Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik sta bij thuiswedstrijden het liefst op de B-side, dan is dit heel speciaal’

Laatste update:

Niet Stephan Andersen maar Patrick ter Mate maakte zondag tegen NEC (1-1) zijn debuut voor Go Ahead Eagles in de Eredivisie. De club uit Deventer moest Eloy Room laten terugkeren naar Vitesse, haalde Andersen van Real Betis als vervanger, maar de Deen werd niet op tijd vrijgegeven door de Spaanse bond. Erik Cummins heeft een blessure in de aanhechting van zijn spieren en pezen tussen onderbeen en enkel en was zodoende evenmin beschikbaar.

/

Zodoende kwam trainer Foeke Booy uit bij de 21-jarige Ter Mate, een Eagle in hart en nieren. Op zijn arm heeft de doelman de datum van de promotie naar de Eredivisie laten tatoeren. “Een volle Brink, alles rood-geel.” Ter Mate liet de tatoeage een dag voor de wedstrijd tegen FC Volendam (3-0) zetten. “Ik had vertrouwen in de jongens. Dit staat nu voor eeuwig op mijn arm, zoals Eagles ook voor altijd in mijn hart zit”, vertelde Ter Mate aan FOX Sports.

Ter Mate zal zijn debuut nooit meer vergeten. “Dit was een mooie dag”, vervolgde de sluitpost van Go Ahead Eagles. “Als je dan tijdens je debuut die supporters ziet, met je broer in het uitvak. Eén groot gekkenhuis. Ik sta bij thuiswedstrijden het liefst op de B-side. En als het even kan, pak ik ook een uitwedstrijdje mee. En dan nu zelf spelen, dat is heel speciaal. Daar doe je het voor, dat is mooi.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij wil wel heel graag de cultheld zijn.

3 februari 2014 om 04:08

Wat een zielige reactie zeg. Die jongen is met zijn familie supporter van de club, mag zijn debuut in de Eredivisie maken als 3e keeper omdat de eerste 2 er niet bijzijn dus laat hem lekker blij zijn en de datum laten drukken. Normaal gesproken zit hij gewoon op de bank bij het tweede dus vind je het gek dat hij blij is dat hij mag debuteren bij de club waar hij van houdt?! Wat heeft dat met graag cultheld willen zijn te maken? Hij wordt geïnterviewd en geeft antwoord dus hou je onzinnige, jaloerse, zielige reactie bij je

3 februari 2014 om 08:08

Mooi om te zien, zeker hoe hij in het feest werd betrokken door zn teamgenoten na afloop.
Wel verschrikkelijk vond ik zijn outfit. Het is al geen grote kerel, maar als je hem dan ook nog kleedt in lichtblauw met een witte broek lijkt het wel een smurf.

5 februari 2014 om 01:52

Zag je hem staan?! Alsof hij 3 punten voor de poorten van de hel heeft weggesleept. Hij wilde gewoon populair doen. Moet hij lekker zelf weten, maar ik vind het zwaar overdreven. En ik ben heel jaloers op hem!!!!

3 februari 2014 om 08:52

Hij wil dat niet, dat issie al

Meer supporter dan speler dus. Mooi man! Ook leuk dat die nu ze debuut mag maken

Maar, speelde hi ook goed??

3 februari 2014 om 05:48

Keepte zeer goed ondanks dat de zenuwen hem door de keel joegen. Knap.

3 februari 2014 om 08:52

Vond 'm zelf onrustig spelen. Bracht zichzelf in de problemen met uittrappen en stond bij de laatste corner niet helemaal goed, maar werd voor de rest niet echt getest. Zonder die zenuwen, die logisch zijn bij je debuut op het hoogste niveau, denk ik dat Go Ahead een prima keeper achter de hand heeft

Eeuwig zonde dat zijn broer toen ernstig geblesseerd is geraakt, was toch nog eventjes een paar klasse beter dan Patrick

3 februari 2014 om 07:52

Onzin. Bij patrick viel het talent al veel eerder op dan bij Jerald. Hij heeft simpelweg het meeste talent van de 2.

Het is de droom van iedere supporter om ooit zelf op dat veld te staan. Dus begrijpelijk dat deze jongen dit geweldig vond.

Leuk om te horen. Dat soort gasten geven het voetbal een mooie glans! Valt een beetje in de categorie van lexie immers. No-nonsense en een echte clubman. Ik heb trouwens helemaal gemist dat gae andersen hebben gehaald! Dat word uiteindelijk de nummer 1. Kan ontzettend goed keepen, maar af en toe is dat ook een grabbelton

3 februari 2014 om 10:29

Dus kan niet ontzettend goed keepen!

B-Side was toch van NAC Breda?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren