Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik snap dat de fans niet willen dat ik na dit seizoen gratis de deur uitloop’

Laatste update:
/

FC Groningen bracht onlangs naar buiten dat Hans Hateboer zijn aflopende contract bij de club niet wil verlengen. De 22-jarige verdediger erkent dat hij afgelopen zomer al weg wilde uit Groningen, maar dat er toen geen interessante aanbiedingen voorbij kwamen. Ondanks zijn vertrek wens drukt hij de supporters op het hart dat hij tot aan het einde van het seizoen alles voor de club zal geven.

"Rond het voorjaar kwam het bestuur al bij me met de vraag om te verlengen en daar heb ik even over nagedacht, maar al gauw kwam ik tot de conclusie dat ik wilde kijken naar iets anders", zegt Hateboer tegenover FC Groningen TV. "Afgelopen zomer is daar niets interessant uitgekomen, dus ben ik hier gebleven, maar ik kies nu toch voor een nieuwe uitdaging."

Niet iedereen was blij met het niews van Hateboer. Hij kreeg veel positieve, maar ook negatieve reacties op zijn besluit. "Ik snap dat de supporters niet willen dat ik hier aan het einde van het seizoen gratis de deur uitloop, maar het is niet zo dat ik nu opeens met mijn kop naar beneden ga lopen op veertig procent. Daar word ik zelf ook niet beter van en daar hoeft niemand bang voor te zijn. Het heeft geen zin om hier op een kut-manier weg te gaan. Ik wil hier door de voordeur naar buiten."

Moet FC Groningen Hans Hateboer in januari proberen te verkopen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel erg benieuwd wat hij gaat doen, ik denk zelf dat dit wel zijn plafond is qua clubs. Maar we zullen zien.

12 november 2016 om 09:40

De man is 22. Die kan zich vast nog wel verder ontwikkelen. Althans, dat mag ik toch wel hopen.

12 november 2016 om 09:53

Hij is nog jong, en met de juiste begeleiding en trainingen gaat hij het wel maken.
Hij heeft snelheid en goede acties. Alleen op verdedigen moet ie trainen daar laat hij nog wel eens steken vallen.
Maar hij is nog maar 22 en ik weet zeker dat hij het gaat maken.
Maar vind het minder leuk dat hij gratis de deur uitloopt , na alles wat Groningen voor hem heeft gedaan en heeft betekent!

Zal wel naar az gaan. Die johanson loopt daar transfervrij de deur uit. Kunnen ze gelijk ruiter halen. Hebben ze een normale keeper.

12 november 2016 om 10:03

Perfect, alleen Ruiter hoef ik niet Rochet wordt met de wedstrijd beter en is ook nog naar 23.

12 november 2016 om 11:16

Met de wedstrijd beter? Rochet kost AZ alleen maar punten en pakt ze nooit.

Hopen dat er een club in de winter voor hem komt, dan verdient Groningen er nog wat aan en heeft zijn vervanger een half jaar de tijd om in te komen want dit is toch al een verloren seizoen.

12 november 2016 om 10:43

Geoningen moet serieus met de onderste plaatsen rekening houden en iemand als Hateboer heb je wel nodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren