel lof. Ik heb het moeilijk gehad, maar nu leert iedereen weer de echte Michy kennen”, legt hij uit aan Sporza. De aanvaller moet bij de Rode Duivels doorgaans Romelu Lukaku voor zich dulden, maar geeft ook aan dat kiezen voor de een niet automatisch hoeft te betekenen dat de ander op de bank plaats moet nemen.

“Misschien is mijn status bij de Rode Duivels wel een klein beetje veranderd nu ik zoveel scoor. Ik voel wel dat ik misschien dichter bij het niveau van Romelu gekomen ben. We komen goed overeen en we kunnen trouwens ook samen spelen”, gaat Batshuayi, die ervan uitgaat dat Martínez de juiste keuzes zal maken, verder. “Ik heb een heel goeie band met hem. Hij is me altijd blijven steunen op de moeilijke momenten. Ik voel heel veel vertrouwen van hem.”

Vind jij dat Michy Batshuayi eigenlijk in de basis hoort te staan bij België?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In potentie is Batshuayi de betere speler imo. Veel dynamischer spits en laat dat nu ook zien bij Dortmund.

24 maart 2018 om 16:49

Lukaku is ook dynamisch maar speelt echt in een belabberd team onder een momenteel slechte trainer, speelt de laatste maanden weer voortreffelijk. Supersterk in de duels, op de grond en in de lucht. Dribbelt goed en creëert veel als hij vanaf rechts komt, aanspeelpunt maar voetbalt en combineert ook goed. En hij maakt ook zijn goals, wereld van verschil met eerder dit seizoen.

24 maart 2018 om 16:57

Ik ben t met jullie beiden eens. Is een 442 opstelling niet een goed idee. Om dan niet TE aanvallend te spelen zou je Dembele en Naingolan in t midden kunnen doen en Hazard en KdB op de flanken bij het 4 mans middenveld. Michy en Lukaku doen me dan denken aan de vroegere Cole en Yorke.

24 maart 2018 om 16:57

Bats is beter omdat Lukaku een andere type speler? Is Elneny een betere cvm dan busquets omdat hij dynamischer is? Nee. Het zijn totaal verschillende spelers. Bats doet het nu even goed bij BvB maar miste ook bizarre kansen bij Chelsea.

Lukaku wordt in NL enorm afgebrand, maar het is echt een topspits. Zijn looplijnen, kracht, spelinzicht(relatief voor een spits) en schot met linkerbeen zijn echt geweldig. Hij heeft bijna 7 jaar BPL in de benen en wordt ieder jaar een stukje beter. Maakt geen ruzie, traint hard en houd zich aan de wensen van zijn trainer. Kortom een geweldige topspits. Ow ja en hij is pas 24.

Belgie heeft met Hazard en Mertens op de flanken een spits nodig die de cv's bezig houdt en met zijn rug naar de goal kan spelen.

Lukaku is hier toch echt de juiste man voor

24 maart 2018 om 18:38

helemaal met je eens behalve dat het een goede spits is omdat hij hard traint en zich houd aan de wensen van de trainer. dat zijn imo niet eigenschappen die een goede spits essentieel beter maken. het belangrijkste is dat hij er staat in de wedstrijden en dat hij de ballen in het netje jaagt en dat kan Lukaku zeker

In het begin was er concurrentie tussen Lukaku, Benteke, Mitchi en zelfs Origi. De meesten zagen Lukaku als minste van allemaal. Ondertussen staat Lukaku mijlen voor op anderen. Mitchi is een goeie B plan wanneer met Lukaku niet zou lukken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren