Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik kan ook voor Nederland en Servië uitkomen, dat is inderdaad een luxe’

Laatste update:

Marko Vejinovic werd geboren in Amsterdam, maar de wortels van de Feyenoord-middenvelder liggen in Zuidoost-Europa; hij zou daarom kunnen spelen voor het nationale team van Bosnië en Herzegovina, maar het Nederlands elftal en de Servische ploeg behoren ook tot de mogelijkheden.

/

De 25-jarige Vejinovic, die in het verleden het shirt droeg van Jong Oranje en andere Nederlandse jeugdelftallen, richt zich na zijn overgang van Vitesse naar Feyenoord van afgelopen zomer voorlopig echter vooral op zijn Rotterdamse werkgever. “Mijn interlandambities staan op een laag pitje”, geeft de spelverdeler aan in gesprek met NUsport.

“Het is inderdaad zo dat ik voor Bosnië kan spelen en het is even de vraag hoe en wat”, doelt Vejinovic op het gerucht dat de Bosnische bondscoach hem in de gaten zou houden, “maar ik kan ook voor Nederland en Servië uitkomen. Dat is inderdaad een luxe. Op dit moment ben ik bezig met Feyenoord en zien we het wel. Of ik al benaderd ben? Misschien wel, misschien niet”, houdt de middenvelder zich lachend op de vlakte.

Vind je Marko Vejinovic goed genoeg voor het Nederlands elftal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ga er vanuit dat Nederland hem toch niet nodig heeft, anders zijn we nog verder gezakt.

Op zich aardig wat keuze op het middenveld en deze jongen heeft op het moment al moeite om bij feyenoord mee te komen. Als je ziet dat ie dan ook al 25 is, denk ik niet dat hij ooit serieus in aanmerking gaat komen voor oranje.

En dan lijkt het me ook sterk dat servië hem nodig heeft.

28 september 2015 om 10:25

Serbia heeft hem ook niet nodig en Bosnia waarschijnlijk ook niet. Genoeg goede middenvelders die het niveau al aankunnen.

28 september 2015 om 11:26

Bosnie zou die gewoon in de basis staan denk ik. Die komen niet om in goede middenvelders. Beetje gevalletje medunjanin dit, leuke speler maar geen oranje materiaal.

28 september 2015 om 11:39

Besic, Pjanic, Lulic, Cimirot, Modic, Vrancic. Dat is het.
Niet veel dus, hij kan het beste voor Bosnia kiezen.

28 september 2015 om 11:58

Vergeet Medunjanin niet. Staat ook vaak genoeg basis.

28 september 2015 om 14:07

Inderdaad, maar die noemde hij al!

28 september 2015 om 14:19

@isconaldo

ik zeg juist dat Servië hem ook niet nodig heeft.

En wat is er vreemd aan dat ik dit over vejinovic vind, terwijl Anderen iets over Ziyech vinden.

Ik heb totaal geen moeite met de keuze van Ziyech, t gaat erom dat hij er zelf achter staat.

Momenteel is Vejinovic echt nog niet op het niveau dat hij aan een interlandcarrière zou moeten denken.
Hij heeft echt veel potentie, daar niet van. En ik geloof ook echt dat hij uit kan groeien tot een hele belangrijke speler bij Feyenoord, maar momenteel is het nog erg wisselvallig. Zo vond ik hem donderdag weer prima spelen, waar hij gisteren weer een stuk minder was. Hetzelfde verhaal als vd Heijde een beetje, het kan allemaal net, maar is tot nu toe nog te wisselvallig en te vaak te slordig in balbezit. Alles op één tempo en zonder val best langzaam. Dat wil dus zeggen dat je positioneel beter moet staan.

Wat dat aangaat is de Gustafson wel een verademing op het middenveld. Die gast kun je er wel bij hebben; jaagt af, wint veel duels, heeft opmerkelijk veel rust aan de bal en heeft een zeer behoorlijke techniek. Als hij wat langer in het elftal zit en groei laat zien ben ik ervan overtuigd dat hij zich ook nog meer met aanvallen kan gaan bemoeien. Slimme speler met veel power!

Van hem kan ik het nog begrijpen, zijn teveel betere voetballers op zijn positie, om dan nog interlands te spelen moet je wel voor bosnie kiezen. Maar iemand als ziyech moet je niet eens in oranje willen, in de jeugd gespeeld en hier opgegroeid en nog voor marokko kiezen haha ja echt een nederlander dat...

Je gaat toch niet menen dat ziyech naar marokko is en dat hij nu gezellog voor nederland komt speulen.

28 september 2015 om 10:22

Gezellog speulen voor Oranje hea, wat hebben we te verliezen? Gewoon doen joh

Zoals Vejinovic laatste tijd speelt, heeft Nederland hem niet nodig. Dat kan beter!

Hij is 25 en nog nergens voor opgeroepen, wat valt er dan te kiezen? Ik ben in Nederland (frl) geboren en mijn roots liggen in Polen. Als Friesland nog een land was had ik ook 3 keuzes, áls ik werd opgeroepen... Toen ik nog voetbalde heeft Foppe de Haan mij ook wel eens in de gaten gehouden (heb zelfs nog eens een balletje terug van hem gehad, nadat die hopeloos naast was geschoten). Maar of dat vanwege ons talent was, of omdat hij toevallig bij de A2 langs moest richting kleedboxen?? Wat een non nieuws!

Het is een leuke speler voor Feyenoord en hij deed het al tijden goed bij Vitesse, maar oproepen voor Nederland, Servie of Bosnie vind ik te ver gaan. Voor alle 3 de landen spelen er betere spelers op het middenveld. Misschien dat hij aan het einde van het seizoen wel op een hoger niveau zit en opgeroepen gaat worden, maar op basis van wat ik nu heb gezien zou ik dat wat te ver vinden gaan.

Nou wat een luxe... Welke keus hij ook maakt het EK zal hij niet zien lol

Persoonlijke mening is dat het Nederlands elftal hem niet meer nodig heeft. Hij zakt toch wel bij een redelijk draaiend Feyenoord toch wel door de mand. Had veel beter verwacht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren