Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb hem gezien bij Ajax, hij gaat tweeduizend kilometer per uur’

Laatste update:

AS Roma betaalde deze zomer minimaal 17,25 miljoen euro voor Justin Kluivert, die zich tot medio 2023 heeft verbonden aan de Italiaanse topclub. Trainer Eusebio di Francesco gaf recent aan dat de voormalig Ajacied de tijd wordt gegund om zich aan te passen, maar dat hij ook onder de indruk was van het talent van Kluivert. Christian Vieri is eveneens lovend.

De voormalig spits van de nationale ploeg van Italië stelt dat Roma veel goede aankopen heeft gedaan deze zomer. Ook de komst van Kluivert juicht Vieri toe. “Roma heeft belangrijke aankopen gedaan, hij heeft veel talent gehaald”, stelt Vieri in gesprek met La Gazzetta dello Sport vast. “Ik ben ook blij met de transfer van Kluivert. Een paar maanden geleden vertelde Patrick (Kluivert, vader, red.) al over de mogelijkheid om zijn zoon naar Italië te brengen.”

De 45-jarige Vieri is onder de indruk van de kwaliteiten van de negentienjarige aanvaller. “Ik heb hem gezien bij Ajax, hij gaat tweeduizend kilometer per uur. Hij is erg snel, heeft kwaliteit en gaat veel plezier beleven hier. Monchi (technisch directeur van AS Roma, red.) heeft er goed aan gedaan om hem te halen. Mijn felicitaties aan hem”, aldus Vieri.

De kans is aanwezig dat Kluivert komend seizoen minder aan spelen toe gaat komen dan hij aanvankelijk had gehoopt. Di Francesco zei in gesprek met verschillende Italiaanse media dat Kluivert, net als enkele andere aankopen, moest wennen: “Neem bijvoorbeeld Kluivert, die erg getalenteerd is, maar duidelijk tijd nodig heeft om zich aan te passen aan het nieuwe systeem en de nieuwe omgeving.”

Verwacht jij dat Justin Kluivert het goed gaat doen bij AS Roma?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
9 augustus 2018 om 13:02

Roma is een prima stap voor kluivert in een heerlijke competitie en in een mooie stad. Overstap van Ajax naar Roma is alsof je van middelbare school naar college gaat! Ik ben ervan overtuigd dat hij in Italie veel meer leert en zich beter ontwikkeld dan in NL, mits hij aan spelen toe komt.

Allemaal lovende woorden maar heb je niets aan op de tribune want volgens mij start hij daar het seizoen gewoon en dan is het hopen dat het team wel gaat lopen maar niet te goed dan is hij nog inpasbaar. Als het team er gelijk staat komt hij er dit jaar niet meer in. Als het team niet loopt worden er wonderen verwacht als hij wel een kans krijgt en wordt het ook niets ben ik bang.

9 augustus 2018 om 13:25

sws gaat hij banken en mag hopen op inval beurtjes. Hoe kom jij erbij dat hij de tribune op gaat? 😨

Vader wilde hem meenemen naar Italie? Vader had ook gezegd te hopen nog een paar jaar bij Ajax te blijven. Iemand liegt, maar wie?

9 augustus 2018 om 13:58

Dat staat er niet.. Alleen dat hij vertelde over de mogelijkheid om hem naar Italië te brengen

9 augustus 2018 om 14:24

Vader had sws niks over een paar jaar gezegd hoor. Die zei blijf nog een jaar, niet een paar jaar.

Bij Ajax was Justin in veel wedstrijden volkomen onzichtbaar en dan hebben we het over eredivisie niveau maar daar hoef je niet mee aan te komen in de serie A, daar verdwijn je meteen op de tribune.

9 augustus 2018 om 14:15

Het is ook een verschil in verwachting. In Nederland verwachten we dat een buitenspeler constant de verdediger dol draait en allemaal hoogstandjes laat zien. In Italië moet de buitenspeler 1 goede voorzet geven waar een goal uit komt, of zelf 1 goede actie hebben om te scoren. 1 beslissende actie is genoeg om een goede wedstrijd te spelen daar,.

Heeft Vieri zeker de wedstrijd tegen mijn Roda JC gezien. Dat is tot dusver de enige wedstrijd van onze vriend Kluivert waarin ik onder de indruk was.

9 augustus 2018 om 13:49

Of jij hebt hem alleen in de wedstrijd tegen jouw Roda gezien natuurlijk, dat kan ook nog Begrijp me niet verkeerd, Kluivert heeft ook genoeg mindere wedstrijden gespeeld, maar stellen dat hij enkel tegen Roda goed was is natuurlijk gewoon onzin.. Op linksbuiten heeft hij gewoon 11 goals en 4 assists in 26 potjes, dat lijkt me gewoon een keurig gemiddelde voor een buitenspeler (toen hij nog op rechtsbuiten in actie kwam was het inderdaad veel minder: 0 goals en 1 assist in 11 duels).

Waar vader lief eerder naar buiten trad als ras Ajacied, en zijn zoon aanraadde nog een jaar of wat bij Ajax te blijven, verteld Vieri nu een ander verhaal: Een paar maanden geleden vertelde Patrick (kluivert, vader, red.) al over de mogelijkheid om zijn zoon naar Italië te brengen.”

Dat is wel interessante informatie. Laten we het op een misinterpretatie houden.

9 augustus 2018 om 13:47

Goed gezien, ik las er in eerste instantie overheen. Dat is inderdaad wel een vreemde opmerking die totaal niet strookt met de eerdere uitspraken van Patrick over de transfer van zijn zoon.

9 augustus 2018 om 14:27

Dat is helemaal niet goed gezien en er is niets vreemds aan.
Vader Kluivert wist dat zijn zoon, ondanks zijn advies nog een jaar bij Ajax te blijven, naar Rome wilde. Er was dus inderdaad een mogelijkheid dat Justin daarheen zou gaan. Voor sommige mensen lijkt het tegenstrijdig maar er staat niets wat wij nog niet wisten.

9 augustus 2018 om 14:51

Persoonlijk vind ik: "ondanks zijn advies nog een jaar bij Ajax te blijven, naar Rome wilde" anders overkomen dan: "een paar maanden geleden vertelde Patrick (kluivert, vader, red.) al over de mogelijkheid om zijn zoon naar Italië te brengen.”
Dan ben je volgens mij toch met iets meer bezig dan alleen advies geven. Dat vind ik toch enigzins tegenstrijdig en opvallend. Het zal me verder een worst zijn hoor, er zijn wat mij betreft al veel te veel artikelen over die hele heisa rond Kluivert verschenen de afgelopen weken en daaronder komt iedere keer dezelfde saaie discussie weer voorbij. De ene helft wenst hem de t*** en de andere helft vind dat je hem nooit de t*** zou Mogen wensen. Lekker boeiend allemaal.

Zou wat zijn als hij de eerste helft van het seizoen zijn wedstrijdjes speelt bij Roma B... maargoed gaan het zien. Hij moet het waarmaken. Hoop oprecht dat het hem lukt, ook voor het NL voetbal. We hebben echt weer aanvallende toppers nodig. Zn mamsie is iig blij met die anderhalf miljoen per jaar die die verdient. Zit ie iig gebakken mee.

Iedereen heeft zijn mening over Kluivert. Zo vonden Ajax fans hem zo rond de winterstop een geweldig talent met een grote Amsterdamse bek en de niet Ajax fans vonden hem maar een typisch Amsterdams blufgozertje die nog niets had laten zien en maar z'n mond moest houden. Zo omgedraaid zijn nu de meningen. Precies andersom. Dat mensen zeggen dat hij naar Roma is vanwege de club, stad, competitie etc.. nu misschien wel ja. Maar als Ajax aan zijn eisen, best betaalde speler en 40% transfersom, had voldaan was hij nu nog speler geweest van Ajax...

9 augustus 2018 om 13:53

Nou, dat het een groot talent is kan niemand ontkennen, anders moet je echt naar Hans Anders. Maar die grote mond in onder meer de titelstrijd terwijl bijna alle doelpunten tegen de kelder van de Eredivisie werden gemaakt maakte mij in ieder geval wel een beetje moe. Hij is ook nog maar 19 en dat vergeten we dan wel eens, potentie heeft hij zeker. Maar hij moet gewoon kei hard gaan werken om die potentie waar te maken.

Hopelijk leert hij veel in korte tijd misschien dat het Nederlands-elftal er dan nog wat aan heeft! Komt die op de bank dan is dat niet goed voor het Nederlands-elftal, hetzelfde als die kritiek wat depay altijd over zich heen kreeg (oké het gaat ver allemaal met die hoed maar laat hem doen) uiteindelijk is het een van de meest dreigende spelers in het oranje die depay laten we hopen dat kluivert net zo goed of beter wordt dan depay,

De nieuwe El Ghazi. Dat was ook zo'n geweldenaar, ook te vroeg weg en nu helemaal niets meer.

Wel apart om te lezen: een paar maanden geleden vertelde Patrick al over de mogelijkheid om zijn zoon naar Italie te brengen. Heb hier op VZ toch gelezen dat Patrick liever had dat zijn zoon bij Ajax bleef. On topic: ik zie Justin toch vooral als bankzitter als je kijkt naar het materiaal van AS Roma, hij zal redelijk afhankelijk worden van blessures en schorsingen om een kans te krijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren