Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik houd er geen rekening mee dat Feyenoord mij die vraag zal stellen'

Laatste update:

Fred Rutten zal na de wedstrijd tegen FC Utrecht (uiterlijk maandag) aangegeven dat hij na dit seizoen zal vertrekken bij Feyenoord en dus moet Martin van Geel op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Peter Bosz wordt genoemd als een mogelijke kandidaat, maar de huidige hoofdtrainer van Vitesse rekent niet op een belletje van zijn voormalig werkgever.

/

Bosz was al speler en technisch directeur in De Kuip, maar nog geen trainer. Zijn contract bij Vitesse loopt na dit seizoen af, maar Bosz verwacht niet dat hij een kandidaat zal zijn bij Feyenoord. "Ik houd er geen rekening mee dat ze mij die vraag zullen gaan stellen", zegt de oefenmeester tegen Omroep Gelderland. En als die vraag toch komt? "Dan zullen we wel weer zien." Volgens RTV Rijnmond is Jean-Paul van Gastel de beoogde nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord.

Vrijdag zei Bosz nog tegen Voetbal International dat hij reeds een beslissing heeft genomen over zijn toekomst. "Er is nog geen bericht, er komt pas bericht als wij naar buiten treden", zei de coach. "Of ik er voor mezelf al uit ben? Dat wel. Nogmaals, ik laat het pas weten als het zover is." Het lijkt erop dat hij zijn contract bij Vitesse zal gaan verlengen.

Peter Bosz zou een goede opvolger zijn voor Fred Rutten

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou zo stom zijn he! Fred Rutten was al een trainer die bij voorbaat eigenlijk alleen maar kon mislukken. Ondanks dat hij misschien goede dingen heeft gedaan, was hij totaal niet een type om het legioen voor zich te winnen zoals Koeman dat wel kon uiteindelijk.
Bosz is één van de mensen waardoor de club bijna failliet is gegaan, dus ik ben bang dat hij nog steeds niet erg geliefd is bij het legioen. Daarentegen wordt Van Gastel samen met Gio juist heel erg vaak genoemd, dus die hebben als 7 mijlen voorsprongen op een Bosz of Jans oid. Waarom niet het risico nemen en er nog een goede 3e trainer bij nemen? Misschien een Tomasson ofzo?

Gebeurt ook niet, bosz blijft gewoon bij Vitesse en zal gaan verlengen. Ben er ook blij mee ook, zijn een weg ingeslagen wat betreft de manier van spelen en de ene week gaat het beter dan de andere. Voetballend kan ik gewoon weer genieten, iets wat ik bij rutten totaal niet had. Bij Rutten, die echt een goede selectie had bij vitesse ( Bony de belangrijkste ) heeft er veel te weinig uitgehaald. T spel was ook teveel op bony afgestemd. Nu hebben we ook een goede selectie maar heel veel pech gehad (of kwaliteit aanvallers) waardoot we staan waar we staan. Volgend jaar gaat er veel gebeuren, gaan veel spelers weg dus ben benieuwd wat er gaat gebeuren. Het feit dat hij waarschijnlijk gaat verlengen is een gied teken, want dan zou hij ook weten wat er gaat gebeuren.

Als td van feyenoord heeft bosz bijna de club failliet gemaakt. ....dat ligt nog gevoelig.....btr jp...hij kent varkenoord....en als 3e assistent een ervaren kracht..wie....?...er zijn genoeg kandidaten ....

28 februari 2015 om 17:38

feyenoord was al bijna failliet voordat peter daar kwam

28 februari 2015 om 17:49

Klopt ja gullit en co. hadden het mooi voorbereid ....gibbs...ostlund..bruno basto...

Fräser van Ado zou een goede opvolger van Rutten zijn.
Hij heeft een Feyenoord verleden en doet het met Ado lang niet verkeerd als je zijn selectie ziet.

Het bijna faillissement lag niet alleen aan Bosz. Dat lag aan de supportersrellen, de talentenpools en van Marwijk. Bosz kreeg de schuld, maar hij kleunde ook nog wel eens mis met nieuwe spelers. Maar dat overkomt elke TD.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren