Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb twee mooie jaren achter de rug en richt mij op Bayern’

Laatste update:

Mario Götze is bij Bayern München niet onomstreden, maar bij de nationale ploeg van Duitsland lijkt hij wel zeker van zijn plek. Hij heeft als een van de weinigen al van bondscoach Joachim Löw te horen gekregen dat hij zaterdag sowieso in de basis staat in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Polen in Frankfurt am Main.

/

De 23-jarige middenvelder annex aanvaller reageerde op de persconferentie verrast toen hij van het journaille hoorde dat hij sowieso zal starten: “Dat wist ik niet, dat is een fijne boodschap”, zo werd hij door sporttijdschrift Kicker geciteerd. Hij zat in de zes voorgaande kwalificatieduels ook steeds bij de eerste elf.

Götze werd in de transferperiode ook vaak met een vertrek in verband gebracht; met name Juventus werd genoemd. “Voor mij was een overstap helemaal geen issue. Ik heb twee mooie jaren achter de rug en richt mij op Bayern. Mijn statistieken zijn ook helemaal niet zo slecht en ik raak mijn kwaliteiten niet zomaar kwijt.” Götze begon vorig seizoen over alle competities in 39 van de 47 duels in de basis en maakte 15 doelpunten.

Bekijk de selectie van Duitsland voor het duel met Polen

Wat verwacht jij van Duitsland - Polen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gotze speelt niet goed de laatste tijd. Hij had beter weg kunnen gaan.

Volgens mij spelen ze morgen (vrijdag) al en niet zoals in het artikel gemeld op zaterdag.

On topic: Goede speler die eigenlijk zou moeten vertrekken om meer speeltijd te krijgen.

3 september 2015 om 19:46

Had een topaankoop voor van Gaal kunnen zijn, Arsenal had hem goed kunnen gebruiken, Juve was een mooie stap geweest. Zonde dat deze jongen (vooral in de grote wedstrijden) nog wel eens gepasseerd wordt.

3 september 2015 om 20:59

Precies Henk-80,
Götze had inderdaad weg moeten gaan maar hij bleef liever daar,
twijfel ik aan. Bij Juve had Götze een basis plek kunnen krijgen maar koos,toch voor Bayern maar goed het is hem zijn keus toch.
Bij de nationale ploeg is hij vaste keus .

"mijn statistieken zijn ook helemaal niet zo slecht"

Klopt inderdaad 15 doelpunten in alle competities is helemaal niet zo slecht maar kanttekening is wel dat Bayern vaak wedstrijden met grote cijfers wint dus kun je je afvragen hoe groot de impact van de doelpunten van Gotze daadwerkelijk zijn.

3 september 2015 om 20:39

Wat een onzin hoeveel had die volgend jou moeten scoren dan? 40-50?

3 september 2015 om 20:48

Nee, voor een CAM zou ik zeggen rond de 15 in de competitie en dan nog 5-8 in de beker/cl dan kom je ongeveer uit op 20 doelpunten in alle competities. Dat is volgens mij gewoon een redelijke doelstelling voor iemand die bij een van de beste clubs van de wereld speelt.

3 september 2015 om 20:58

Bayern heeft veel toppers die allemaal aan spelen willen komen! Dan heeft hij toch aardige cijfers en toch behoorlijke minuten gemaakt! Is ook best lastig voor een trainer vind ik als je zoveel spelers voor de zelfde positie hebt.

3 september 2015 om 21:11

Als cam 15 in de competitie? Dat is wel erg veel.

4 september 2015 om 11:58

Inderdaad, 10 competitie en 5 cl/beker lijkt me voldoende.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren