Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb altijd vertrouwen gehad en wist dat ik die goals kon maken bij PSV’

Laatste update:

Steven Bergwijn is de laatste weken aardig op schot en dat levert hem lof op van de aanhang van PSV. De jonge aanvaller begint steeds belangrijker te worden voor het elftal van Phillip Cocu en is blij dat hij zich nu ook kan onderscheiden met het maken van doelpunten. Zaterdagavond tegen Willem II hoopt Bergwijn deze vorm door de kunnen trekken. Bekijk de analyse van de aanvaller hieronder.

Vind jij dat Steven Bergwijn altijd in de basis hoort te staan bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Draait de laatste weken uitstekend. Het is echter wel zaak dat hij ok vanavond weer goed gaat spelen en zich weer laat zien. Want talenten grossieren vaak in wisselvalligheid.

Oke en nu weer even klaar met de Bergwijn-hype. Speelt goed de laatste wekenven scoort aardig wat (mooie) goals. Maar er is totaal geen garantie dat hij de komende 8 wedstrijden niet droog blijft staan. Laat hem gewoon lekker voetballen zeg. Dat hypen doen ze maar bij andere clubs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren