Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik kijk zeker niet met wrok terug, PSV is altijd open en eerlijk geweest’

Laatste update:

Dirk Marcellis maakte in april 2007 in de kwartfinale van de Champions League zijn debuut voor PSV en leek vervolgens in Eindhoven, en ook bij het Nederlands elftal, een mooie toekomst tegemoet te gaan. Van een grote doorbraak kwam het echter niet voor de verdediger, die ging twijfelen nadat hij zijn basisplaats verloor.

“Ik ging daardoor aan mezelf twijfelen. Ik kwam in een neerwaartse spiraal terecht en zat niet lekker in mijn vel. Via mijn zaakwaarnemer ben ik toen met een mental coach in contact gekomen. Dat heeft voor mij gewerkt”, blikt Marcellis, die zichzelf een ‘binnenvetter’ noemt, terug in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Marcellis vertrok in 2010 naar AZ en belandde in 2015, na een halfjaar NAC Breda, bij PEC Zwolle, waarmee hij het zondagmiddag in eigen huis opneemt tegen PSV. Een speciale ontmoeting voor de verdediger, die naar eigen zeggen in Eindhoven bijna alles op voetbalgebied heeft geleerd: “Ik kijk ook zeker niet met wrok terug op mijn vertrek, PSV is altijd open en eerlijk naar mij toe geweest.”

Denk jij dat PEC Zwolle gaat winnen van PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Marcellis past goed in het PEC team. Hij heeft een goede taakopvatting en is met zijn behoudende speelstijl een zekerheidje voor de defensie van Pec. Door de speelstijl met opkomende verdedigers zoals Bram en Kingsley en een vooruitdenkende en spelende Sandler of Freire en een sluitpost als Boer, weet hij precies wat hij kan verwachten. Bij PEC kijken ze overigens voor alle posities niet alleen naar de voetbalkwaliteiten maar ook naar de karakters van de spelers. Dat maakt het een hecht team waar elke speler zijn eigen kwaliteiten ziet aangevuld door een andere speler. Tenslotte helpt in het specifieke geval van Marcellis het ook dat van ‘t Schip zoveel mogelijk werkt met een vast basiself.

Vond het erg jammer toen dr tijd dat Marchelis er zo lang uit lag bij PSV was toen zelfs even terecht international. Helaas hebven blessures roet in het eten gegooid. Je ziet wel dat Sandler en Freire naast hem veel profijt hebben.

Marcellis is stiekem een hele goede verdediger.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren