Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb emotioneel gereageerd op een prullenbak, voor het eerst’

Laatste update:

Henk Fraser dacht zaterdagavond even dat hij gek werd. De trainer van ADO Den Haag zag zijn ploeg in de blessuretijd van de wedstrijd tegen PEC Zwolle een 2-0 voorsprong weggeven: nadat Ben Rienstra al voor de 2-1 had gezorgd tekende Mustafa Saymak voor de gelijkmaker met nog maar korte tijd te gaan. Fraser had het niet meer.

/

“Ik heb emotioneel gereageerd op een prullenbak. Voor het eerst. Het was zo zonde. Zo'n 2-2 kan zo verschrikkelijk pijn doen”, erkent de coach in gesprek met Omroep West. Wat volgde, was echter mooier dan Fraser had kunnen dromen. Topscorer Michiel Kramer nam ADO Den Haag weer eens bij de hand en vlak voor het eindsignaal tóch nog de 3-2, met goal nummer veertien van de competitie.

“Die 3-2 was zo bizar! We verdienden het en gelukkig valt het onze kant op. Kramer is zo koelbloedig. Hij doet dit onder grote druk en na zo’n klap. Dat is een heel bijzondere kwaliteit”, stelde Fraser tevreden vast. Door de tweede zege op rij klom ADO naar plaats dertien, net boven Excelsior en in punten gelijk met FC Utrecht. De club uit de Domstad speelt zaterdagavond echter ook.

Denk jij dat ADO het 'linkerrijtje' nog zal bereiken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Erg mooi dat Fraser en Kramer elkaar op de foto toelachen.

22 februari 2015 om 00:48

Zo zit de voetbalwereld eenmaal in elkaar. Kramer verdiend een vaste plek in de basis, zie je maar wel.
Zo, ik heb mijn Punt gemaakt.

Hoogachtend,
Punten Slijper

22 februari 2015 om 01:12

Verdient* ik zet ff de "puntjes" op de i.

Maar ieder geval, Kramer hoort gewoon altijd in de basis te staan bij Ado, al heb ik wel mijn twijfels of hij ook goed bij feyenoord zou kunnen functioneren.

22 februari 2015 om 11:09

En dan zelf "ff" zeggen...

22 februari 2015 om 12:41

Oei scherpe opmerking, heb je gelijk in haha

Eindelijk duidelijk wie de grote man is bij Ado. Nou niet meer stom lullen Henk. Gewoon dankjewel Michiel zeggen. Topspits!

Kramer is goed geprikkeld door Fraser, ze mogen elkaar danken voor dit resultaat

Dan ben ik benieuwd wat die prullenbak tegen hem gezegd heeft dat hij er zo op reageerde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren