Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik geniet bij Feyenoord, maar er speelt nog niets’

Laatste update:

Brad Jones zette in juli zijn handtekening onder een contract voor één seizoen bij Feyenoord, maar het valt niet uit te sluiten dat de doelman langer in De Kuip blijft. De 34-jarige Australiër maakt immers een uitstekende indruk in De Kuip.

/

“Ik geniet enorm bij Feyenoord, maar er speelt nog niets”, aldus Jones in een interview met RTV Rijnmond. Technisch directeur Martin van Geel liet vorige week al weten dat Jones ‘in aanmerking’ komt voor een nieuwe arbeidsovereenkomst en dat er binnen een paar maanden een knoop wordt doorgehakt.

“Het is wel mooi dat er zo over mij gedacht wordt en dat het met mij goed gaat. Maar op dit moment weet ik van niets en blijf ik gewoon mijn werk doen. Het is ook nog vroeg in het seizoen”, besluit Jones, die tot dusverre veertien wedstrijden speelde voor Feyenoord. Daarin kreeg hij zes treffers om de oren.

Denk jij dat Brad Jones een nieuw contract krijgt bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nieuw contract gaat er wel komen. Hansson's contract loopt aan het eind van het jaar af. Heb je met Vermeer en Jones twee hele goede keepers. Wat mij betreft mag Hahn wel weer verhuurd worden of misschien moeten ze ook van hem afscheid gaan nemen.

25 oktober 2016 om 17:14

Dubbel gevoel. Hahn lijkt me in potentie veruit de beste keeper en leek bij zijn komst al klaar om er in te staan. Vermeer doet het goed, maar zou Hahn het ook niet zo goed hebben gedaan, dat vraag ik me dan af. Zo ja, dan is Vermeer eigenlijk een beetje een sta in de weg.

25 oktober 2016 om 17:45

Jones gaat natuurlijk niet akkoord als hij moet tekenen als reserve keeper, en terecht.

25 oktober 2016 om 18:05

Hahn moet je gewoon verhuren. Sowieso in de winter, mocht hij weer fit zijn. Die jongen heeft speeltijd nodig om te ontwikkelen de rest van het seizoen. Wellicht Vermeer verkopen van de zomer en dan vechten Jones en Hahn het maar uit met z'n tweeën.

25 oktober 2016 om 21:04

Noortuk! !

Ik denk dat Feyenoord Jones zal moeten laten gaan. In vermeer heb je al een topper, en je hebt Hahn niet voor niets in de selectie rondlopen. Jones is een geweldige keeper voor zijn leeftijd, maar het zou zonde zijn om Vermeer te laten banken.

25 oktober 2016 om 16:53

Toch heeft Jones minder die pieken en dalen zoals Vermeer die heeft. Jones kan nog prima 2 a 3 jaar mee op dit niveau, is zeer constant en is de laatste jaren nou niet bepaald fysiek uitgeput. Topfit. Na die jaren of wellicht tijdens al is Hahn echt wel klaar voor een basisplaats. Als je dan bedenkt dat je voor Vermeer goed kunt cashen en voor Jones zeker niet meer...

Lijkt me het beste als Vermeer vertrekt en Feyenoord Hahn de kans geeft als hij het niveau heeft. Hij was het grootste keeperstalent van Nederland destijds bij Dordrecht dus is jammer van de potentie. Verder vind ik Jones beter dan Vermeer en denk ik dat de verdediging ook zo goed staat dankzij Jones.

25 oktober 2016 om 16:27

Terugkeer van Vermeer naar Ajax? ;p. Nee tuurlijk zal het publiek het niet accepteren, maar is helemaal geen gek idee voor volgend seizoen. Ik denk dat Jones een betere keeper is en dat ze Hahn inderdaad moeten behouden.

25 oktober 2016 om 16:51

Goed idee! En dan voor een vriendenprijsje van vijf miljoen of zo -;

25 oktober 2016 om 17:16

Zou mooi zijn als Vermeer en zijn zaakwaarnemer datzelfde kunstje opnieuw zouden flikken. Schermen met interesse van een club die niet heel veel wil betalen, een bedrag afspreken en vervolgens doodleuk naar de concurrent lopen.

25 oktober 2016 om 17:25

Je kunt veel over Martin van Geel zeggen, maar zoiets amateuristisch gebeurt alleen bij Marc Overmars.

Denk persoonlijk dat hij beter is dan Vermeer. Zeker na zo'n zware blessure. Zou hem als Feyenoord zijnde een nieuw contract geven.

Wellicht wil Vermeer na dit jaar nog een keer in het buitenland gaan spelen. Dan kunnen Jones en Hahn gaan strijden om een plaats bij Feyenoord 1. Hahn in de winterstop naar Zwolle waar hij al bekend is, en die hebben me een armoedige jongen op doel staan nu. In de zomer kijken wat Vermeer wil doen, en op basis daarvan kiezen wat met Hahn te doen. Jones is niet te beroerd om 2e man te zijn in ieder geval.

25 oktober 2016 om 20:01

Hoop eerder dat Bijlow hen voorbij streeft.

Ondanks zijn fout afgelopen zondag is het een prima eredivisie keepert. Kenneth gaat het lastig krijgen hem uit de goal te krijgen.

25 oktober 2016 om 19:43

Tegen NEC bedoel je? Dat is alweer anderhalve week terug. Tegen Ajax was het van hem absoluut geen fout hoor.

25 oktober 2016 om 22:33

Ik vond dat hij te vroeg naar de grond ging. Zijn collega keeper aan de andere kant bleef staan en pakte de 1 op 1 situatie (Bilal).

25 oktober 2016 om 23:04

Totaal andere situatie en dus ook niet echt met elkaar te vergelijken. Jones moest snel reageren op een actie in de 16 meter van Dolberg.
Onana kwam expres rustig uit om zijn doel te verkleinen en om Bilal te vertragen of hem aan het twijfelen te brengen. Die tijd had Jones niet.

26 oktober 2016 om 16:12

Hoe Dolberg het afmaakte was subliem. Jones dekte de hoek goed af. Elke andere eredivisie-spits had hier niet gescoord.

Als Jones niet zo vroeg naar de grond was gegaan in die situatie had Dolberg hem erin kunnen schuiven.

25 oktober 2016 om 18:23

Hoewel Hahn beter is dan wat we nu hebben hoeft hij van mij niet te komen voor een half seizoen.
Mickey doet het de laatste tijd best redelijk en heeft potentie. Hahn had ik voor Mickey graag terug zien komen, maar vind het nu wel prima zo.

Ik vind Jones op dit moment in de lucht de sterkste keeper in de ED. Toch denk ik dat Vermeer na de winterstop de voorkeur zal krijgen en hij op de bank gaat belanden. Als Ajax slim is gaan ze hier op in spelen door hem een contract aan te bieden. Want ik denk dat Krul na dit seizoen wel vertrekt.

25 oktober 2016 om 17:21

Ik moet zeggen dat Nederlandse keepers over het algemeen niet sterk in de lucht zijn (bij Oranje is Stekelenburg de enige die dat beheerst, Cillessen is daar geen topper in en Zoet is helemaal slecht in hoge ballen), mogelijk komt dit door de voetballende speelstijl, waardoor keepers het niet geleerd hebben. In Engeland (en bijvoorbeeld ook in het Australie van Jones) wordt vaker de bal de pot in gegooid, waardoor keepers daar al vroeg op oefenen.

25 oktober 2016 om 18:12

daarom wil ik dat de knvb meer aandacht besteed aan de nl keepers, sinds van de sar stopt met keepen hebben we geen geen keepers meer die een basisplaats heeft bij de topclub.

25 oktober 2016 om 19:19

Hoe goed vd Sar ook was. Ook vd Sar heeft nooit het verschil gemaakt op het wel of niet pakken van een prijs. Hij was ook geen penaltykillet dus meestal lagen we er bij de pingels uit.

25 oktober 2016 om 20:16

Champions finale gemist bij united?

25 oktober 2016 om 22:01

@ Adjx, ik had het over Oranje. Omdat het over de Knvb ging en daarom zei ik ook dat WE (oranje) er vaak bij de pingels uit lagen.
Maar die wedstrijd pakte hij die pingel goed. Maar dat mag ook wel een keer toch?

25 oktober 2016 om 22:51

EK2004 tegen Zweden vergeten? Vanaf dat moment werd vd Sar een aardige penalty killer.

Vermeer moet verkocht worden in de zomer, dan pak je nog een miljoen over 3 of 4 winst oo hem, dat is netjes maar ik kan het wel begrijpen als die voor een laag bedrag weg mag aangezien hij veel voor de club heeft gedaan. Het is voor kenneth ook tijd om eens naar de buli of pl te gaan, kan zeker mee bij een middenmotor daar, lijkt mij een mooie ervaring voor hem.
Hahn mag dan strijden met jones om eerste keeper te worden, jones zal dan nog een aantal jaren doorgaan als reserve, bijlow moet ervaring op doen ergens anders.
Dit scenario is het enige scenario dat bestuurlijk gezien verantwoord is, want vermeer kun je nog dikke winst op maken en met jones ga je er kwalitatief niet op achteruit, dan is de enihe juiste optie vermeer van de hand doen.
Verder moer je hahn wel langzaam gaan inpassen, anders verspil je het talent van een enorm potentiële keeper, en als zijn talent niet eruit komt kun je ook hem niet verkopen voor een mooi bedrag ooit,dus als je hahn niet laat spelen vergooi je weer een hoop potentieel kapitaal. Dat bijlow ergens moet gaan spelen is evident want hij zou idealiter hahn over 3 of 4 jaar moeten opvolgen.

Ik hopp dat van geel dit leest, maar als hij dit niet zelf kan bedenken faalt die hard in economisch inzicht.

25 oktober 2016 om 23:16

Een relatief gezien kleine keeper (voor buitenlandse begrippen) die kan meevoetballen (waar ze niet op zitten te wachten) en niet sterk is bij voorzetten, na een blessure voor dikke winst verkopen, zou ik heel wat vinden.

26 oktober 2016 om 10:34

Maar een miljoen of 4 moet toch wel te doen zijn? Desnoods zak je naar 3 miljoen. Dan nog maak je er een leuke winst op.

26 oktober 2016 om 10:37

Denk dat 2,5 a 3 het meest realistisch is eigenlijk, vanwege zn lange contract. Zelfs toen hij bij ajax in de basis stond was hij geen vaste keeper van Oranje, daar kijken ze in t buitenland ook naar. Begrijp me niet verkeerd, ben redelijk tevreden over hem bij onze club, maar zie nauwelijks de mogelijkheid financiele winst te boeken met hem. Nadeel is ook nog eens dat nu hij vervangen is, het verdedigend (tegengoals) een stuk beter gaat.

26 oktober 2016 om 13:01

Misschien heb je gelijk en zitten ze in het buitenland minder op hem te wachten dan ik dacht, ik heb ook nooit echt geruchten gehoord over clubs die in hem geïnteresseerd waren. Maar als een Vorm door swansea wordt opgepikt bij utrecht, hoezo werd vermeer dan nooit als optie gezien? Dat vind ik dan wel weer vreemd.
Tot slot, ben je het, op de vraagprijs die ik voor ogen had, eens met mijn redenatie van hoe door te selecteren? Ik wil gewoon echt hahn eerste keeper zien worden.

26 oktober 2016 om 13:25

Vermeer is bij Ajax teruggedrongen naar de reservebank. Misschien zien ze dat in het buitenland toch een beetje als falen. Ik zie Vermeer niet als eerste keeper in Engeland. Duitsland lijkt me niet heel logisch, dus blijft Zuid-Europa wat mij betreft over.
Na de winter Hahn verhuren en hem ritme op laten doen en op basis van zijn prestaties bepalen of hij 1e keeper kan worden. Ik kan me daar prima in vinden. Jones dan 2e keeper.

Die Jones en ook Jorgensen zijn toch weer gouden grepen van de heer van Geel. Begrijp de kritiek op hem nooit, is verreweg de beste TD van Nederland

25 oktober 2016 om 17:08

Hij heeft ook Bilal, Vejinovic en Kramer gehaald. Niet echt supermateriaal. Maar dit seizoen valt alles op z'n plek, dat is het verschil.

Ik hoop dat Jones blijft! Hele goede en betrouwbare doelman. Vind hem ook beter in de rol van stand-in passen dan Hahn. Die moet zich elders maar ontwikkelen, bijvoorbeeld bij AZ.

Zeker een goede keeper voor Eredivisie begrippen. Toch heeft Vermeer een betere reactievermogen en laat ie meer absurde saves zien dan Jones. Die keept eerder constant en degelijk.

25 oktober 2016 om 17:24

Maar daar tegenover heerst Jones in de lucht, iets waar Vermeer juist heel veel moeite mee heeft.

25 oktober 2016 om 17:39

Misschien een idee om Jones te laten keepen bij moeilijkere wedstrijden waarbij hij meer in actie moet komen? En dan Vermeer laten keepen in wedstrijden waarbij de tegenstander probeert uit de counter toe te slaan? Lijkt me verstandiger, want op dat moment heb je dan liever een keeper met een geweldige reflex.

25 oktober 2016 om 18:04

Wat je weergeeft in je reactie.
Daar zit ook wat in, maar een wedstrijd is ook niet altijd,
hetzelfde,de counter en de actie zitten ook in éã©n wedstrijd.

Ik geniet nog volop van hem!

Vermeer zal moeten knokken om zijn plaats terug tekrijgen.
Jones is zn goede keeper zoals op de lijn als in de zestien.
Oud keepers van Feyenoord zijn lovend over Jones.

Al komt vermeer terug....en Jones raakt uit beeld...mag hij op doel bij AZ!

Ik ben erg benieuwd wat Feyenoord gaat doen als Vermeer weer fit is. De verdediging staat nu goed, wil je die gaan veranderen? Jones lijkt een goede keeper die ook voor rust zorgt. Zou Vermeer dat ook kunnen? Is de ex Ajacied bereid om tweede keeper te zijn? Wat wil men met Hahn doen? Ik denk dat alle opties voor Feyenoord open zouden moeten staan.

Jones en Onana als keepers van de nummer 1 en 2 van de Eredivisie. Wie had dat gedacht? Doen het beiden boven verwachting goed. Het valt maar af te wachten of Vermeer en Krul het beter gaan doen.

Zie Vermeer komend seizoen nog wel naar PSV gaan nu Zoet wel erg duidelijk maakt naar het buitenland te willen. Jones houden, diet het top. Hahn moet nu toch echt weer eens gaan spelen, dus verhuren. Vond die Hanssen eigenlijk ook niet slecht in de JC schaal. Wel luxe hoor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren