Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb de ploeg mijn excuses aangeboden, het was echt dom van me’

Laatste update:

SC Heerenveen leek zaterdagavond hard op weg naar een overwinning op AZ. Het team van John van den Brom had moeite met de noorderlingen, die vlak na rust via Pelle van Amersfoort op voorsprong waren gekomen. Na de tweede gele kaart voor Morten Thorsby, na 68 minuten spelen, veranderden de verhoudingen op het veld echter. AZ scoorde driemaal in de laatste tien minten en pakte drie punten: 3-1.

Thorsby kreeg zijn tweede prent voor een overtreding op Alireza Jahanbakhsh. "Ik voel me heel slecht", liet Thorsby na afloop aan Voetbal International weten. "Ik was te laat, een slecht moment van mij. Ik heb het de ploeg moeilijk gemaakt en daarvoor mijn excuses aangeboden. Het was echt dom van me."

Jurgen Streppel baalde van de nederlaag en gaf aan dat zijn ploeg de wedstrijd door de rode kaart uit handen had gegeven. "We hadden hier op zijn minst een punt moeten behalen. Ik sta hier echt als een boer met kiespijn", stelde de oefenmeester van Heerenveen. "We waren voor rust erg slordig, maar hebben ook niets weggegeven."

Heerenveen pakte dit kalenderjaar maar 37 punten en dat betekent het slechtste Eredivisie-jaar van de noorderlingen sinds 1993: 20 punten, omgerekend naar drie punten per zege. In elk van de laatste vijf ontmoetingen tussen AZ en Heerenveen werd er in het laatste kwartier gescoord, met in totaal tien doelpunten in de laatste vijftien minuten van deze wedstrijden.

SC Heerenveen verdiende minimaal een punt

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Welke noordelingen vp. Zijn ze alledei toch?. Jammer van die rode kaart. Denk noet dat Az. Denk niet dat az dit gewonnen zou hebben.

24 december 2017 om 02:14

Dat is lastig om te zeggen, feit is dat de speler van Heerenveen diverse overtredingen nodig had om Jahanbakhsh af te stoppen. Maakt hij die overtredingen niet, dan kan het ook anders aflopen. Dus dan had Heerenveen wel met elf man gestaan maar misschien wel meer problemen gehad. uiteindelijk maakt men overtredingen om de tegenstander af te stoppen omdat het op een ander emanier even niet lukte.

Als een boer met kiespijn ? Ik hoop dan wel van het spel van zijn eigen ploeg. Heerenveen ging de eerste helft van het kastje naar de muur en is 2 x per ongeluk op de helft van AZ geweest. Komen dan in de 2e helft zeer gelukkig vanuit een kluts op voorsprong, spelen dan 15 minuten redelijk en gaan er daarna gewoon weer dik af met een terechte nederlaag als gevolg. Hoe het was afgelopen zonder de rode kaart weet niemand , maar dat doet er ook niet toe want die werd zeer terecht wel gegeven. Kijk eens in de spiegel Streppel als je echt denkt dat je ergens recht op had , moet je misschien wel iets anders gaan doen.

24 december 2017 om 10:47

Az was de bovenliggende partij, maar na de 0-1 werden vervolgens rond de 65e minuut statistieken op de borden in het stadion getoond waar ik wel van schrok. AZ had 4 schoten en Heerenveen 11. En toen dacht ik ook. AZ heeft bijna geen kans gecreëerd tegen deze stugge muur, tot de rode kaart. Toen kwam het open te liggen.
Maar van het kastje naar de muur is dus overdreven, omdat ze de zaakjes gewoon heel goed op orde hadden.

24 december 2017 om 10:56

Dit vind ik ook wel een beetje bekeken door een erg rood witte bril. Heerenveen stond verdedigend de eerste helft gewoon best goed. AZ heeft niet veel kansen gehad. Heerenveen kon er echt wel een paar keer goed uitkomen, maar van Boekel floot sommige veelbelovende counters af vanwege een overtreding, terwijl er gewoon echt niks aan de hand was. In de tweede helft tot de rode kaart waren we gewoon scherper en feller dan AZ en hadden meer de bal en konden we meer dan 1x scoren. Bovendien had die ene eigenlijk rood moeten hebben voor natrappen. Die rode kaart van Thorsby zag iedereen al aankomen. En dan gaat Streppel ook nog eens vreemd wisselen, en Heerenveen laat AZ komen, wat het domst is wat je kan doen, en zo helpen ze AZ in het zadel. AZ had vooral veel de bal, maar tot de rode kaart waren echt niet zoveel beter verder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren