Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb twaalf jaar bij Ajax gespeeld, maar ik heb daar geen echte kans gehad’

Laatste update:

Sheraldo Becker is dit seizoen neergestreken bij ADO Den Haag, terwijl Ajax hem vorig seizoen nog verhuurde aan PEC Zwolle. De vleugelaanvaller baalt er nog steeds van dat hij er niet in geslaagd door de breken in Amsterdam, al denkt hij ook dat hij geen eerlijke kans heeft gehad.

/

“In 2014 hadden ze mijn contract met drie jaar verlengd. Het zag er allemaal mooi uit, maar na een tijdje wil je minuten maken en toen koos ik voor PEC Zwolle”, vertelt hij bij Bij Andy in de auto. “Daarna kwam ik terug bij Ajax, maar ik wilde niet op de bank zitten en af en toe invallen. Dan speel ik liever bij een andere club waar ik wel negentig minuten kan spelen.”

“Of ik bij Ajax geen echte kans heb gehad? Dat klopt”, legt hij daarna uit aan Andy van der Meyde. Becker weet niet of het aan de concurrentie lag, of aan andere zaken. Hij maakte alleen de voorbereiding mee bij het eerste elftal en moest zich daarna weer melden bij Jong Ajax. De aanvaller koos daarna eieren voor zijn geld door zich te laten verhuren aan PEC: “Ik vind het wel jammer, ik heb daar twaalf jaar gespeeld.”

Vind jij dat Sheraldo Becker meer speeltijd had moeten krijgen bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zijn kwaliteiten pasten niet bij Ajax ik denk dat hij zich bij Ado kan ontwikkelen tot een goede speler.. En dat er daarna nog een stap in Nederland inzit en dan wellicht het buitenland. Geschikte speler voor counter teams.

Blijkbaar is het voor hem te moeilijk om in te zien dat hij gewoon te weinig kwaliteiten heeft voor Ajax 1. Bij PEC deed hij het leuk, maar niet meer dan dat. Ik verwacht dan ook niet dat hij bij ADO zal gaan uitblinken. Leuke speler voor de middenmoot in de eredivisie.

23 september 2016 om 09:13

Hoe ADO speelt weet ik niet, maar PEC en Ajax spelen veel op de helft van de tegenstander. En aangezien Becker een snelle voetballer is past hij meer bij een counter ploeg.

24 september 2016 om 01:39

PEC speelt veel op helft van de tegenstander? Dacht het niet, PEC speelt vanuit de omschakeling en is dus counterploeg.

Zal vast wel een reden voor zijn geweest. Heeft genoeg minuten gemaakt bij Jong Ajax en had zich daar in de kijker kunnen spelen, uitgeleend aan Zwolle maar ook daar kon hij zich niet bewijzen, waarom zou het in Ajax 1 dan wel opeens lukken? Is een prima speler voor de middenmoot van de Eredivisie maar ook niet meer dan dat.

Heeft hij dan echt een bord voor z'n kop? Prima speler voor de middenmoot in de eredivisie maar verder had ik nog liever Lukoki.

Ik had best wat meer willen zien van hem. Zo goed waren/zijn de andere vleugelspelers namelijk nou ook weer niet.
Al denk ik dat hij uiteindelijk niet goed genoeg zou zijn geweest/is voor Ajax..
Maar had graag gezien dat hij een paar serieuze kansen had gehad om het tegendeel te bewijzen.

Euh spiegeltje nodig? Dat ie zelf niet inziet dat hij tekort komt voor ajax 12 jaar de kans gehad om zich te bewijzen en dan huilen dat hij geen echte kans heeft gehad een beetje dom

23 september 2016 om 03:08

Hij geeft gewoon antwoord op een vraag. Hij heeft ook geen kans gekregen. 0 wedstrijden heeft hij op zijn naam staan. Lukoki, De Sa en Menig hebben er bijvoorbeeld wel een aantal gekregen en die konden er ook weinig van. Nergens zegt hij dat Ajax hem oneerlijk behandeld heeft.

Misschien heb je zelf een spiegeltje nodig.

Zelfs El Ghazi kreeg de voorkeur boven Becker dan moet je wel kunnen begrijpen dat je te slecht bent voor het eerste

Misschien mis je ook wel de kwaliteit. Beetje meer zelfkritiek?

Te veel concurrentie voor hem. Ook een mindere periode gehad. Verder langdurig geblesseerd bij Zwolle. Dat zijn geluksfactoren. Daarnaast weinig rendement in Jong Ajax. Daarop wordt je afgerekend. Jammer voor hem, maar het zat er niet in. Concurrentie van de Sa, Lukoki, Jozefszoon, Acolatse, later el Ghazi, Kishna, Menig, Czerny, Meleg en dan zal ik er nog wel een paar vergeten. Hij was wel een van de weinigen die op beide kanten uit de voeten kon.

Van dit soort mannetjes mis ik dus de objectiviteit. Hij geeft zelf aan dat hij 12 jaar bij Ajax heeft gespeeld. In die 12 jaar tijd, heb je dus te weinig indruk gemaakt voor een 'eerlijke' kans in het eerste elftal. Bij PEC niks gepresteerd, bij jong Ajax te weinig gepresteerd, heel simpel, je ontbeert gewoon het niveau voor het eerste elftal van een club als Ajax.

24 september 2016 om 01:44

Bij PEC niks gepresenteerd? Volgens mij had hij bij PEC een goede periode gekent. Eerst een half seizoen verhuurd en daarna nog eens heel seizoen verhuurd aan Pec.

Tja, kansen moet je ook afdwingen en blijkbaar heeft hij dat niet voldoende gedaan.
Heeft ook nog bij PEC gespeeld, als die daar de sterren van de hemel speelde had hij die kans vast nog wel gehad.
Hoor je wel vaker, maar nooit een eerlijke kans gehad weet ik zo nog niet.
Als ze overtuigd waren van zijn kwaliteiten had hij die kans echt wel gehad.

Misschien moet hij zich wat meer concentreren op Den Haag. Valt vooralsnog tegen.

Hij woont ook nog in Amsterdam. Wordt nog lastig als hij heimwee heeft naar Amsterdam en Ajax.

En dat zeggen zoveel mensjes van achter hun smartphones. De man heeft 12 jaar bij Ajax gezeten met andere woorden Ajax heeft 12 jaar in hem geïnvesteerd. Bovendien er breken ook zoveel jongens door vanuit de jeugd bij ons in Amsterdam wow.

En dit is nou net wat er mis is met de huidige generatie talenten. Ze denken allemaal geweldig te kunnen voetballen en vinden zichzelf de best mogelijke speler voor de positie waar zij spelen. Deze jongen mag best beseffen dat hij voor Eredivisie-begrippen niet meer dan een redelijke buitenspeler is. Niet goed genoeg voor de top van Nederland en wellicht zelfs niet goed genoeg voor de subtop.

Juist door deze mentaliteit kan hij eigenlijk voor zichzelf alleen maar tegenvallen, waardoor dit soort spelers geen mentale weerbaarheid hebben als het slecht gaat. Ze krijgen vormdipjes en staan vervolgens volledig stil in hun ontwikkeling. Vervolgens worden ze wakker, maar dan is het vaak al te laat. Het word echt tijd dat clubs hun talenten niet meer pamperen en ze vertellen waar het op staat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren