Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb de spelers van Feyenoord vooraf geplaagd met wat appjes’

Laatste update:

In een wedstrijd vol strijd en spanning bleef Roda JC Kerkrade zaterdag overeind tegen Feyenoord. De hekkensluiter van de Eredivisie hield de regerend kampioen zaterdag in eigen huis knap op 1-1. Simon Gustafson speelde sterk tegen zijn eigenlijke werkgever en was ook degene die de assist op Dani Schahin verzorgde.

Feyenoord hield aan de laatste drie speeldagen slechts twee punten over, maar Gustafson denkt niet dat er wat mis is bij het team van Giovanni van Bronckhorst. "Ze spelen in ieder geval veel wedstrijden", vertelde de huurling van de Rotterdammers in gesprek met FOX Sports. "Misschien dat ze daarom soms niet op hun best zijn. Maar ze zullen zich weer herstellen, want het is een goed team."

Gustafson had geen moeite om het op te nemen tegen Feyenoord. "Ik ben een professioneel voetballer en dan moet ik tegen hen ook gewoon honderd procent kunnen geven. Ik heb contact gehad voor en tijdens de wedstrijden met mijn ploeggenoten in Rotterdam. Ik heb ze ook wat geplaagd met appjes vooraf."

Een andere huurling, de van PSV tijdelijk overgekomen Hidde Jurjus, was de uitblinker zaterdagavond. "Ik hoorde het publiek mijn naam roepen, dat voelde goed. Ze hebben mij moeten leren kennen, en omgedraaid ook", vertelde de doelman van Roda JC aan De Limburger. Na zes nederlagen in de eerste zes duels heeft de Limburgse tien punten in vier wedstrijden gepakt. "Voorheen was het steeds net niet, nu houden we stand. We sprokkelen punt na punt."

Denk jij dat Simon Gustafson toekomst heeft bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap het nooit zo, dat gehamer op ''het is je werkgever, geef je dan wel alles?''. Natuurlijk geef je alles als zelf-respecterend sportman. Je speelt op dat moment niet voor die andere club, dus is het gewoon een tegenstander van je. Ik vind het altijd juist charme hebben als spelers wat dieper gaan om zich te bewijzen tegen hun eigenlijke clubs. Zolang het sportief blijft dan, want er zijn helaas ook types die extra hard, danwel letterlijk met twee gestrekte benen erin gaan tegen de eigenlijke club.

29 oktober 2017 om 07:44


Als Gustafson volgend jaar weer terug is bij Feyenoord, zal hij extra hard aangepakt worden op de training en kan hij een paar goede doodschoppen verwachten. Dat is hoe het werkt als je tegen je eigen club presteert. Voor veel voetballers is dat geen leuke periode maar als ze doorbijten zijn ze het zo weer vergeten. Het heeft dus niet alleen met respect te maken maar ook met angst.

29 oktober 2017 om 07:58

En dat is eigenlijk net zo belachelijk.

29 oktober 2017 om 08:27

Feyenoord speelt gewoon gelijk door eigen falen. Kunnen ze net zo goed Toornstra een paar doodschoppen geven nu. Dan staat die man er niet in om 100% goals te missen. Eigenlijk kunnen ze die ook beter thuis laten, die man kan alleen maar scoren in thuis wedstrijden.

29 oktober 2017 om 08:17

Het lijkt mij juist de reden om de ballen uit je broek te werken en te laten zien dat je broodheer het volledig fout heeft gezien....

29 oktober 2017 om 09:06

Dus eigenlijk zeg je dat je tegen je werkgever meer je best doet dan de overige clubs? Dan ben je mijn inziens niet professioneel, aangezien je dan iedere wedstrijd alles moet geven

29 oktober 2017 om 09:31

De mensen die je eigenlijk niet goed genoeg vinden laten zien dat je dat wel ben lijkt mij een normale reactie. Dat wil niet zeggen dat hij in andere wedstrijden z'n best niet doet.

29 oktober 2017 om 10:21

Het bericht van buitenspelgoal zegt dat dat hij het zijn charme vind hebben wanner je tegen je werkgever wat dieper gaat, dus meer inzet toont.

Ik vind het onprofessioneel om tegen de ene tegenstander meer inzet te geven dan de andere. Mijn inziens hoor je iedere week het gras op te vreten. Je beoefent toch topsport?

29 oktober 2017 om 11:53

@fr12jules: Wat een zure reactie geef jij! Omdat hij toevallig een prima pot speelde tegen Feyenoord, wil het niet zeggen dat hij verder geen drang heeft om optimaal te presteren.

Het is menselijke psyche (in ieder geval voor een topsporter) om in plaats van de normale 110 een bovengemiddelde 150 te geven tegen je broodheer die het niet in je ziet zitten. Dat zegt niets over het feit dat hij in andere Eredivisie-wedstrijden ook inzet toont? Je voelt je in dit soort wedstrijden scherper en feller. En dat is niet iets wat te trainen of mentaal te verbeteren valt.

29 oktober 2017 om 21:00

@mexicanoo

Dan begrjip je mij niet, ik zeg nergens dat Gustafson slecht speelde of dat hij die drang niet heeft. Buitenspelgoal geeft aan dat hij het mooi vind als een speler dieper gaat tegen zijn echte werkgever, ik vind dat niet mooi omdat ik vind dat de speler altijd diep moet gaan, ongeacht tegen wie hij speelt. ;-)

30 oktober 2017 om 11:09

@fr12jules. Zo werkt het nu eenmaal. Tegen Ajax doen spelers ook meer hun best dan tegen Nac. Ook niet professioneel.

30 oktober 2017 om 11:14

@ruudos

Nee klopt, dat is ook niet professioneel. Als ze dat eens wel deden hadden we wellicht wat meer punten gehad nu.

Feyenoord is eigenlijk ruim voor de winterstop al klaar met dit seizoen.. ik zie ze niet terug komen ook! One year wonder? Misschien.. maar ze hebben genoeg talent om volgend jaar weer terug te slaan!

29 oktober 2017 om 07:32

Ze hebben het talent en de kwaliteit zeker. Ze hebben alleen heel veel last van blessures dit seizoen. Ze moeten nu zelfs met Diks als centrale verdediger spelen (ik kan me trouwens niet voorstellen dat Feyenoord geen jeugdspeler heeft die beter is dan Diks op die positie). En je hebt natuurlijk een paar spelers die nu even uit vorm zijn maar die moeten toch ooit weer hun niveau halen zou je zeggen.

29 oktober 2017 om 07:37

Je ziet nu gewoon dat ze vorig seizoen echt alles maar dan ook alles mee hadden en het geluk steeds hun kant op viel. Nu hebben ze dat niet en hebben ze last van een grote blessure golf en dan red je het gewoon niet.

29 oktober 2017 om 08:28

Dat is onzin want psv na hun kampioenschap was ook dramatisch en dit seizoen favoriet nummer 1. Hadden zij ook geluk toen ze kampioen werden?

29 oktober 2017 om 09:06

Kan je die geluksmomenten benoemen dan?

29 oktober 2017 om 08:01

Typisch geval van een one-season wonder. Zo'n team waar in een seizoen alles bij elkaar kwam tot 1 goed geheel. Vorig jaar was het echt verdient: sterk team met mix van ervaring (spelers als Elia en Kuyt die in grote competities hebben gespeeld) en talenten, weinig blessures, en bij Feyenoord heerste altijd wel die honger naar een titel. Die hebben ze nu gehad, veel spelers zijn weg en de vervangers zijn of niet even goed, of moeten dat nog worden.

29 oktober 2017 om 08:29

Dan was psv zeker ook een one year wonder? Wat lieten zij vorig seizoen zien? Feyenoord heeft gewoon veel blessures. Ze spelen bijna met een b elftal. Ik zou psv en Ajax wel willen zien zonder hun vastigheid....

29 oktober 2017 om 08:33

B-elftal? Volgens mij zijn de keeper, middenveld en aanval, en de linksback positie allemaal vaste basisspelers. St juste speelt Arie er ook echt wel uit... dus je mist op twee posities een vaste speler. Prima als jij dat een b-elftal vindt, maar het is gewoon 90% basismateriaal.

29 oktober 2017 om 08:40

Maar is het ook niet zo dat de blessures te maken hebben met kwaliteit dat ontbreekt? Feyenoord speelt eigenlijk voor het eerst in jaren echt europees voetbal, en dan bedoel ik de groepsfase. Je kan dit gewoon niet los van elkaar zien. Ze spelen meer wedstrijden op een hoog niveau en als je dan iedere wedstrijd op je tandvlees moet lopen om enigzins mee te kunnen, heb je gewoon kans op blessures.

29 oktober 2017 om 10:36

Maar je mag toch wel verwachten dat met de beschikbare spelers van NAC en Roda wordt gewonnen?

29 oktober 2017 om 11:20

Denk dat het eerder te maken heeft dat Feyenoord nu te maken heeft met extreem veel blessure gevallen. Feyenoord miste maar liefst 5 verdedigers waarvan 4 centrale verdedigers. Denk dat ieder team het dan heel erg lastig gaat krijgen.

Juist omdat een linie compleet anders is, kan Feyenoord heel lastig hun eigen spel spelen. Het bekende druk zetten en met energie tegenstanders overrompelen. Gister zag ik ook weer dat spelers naar voren willen druk zetten, met name Berghuis. Maar de verdediging liep niet mee waardoor het middenveld kwam te zwemmen. Vorig jaar ging dat als ingespeeld team wel goed.

29 oktober 2017 om 11:59

Ze missen een rechtsback en een CV.... balen als je 5 blessures hebt, maar als het allemaal voor 2 posities is valt het ook wel weer mee...

29 oktober 2017 om 12:06

Feyenoord mist niet alleen hun basis centrale verdedigers (. Botteghin & vd Heijden) maar ook nog eens hun back-up (van Beek & Tapia).

Ieder team zal dan gigantisch inleveren dus het valt niet mee. Dat zie je ook wel terug aan Diks, die heel onnatuurlijk op de positie speelt.

Het zit even niet mee dat gebeurd wel eens. Veel blessures op dezelfde positie de vorm die er bij een flink aantal spelers niet is en als je dan ook nog opgelegde kansen gaat missen wordt het heel moeilijk om te winnen. Het blijft voetbal natuurlijk, 1 goede of gelukkige overwinning en alles kan anders zijn. Kijk naar Psv die konden er na de vroege Europese uitschakeling helemaal niets meer van volgens de " kenners" en na 1 wat gelukkige overwinning op Feyenoord is alles ineens anders, de bal valt wel goed en er wordt weer gewonnen. Nu een paar weken later is Psv weer de gedoodverfde kampioenskandidaat. Feyenoord kan leen hard werken hopen dat er weer spelers van blessures terugkeren dan komen de punten vanzelf weer. Kampioen worden is nu erg lastig maar zowel Ajax en Psv gaan ook nog tegen zeperds oplopen, dus je weet maar nooit.
Gustafson heeft bij Feyenoord al laten zien over talent te beschikken, veel spelen bij Roda weer vertrouwen krijgen en wie weet is hij volgend seizoen de opvolger van Toornstra?

Feyenoord is gewoon klaar dit seizoen. Lekker richten op volgend seizoen en alvast wat doorselecteren. Speel aub met die Geertruida inplaats van Diks. Slechter als dit kan toch bijna niet meer? En Toornstra mag er ook wel eens uit. Kies eens voor creativiteit

29 oktober 2017 om 08:41

Wie had je gedacht op de positie van Toornstra als creatieve middenvelder?

30 oktober 2017 om 11:11

De creatieve middenvelders verhuren ze liever bij Feyenoord.

Berichtjes sturen naar Feyenoorders, altijd een goed idee want dat kunnen die jongens niet hebben. Mentale kortsluiting is was meestal volgt.

29 oktober 2017 om 11:06

Hahaha helaas zeker waar, al schat ik vrijwel al de selectiespelers van Feyenoord hoger in dan menig supporter van mijn club. Zeker van een ploeggenoot zullen zij hier wel om kunnen lachen neem ik aan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren