Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik hoorde gejuich, dus dacht dat mijn vrienden een geintje maakten’

Laatste update:

Roda JC Kerkrade won zondagavond met 1-2 van NAC Breda en promoveerde daardoor naar de Eredivisie, maar Arjan Swinkels stond vanaf de 88e minuut al niet meer op het veld. De verdediger kreeg zijn tweede gele kaart en moest de ontknoping in de catacomben van het stadion volgen.

/

“Daar was geen videoscherm aanwezig, dus ben ik maar gaan whatsappen met wat vrienden. Na de 1-2 hoorde ik natuurlijk geen gejuich in het stadion, dus ik dacht dat ze een geintje maakten toen ze vertelden dat er was gescoord. Toen ging ik zelf maar even kijken en toen was ik wel heel blij ja”, glimlachte Swinkels voor de camera van FOX Sports.

Frank Demouge sprak van een ‘bizarre wedstrijd’: “Twee jaar geleden was het ook al zo tegen Sparta Rotterdam. We bleven er toen in en nu gaan we omhoog.” De aanvaller weet nog niet of hij bij Roda mag blijven: “Het lichaam kan het nog wel een jaar aan, dus het liefst ga ik gewoon door.” Wie niet doorgaat, is Rick Plum. De interim-trainer beschikt niet over de benodigde papieren om als hoofdtrainer aan de slag te gaan.

“Nu maak ik gewoon plaats voor iemand anders. Dat wordt wel even wennen, maar ik ga nu eerst feest vieren”, zei Plum na afloop bij FOX. “Hier hebben we het allemaal voor gedaan, het is echt geweldig. Het is voor de club zo belangrijk om direct terug te keren naar de Eredivisie en het is gelukt!”

Moet Roda JC Kerkrade Frank Demouge behouden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Super leuk voor ze en genieten moeten ze vooral nu doen en ook als supporters zijnde. Maar wees eerlijk dit Roda JC heeft niet materiaal om in de Eredivisie te blijven. Voor mijn gevoel stopte Demouge 4 jaar geleden al.

31 mei 2015 om 19:00

Ja zelfde geld voor Nac, dus wat dat betreft had het niet zo veel uit gemaakt.

31 mei 2015 om 19:00

Op de aanvallers na heeft Roda best een aardig eredivisie elftal vind ik hoor. In de breedte is het elftal echter niet sterk, nee.

31 mei 2015 om 19:06

Ik vind dat altijd zo'n onzin om dit meteen na de promotie te zeggen. Is het al 1 september dan. Tijd genoeg om een leuke elftal neer te zetten. Zelfde geld voor de graafschap en NEC.

We gaan Jelle ten Rouwelaar wel missen. Haha. Maar even serieus: Het is wel kut voor Nac supporters. Maar ik heb totaal geen medelijden met nac spelers. Zij hebben het zelf verknald.

Ben benieuwd wie volgend seizoen voor de groep staat. Het zou heel tof zijn als ze Harm van Veldhoven terug konden halen, mooie vent vond ik dat altijd.

31 mei 2015 om 19:13

als ze nu maar niet meer achter faber aan gaan . het was graag of niet , dus niet . maar ik denk dat zich nu de nodige trainers zullen melden .

ik mag toch zwaar hopen dat het bestuur demouge nog een contract aanbiedt voor 1 jaar . niet voor de basis , maar om achter de hand te hebben wel zo nuttig , onze lichtvoetige hinde .

Demouge en swinkels 2 helden

31 mei 2015 om 19:15

ja , zijn oud spelers van jullie hé ? swinkels weet ik nog niet , maar demouge heeft het toch maar weer mooi geflikt .

Hij hoorde juist geen gejuich...

Bedankt aan Demouge voor de mooie assist, maar ik hoop dat hij geen nieuw contract meer krijgt, hij kan het echt niet meer aan.

Deze titel slaat serieus alles. De titel geeft precies aan wat de speler juist niét zegt!

Ik had overigens liever NAC In de Eredivisie gezien. Nu kunnen ze echter wel vanuit de basis weer beginnen met opbouwen, zoals Willem II dat heeft gedaan en dit seizoen enigszins NEC (al blijf ik erbij dat NEC gewoon heel ongelukkig gedegradeerd is en niet zozeer wegens kwaliteitsgebrek).

1 juni 2015 om 01:01

Nec is terecht gedegradeerd vorig jaar. Daar was een paar jaar wanbeleid gevoerd met als gevolg een overbetaalde selectie vol vreemdelingen die elkaar niet verstonden. Dat ze binnen een jaar terugkeerden na een sanering van de selectie is knap en terecht.

Waarom gaat zo'n Swinkels dan niet bij het veld kijken / op de tribune zitten? Mag dat niet? Heb daar nooit over gehoord namelijk

Over 2 wedstrijden terechte winnaar maar dit doet ongelofelijk veel pijn. Hoe is het mogelijk dat als je in de verlenging met 1-1 gelijk staat je het alsnog weggeeft, dat mag en kan niet gebeuren. Voor iedereen die het NAC "gunt" om te degraderen alleen omdat ze een trainer hebben die je niet mag, denk is aan alle supporters, medewerkers die nu hun baan verliezen en al het verdriet. Als je iemand zoiets gunt ben je gewoon te triest voor woorden. Tuurlijk moet er een van de twee afvallen maar om iemand het te gunnen... Uiteindelijk heeft NAC het over zichzelf afgeroepen, je begint met een selectie die bij lange na niet eredivisie waardig is met een onervaren trainer en spelers waarvan je de helft op een video hebt gezien, vervolgens ontsla je die trainer en stel je een nog minder ervaren trainer aan om het op te lossen, dan haal je een ervaren trainer die een op het oog prima selectie samenstelt maar met een niet fitte spits waardoor je niet scoort en dus nacompetitie speelt en degradeert. Hopelijk lukt het ons volgend jaar om gelijk weer te promoveren maar ik moet het allemaal nog maar eens zien. Eerst maar kijken wat volgend jaar de selectie wordt. O en voor ik het vergeet: Gefeliciteerd Roda

1 juni 2015 om 00:54

Allereerst chapeau voor je sportieve reactie en bedankt. Ten tweede denk ik dat NAC niet lang uit de Eredivisie zal ontbreken. Club is, net als Roda, in ieder opzicht te groot voor de Jupiler League. Ik denk dat NAC volgend jaar kampioen wordt, en zo niet, maken ze zeker een kans via de play-offs te promoveren. Hopelijk spelen we binnenkort weer tegen elkaar op het hoogste niveau.

Hopelijk zetten ze binnen de club alles weer recht en krijgen we volgend seizoen weer mooi voetbal te zien.

Jupiler of Eredivisie maakt niet uit ik zal weer op de tribune zitten.

Demouge nog een jaar in de Eredivisie doet geen goed aan het imago van deze prachtige competitie. Blijf dus maar weg. We moeten het allemaal wel nog een beetje serieus houden, nietwaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren