Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik vind het vreemd van Chelsea, want hij is nog niet ‘over the hill’’

Laatste update:

De Daily Mail schreef vrijdag dat John Terry definitief niet in aanmerking komt voor een nieuw contract en dat de verdediger al bezig is met de voorbereiding van een afscheidsfeest. Als Terry vertrekt, maakt Chelsea in de ogen van voormalig assistent-manager Steve Clarke een fout.

/

“Ik ben verrast en ben vrij duidelijk geweest met mijn steun voor Terry, want ik zou willen dat hij volgend seizoen blijft. John zit er al zo lang, kent de club door en door. Hij begrijpt de supporters en zou de nieuwe manager ook enorm kunnen helpen. Het is het eerste seizoen voor Antonio Conte in de Premier League en hij kan de ervaring van John dan goed gebruiken. Hij zou zijn oor te luisteren kunnen leggen bij hem, bijvoorbeeld”, aldus Clarke tegen Sky Sports.

“John is de aanvoerder en een grote persoonlijkheid in de kleedkamer. Het is vreemd dat ze hem laten gaan, want het is niet zo dat John over the hill is. Als je ziet hoe hij dit seizoen speelt, dan denk ik dat hij het nog wel een jaar in zich heeft”, besluit de 52-jarige Clarke, die sinds zijn vertrek bij Reading in december zonder werkgever zit.

Ben jij het met Steve Clarke eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

No it's going downhill

Die slome zou nog prima met een team mee kunnen ballen dat de hele pot met zijn rug tegen de muur staat maar chelsea moet gewoon verder.

6 mei 2016 om 20:30

Ze moeten hem nog een jaar houden.. Cruciaal in de opbouw van het nieuwe Chelsea dat weer kampioen wilt worden volgend seizoen.. Als verlengstuk van de trainer nog van significant belang...

Hij is nog niet over de Cahill

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren