Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb bij Feyenoord aangegeven dat ik na wil denken als er iets moois komt’

Laatste update:

Miquel Nelom staat nog tot volgend jaar zomer onder contract bij Feyenoord, maar de vraag is of hij komend seizoen een basisplek kan veroveren bij de Rotterdammers. De linksback was vorig seizoen al geen vaste waarde en heeft er met de komst van Ridgeciano Haps van AZ tevens een concurrent bijgekregen. Nelom sluit een nieuwe stap in zijn carrière dan ook niet uit.

"Ik heb aangegeven dat als er iets moois komt, ik daar over wil nadenken. Maar zo ver is het nog niet", aldus Nelom in gesprek met RTV Rijnmond. "Er valt niet veel over te zeggen, er is interesse, maar niets concreets", legt de verdediger uit, die in zes seizoenen Feyenoord 121 competitiewedstrijden heeft afgewerkt, waarin hij 2 keer tot scoren kwam.

Nelom kwam vorig seizoen, ondanks dat hij de inmiddels vertrokken Terence Kongolo voor zich moest dulden, tot zeventien optredens in het shirt van de regerend landskampioen. Toch zou de 26-jarige linkervleugelverdediger meer speelminuten willen maken onder trainer Giovanni van Bronckhorst: "Ik speel altijd wel genoeg wedstrijden, maar wil nog meer. Ik zie wel hoe het dit jaar gaat lopen. Ik doe gewoon mijn best en geef alles voor Feyenoord dit jaar."

Vind jij dat Feyenoord er alles aan moet doen om Miquel Nelom te behouden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Inmiddels alweer 26 en heeft zich voor mijn gevoel totaal niet ontwikkeld. Dat is verder geen schande natuurlijk, maar voor speelminuten zal hij dan wel een stap omlaag moeten doen. Hij is gewoon niet Feyenoord-waardig en dat gaat hij ook nooit worden vrees ik.

25 juli 2017 om 17:21

Is een goede backup en ik lees of hoor nooit slechte dingen over Nelom.
Prima speler voor in je groep te hebben.

25 juli 2017 om 17:27

5 tonnetjes per jaar hallo!!! En dat voor een speler die alle moeite zou hebben om bij de subtop in de basis te staan, nee die is heel wijs door zijn mond dicht te houden en niet te klagen.

25 juli 2017 om 17:28

Wanneer je zover terugvalt in niveau vind ik het eerlijk gezegd geen goede back-up.

25 juli 2017 om 18:18

Nelom is geen prima back-up, krijg altijd angszweet als hij in moet vallen

25 juli 2017 om 17:34

Die ontwikkeling bleef al langer uit, maar toch niet geheel ontevreden met hem. Zeurt niet en schijnt ook een prima jongen in de groep te zijn. Overigens zou een club uit de Championship en misschien zelfs onderkant Premier League misschien niet eens verkeerd zijn. Een speler als Martina schatte in in Nederland niet hoger in, en die stapt nu over naar Everton. Ze spelen daar zat wedstrijden, dus wie weet. Ik gun hem wel een mooie club en het zou ook verklaren waarom we Woudenberg niet zo maar laten gaan. Is Verdonk er trouwens ook nog?

25 juli 2017 om 17:35

En toch deed hij het tegen Freiburg helemaal niet onverdienstelijk. Slechte graadmeter natuurlijk, 1 pot op meerdere jaren, maar toch. Hij heeft altijd de instelling gehad, klaagt en zanikt niet, weet wat z'n taken zijn en gedraagt zich. Dat lijkt me het perfecte plaatje om als backup te hebben.

25 juli 2017 om 19:02

Precies, ik herken dit in discussies bij spelers van mijn club.

Komt natuurlijk ook omdat een groot deel van de internetgebruikers (zie bijvoorbeeld Facebook) niet bijster intelligent is en alleen afgaat op populistisch geblaat. Als dat elkaar na gaat praten en er komt niet of nauwelijks een tegengeluid omdat het beter bedeelde groepje geen heil ziet in een discussie op Facebook, dan wordt die mening alleen maar versterkt. Zucht.

Sluit me overigens volledig aan bij je slotzin.

Lord nelom, ik als feyenoorder houd mn hart altijd vast wanneer de bal binnen een straal van 3 provincies van deze man komt. Qua werkethiek niks te klagen over de man, maar komt helaas dik tekort voor het niveau van feyenoord, en zeker voor het niveau waar feyenoord heen wilt..

25 juli 2017 om 17:57

Volledig mee eens, maar qua werkethiek niks te klagen? Dit is zo'n verschrikkelijke dweil, op voetballend gebied en op inzet.

Ik kan me die wedstrijd uit tegen Sparta nog goed herinneren. We stonden achter, Kongolo raakt geblesseerd en moet eruit, en Nelom moet warmlopen. Kuyt moet hem hierna op zn donder geven omdat Nelom gewoon op zn gemak loopt te joggen terwijl er 10 man in het veld staan.

Hiernaast heb ik dit seizoen meerdere (uit)wedstrijden bezocht van Feyenoord. Als het warmlopen voorafgaande aan de wedstrijd begon, was meneer Nelom altijd de laatste van de ploeg die het veld op zn dooie akkertje betrad terwijl de rest van de ploeg sprintte. De gehele warming-up had hij de houding als iemand die over 15 minuten voor een vuurpeloton zou worden gezet.

Ik snap werkelijk waar niet wat deze jongen nog bij Feyenoord doet. Volgens mij betaalt hij Feyenoord gewoon om mee te mogen doen.de laatste jaren een afkeur aan (op voetbal gebied) wat die Nelom uitstraalt en laat zien binnen de lijnen.

Wat is er mooier dan als matige voetballer bij een topclub spelen en nog minuten maken ook.

Vind het toch wel erg hoe snel deze jongen van een aardige speler naar schlemiel is gegaan. Het is natuurlijk niet de beste back, maar als ik zie hoe respectloos sommigen nu over hem praten of schrijven, sta ik daar toch wel van te kijken.

In plaats van hem af te branden kan men hem ook een hart onder de riem steken en hem een transfer gunnen naar een club waar hij wel tot zijn recht komt. Inmiddels wat overbodig geraakt bij Feyenoord, maar in het verleden toch wel leuke dingen laten zien. Niet elke speler heeft het talent om zich te blijven ontwikkelen.

25 juli 2017 om 17:35

Ik vind het helemaal niks. Nelom is de zwakke schakel in de selectie en heeft het team vaak punten gekost. Deze jongen kan zo erg door de ondergrens heen zakken. Als ik de naam Nelom hoor krijg ik al hartkloppingen laat staan als ik hem op het wedstrijdformulier zie. Gun hem het beste en zal het ook vieren mocht hij weggaan. Maar daar reken ik sowieso niet op want wie wilt Nelom nou. Maar hopen mag altijd en zal ik blijven doen ook.

25 juli 2017 om 17:39

Nja, het zou je sieren als je precies dezelfde energie zou tonen als hij voor je staat. En daar bedoel ik helemaal niet mee dat hij met je op de vuist moet gaan, integendeel. Ik durf te wedden dat 9 van de 10 die dit soort uitspraken doen direct hun telefoontje erbij pakt en selfies met Nelom begint te maken. Echt diep triest hoe mensen zo overdrijven.

25 juli 2017 om 17:51

Ik vind het nogal respectloos. Twee jaar geleden zei men het tegenovergestelde en nu kan die jongen werkelijk niets meer goed doen. Het is niet makkelijk om mentaal sterk te blijven als uitgerekend "de Kuip" het vertrouwen in je opzegt. Zeker bij een jongen van de club gaat dat niet in de koude kleren zitten...

25 juli 2017 om 17:59

Dat laatste dus, ze lijken te vergeten dat het ook iemand is van vlees en bloed. Ook hij heeft keihard moeten knokken voor waar hij nu staat. Je hoeft hem niet goed te vinden, maar wat er nu gebeurt is onmenselijk.

25 juli 2017 om 17:37

Napraterij joh, kan er niks anders van maken. Wat mij het nog het meest pijn doet is dat het vooral eigen supporters zijn die zo respectloos doen, te triest voor letters.

25 juli 2017 om 17:48

De keerzijde van de weg omhoog. Dan is het voor een aantal mensen altijd lastig om objectief en nederig te blijven. Kan me nog herinneren dat een aantal mensen ook ineens geen goed woord meer over hadden voor een paar spelers die buiten de boot vielen toen FC Twente kampioen werd. Dan zijn spelers die daarvoor altijd nog steun kregen ineens de schlemiel en kunnen ze niets meer goed doen.

25 juli 2017 om 17:53

Helemaal mee eens. Vrij sneu hoe sommige Feyenoorders over een jongen van de club praten. Maar goed, dat schijnt tegenwoordig normaal te zijn bij ons.

25 juli 2017 om 19:09

Blij dat ik niet de enige ben die er zo over denkt, zeker de spelers die ook de donkere tijden hebben meegemaakt en altijd hun stinkende best hebben gedaan verdienen onze steun en respect. Nelom is denk ik de eerste om te erkennen dat hij het soms moeilijk heeft, hij heeft nooit gezeurd op de bank dus dat getuigt ook van zelfreflectie. Bij Feyenoord steunen we de spelers, als je ze te slecht vindt mag dat, maar blijf respectvol. Als je je eigen spelers graag afbrandt, er zijn zat clubs in Nederland die dat prima vinden, dan ga je daar maar zitten afbranden. Gyan en Rzasa waren ook geen toppers, maar als we erachter gingen staan hielden ze zich vaak heel goed staande.

26 juli 2017 om 00:06

Gyan en Rsaza zijn 3 klassen beter als slapjanus Nelom. Ik praat nooit slecht over een Feyenoord speler maar deze speler heeft mij veel trauma's bezorgd. Ik vind hem super slecht en natuurlijk zeurt omdat die weet dat geen enkele andere club hem zal nemen en uiteindelijk bij Dordrecht zal eindigen. Nelom heeft veel weekenden voor mij een hel gemaakt

Hij moet lekker weggaan bij Feyenoord. Hij is 26, staat niet in de basis, heeft het niveau niet en gaat niet beter worden. Als ik hem was zou ik naar een ub gaan waar je in de basis staat en nog een jaar of 8 lekker voetballen.

Lieve Nelom, iedereen die een Feyenoord hart heeft hoopt dat er iets leuks voorbij komt voor jou. Je hebt je ziel en zaligheid in Feyenoord gestoken zelfs het Nederlands elftal gehaald alleen nooit verder door ontwikkeld. Hopelijk kan je binnenkort in een mooie competitie je wedstrijden spelen.

Als hij basis speler wordt kunnen we weer om plek 3 vechten

25 juli 2017 om 18:55

Als hij basisspeler wordt moet je je afvragen waarom onze op een na duurste transfer ooit is gedaan deze zomer.

Heb absoluut geen kwaad woord over deze jongen. Heeft zich altijd maximaal ingezet voor Feyenoord en nooit geklaagd. Ergens vind ik het wel mooi, dat hij nu een van de mindere spelers is. Voor hemzelf natuurlijk niet, en ik ben absoluut tegen het afkraken van eigen spelers! Maar het laat toch zien dat Feyenoord als club echt gegroeid is. Pakweg 4 jaar terug was Nelom gewoon een prima back voor Feyenoord, die vaak in de basis stond. Maar nu zie je dat het niveau echt omhoog gegaan is en hij achter is gebleven. Ik gun deze jongen dan ook een mooie stap naar het buitenland, en wil hem bedanken voor zijn inzet!

Doei doei. Ga alsjeblieft. Dit wil ik echt nooit meer in een Feyenoord shirt zien. Als een speler dan tenminste. Kan de jongen ook niks aan doen. Hij heeft alles gegeven. Maar gewogen en te licht bevonden. Doei doei dus

Ik snap er werkelijk niets van dat er zoveel negativiteit rondom Nelom is. Ik ben best wel gecharmeerd van hem. Voornamelijk de 'supporters van Feyenoord zelf hoor je vaak mopperen. Overigens kunnen de Ajacieden en PSV-ers er ook wat van, kijk naar het onterechte en eeuwige gezeur over Veltman, omdat hij toevallig op de plaats van Tete is gepositioneerd. Of bij PSV, als het gaat om Maher en in mindere mate Zoet. Ik hou daar niet zo van eerlijk gezegd. Ik zou Nelom best bij Ajax willen zien hoor!

Nogal verrast dat dit over Nelom ging. Verwachtte een titel als deze eerder bij Vilhena, Jorgensen of een van de keepers. Maar Nelom? Als 'iets moois' iets beters dan Feyenoord betekent kan ie blijven dromen, en het is nogal de omgekeerde wereld dat hij bij Feyenoord aangeeft en niet andersom. Zet die jongen bij NEC of Willem II neer en hij valt je niet op. ik zou zeggen overschatte speler, maar elke voetbalvolger vindt het bizar dat Nelom zo lang bij Feyenoord kan blijven. Slechts enkele mensen bij Feyenoord houden dat mysterie in stand. Fijn voor de Feyenoordfans dat ze zich dit seizoen op Haps kunnen verheugen.

26 juli 2017 om 00:08

Het is een hel periode geweest met Nelom.

26 juli 2017 om 22:14

Haha, 'feyenoorder ben je niet voor de lol' hé? ;-)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren