Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik kan me niet voorstellen dat onder Hiddink een speler bedankt voor Oranje'

Laatste update:

Guus Hiddink is aangesteld als de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal en hij krijgt te maken met heel wat veelbelovende talenten, maar ook een paar ervaren rotten. Dirk Kuyt bijvoorbeeld: de aanvaller is inmiddels 34 jaar, maar bewees op het WK wel dat hij nog niet versleten is. Boudewijn Zenden rekent erop dat niemand in de aankomende twee jaar voor Oranje zal bedanken.

/

De voormalig international werkte in het verleden samen met Hiddink en heeft dat als bijzonder prettig ervaren. "Ik kan me ook niet voorstellen dat de komende twee jaar een speler bedankt voor Oranje", zegt Zenden tegen NU. "Het is heerlijk voetballen onder Hiddink. Hij geeft zeker aan de ervaren spelers een bepaalde verantwoordelijkheid en vrijheid."

Volgens Zenden staat bij Hiddink presteren voorop, maar is plezier ook belangrijk. Toch kan de coach ook hard zijn, wanneer dat nodig is. "Het zal misschien wel op een andere manier gaan dan bij zijn voorganger Louis van Gaal, maar er leiden meer wegen naar Rome", aldus Zenden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hiddink is natuurlijk wel een typische bondscoach geworden, niet meer druk met spelers beter maken of ze gekke dingen leren, maar gewoon proberen om de beste spelers die je hebt optimaal te laten presteren, zoals een bondscoach m.i.moet zijn. Ik denk dat Hiddink een heel leuk EK kan gaan beleven met de Oranje mannen, mits de jongens die het moeten doen blijven presteren op niveau.

Er zijn nog twee jaartjes te gaan, dus ik snap niet waarom hij nu al oordeelt.

1 augustus 2014 om 17:54

Omdat er vaak naar de verwachtingen wordt gevraagd in zo'n situatie? Zenden schetst enkel een beeld waarvan hij denkt dat dat het juiste zal zijn. Of zullen we maar helemaal niet meer praten over wat er in de toekomst gaat gebeuren of wat we ervan denken?

Ik denk dat Hiddink de beste trainer is voor Oranje de komende 2 jaar. Ik hoop dat Hiddink er een goed elftal van weet te maken. Ik verwacht dat van der Wiel onder Hiddink veel gaat spelen en ik hoop dat dit het elftal van Oranje wordt op het EK. Van Dijk en de Vrij lijkt mij een sterk centrum en met Strootman Sneijder en van Ginkel heb je een top middenveld met veel loopvermogen.

Cillessen
Wiel
de Vrij
van Djk
Blind
Strootman
Sneijder
van Ginkel
Robben
Persie
Depay
1 augustus 2014 om 17:58

prima opstelling zo, zou alleen wel van ginkel en strootman met elkaar wisselen zodat er een linkspoot linksmid staat en een rechtspoot rechtsmid staat

1 augustus 2014 om 17:59

Ik hoop dus echt niet dat RVP meegaat volgend toernooi. Wat irriteerde ik aan hem zeg dit WK. Hij stond 100x buitenspel ofzo..

1 augustus 2014 om 18:41

Nee, 154x wel opletten..

Wees nou gewoon blij dat je een kanjer in de spits hebt staan..geen spits had het beter gedaan in dat matige elftal..oranje heeft er alles uitgehaald en dat is ook aan rvp te danken

1 augustus 2014 om 19:18

Nee 175x wel goed tellen....

Sorry hoor maar een kanjer kan ik hem niet echt noemen. Tegen Spanje en Australië was het goed maar over het algemeen heeft hij echt wel teleurgesteld als ''absolute topspits'' Hij stond idioot vaak onnodig buitenspel en heeft daardoor potentiële kansen om zeep geholpen. En heeft ook nog een paar geweldige kansen gemist die hij moest maken.

1 augustus 2014 om 19:43

Als jij spelers achter je hebt staan die de bal iedere keer twee keer moeten aannemen heb je als spits die niet de absolute snelheid van een Robben heeft wel een heel moeilijke taak...als ie niet zo scherp had gestaan was er sowieso geen kans ontstaan..ongelooflijk dat men dit niet ziet..ik heb 1 kans gezien die echt een honderd procent goal had moeten zijn..voor de rest kansen die Messi, Ronaldo etc ook misten zelfs grotere trouwens.

1 augustus 2014 om 20:00

RVP stond maar liefst 15 keer buitenspel. Meer dan iedereen dit toernooi. Heeft 17 overtredingen gedaan, wat maar 1 minder is als Fellaini. En heeft nog eens (te) vaak onnodig balverlies geleden op 't WK. Geweldig..

1 augustus 2014 om 20:13

Van Persie heeft gewoon weer niet een top toernooi gespeeld. En hoe hij zich in de media profileert is wederom niet fraai. Ik hoop dat hij bankzitter is op het EK.

1 augustus 2014 om 19:17

Ik denk niet dat Robben het op die leeftijd nog waar kan maken op die positie. Andere opties zullen zich voordoen tegen die tijd. Verder gaat dat ook op voor van Persie, maar goed, dat is een spits, en die kunnen langer meegaan mits er een functionerend team om hun heen staat(francesco Totti, Didier Drogba) maar dat hangt echt af van het aanhouden van technisch vermogen en uithoudingsvermogen.

Na van Gaal is Hiddink de beste nederlandse coach!! Hopelijk bedankt er ook niemand onder hiddink en niemand heeft van deze generatie met Hiddink gewerkt, dus ik denk dat niemand bedankt op van der Vaart na

Ik vind het helemaal niks die onnozele oude hiddink als bondscoach, een man met overgewicht op krukken hij kan niet eens op het veld staan, weer een absolute flater van de knvb om deze mister zuid korea aan te stellen. Stel een trainer aan van deze tijd bijv een koeman of een gertjan verbeek nee hoor wij moeten het weer met guus geluk doen. Ronduit belachelijk dit

1 augustus 2014 om 18:16

Ben het met je eens over Hiddink, al gunde ik Koeman wel om bondcoach te worden. Hopelijk doet Hiddink het nu beter en selecteerd hij ook de juiste spelers.

Ligt eraan of bijvoorbeeld Kuyt die genoemd wordt in het artikel uberhaupt nog veel wordt opgeroepen. Stel dat is niet zo dan houdt hij echt wel de eer aan zichzelf en zal bedanken voor Oranje nog voor het EK begint. Maar dan wel zoals van Bommel het heeft gedaan "in principe stop ik stop bij Oranje, maar als de trainer mij nodig heeft...."

Gisteren zag ik de persconferentie van Hiddink.
Ik zag daar een dik zwetend kopje, zijn ogen verscholen achter een schijnbaar behoorlijk op sterkte zijnde bril en en het sprak mommelende bijna fluisterende woordjes. Het leek wel of zelfs dit al te veel was voor Hiddink wat moet dat worden als hij dan echt de jongens moet aansporen!? Met alle respect maar moet dit Oranje aanvoeren, toch het neusje van de zalm van het nederlandse voetbal. Ik zag zelf Bert van Oostveen die naast hem zat bedenkelijk kijken 'van die heeft zijn beste tijd eigenlijk ook wel gehad' in zijn blik.
Wat een verschil met Louis van Gaal die zo lijkt het in zijn kracht van zijn leven zit en niet voor niets nu de scepter bij United zwaait.
We gaan nu behoorlijk wat stappen achteruit want Guusje Geluk is al tijden zijn geluk kwijt zo weten ze dat in Turkije en Rusland en nu moet Oranje er helaas aan gaan geloven.
Maar daar integen is Hiddink altijd al de man geweest die zijn assistenten naar voren schoof dus veel energie zal hij er toch niet in gaan leggen.
Een beetje de arm om de schouders van de jongens leggen, je weet wel dat soort people managers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren