Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ga Nederland en AZ niet verlaten voordat de mensen weten wie ik ben’

Laatste update:

Muamer Tankovic is nog niet klaar bij AZ. De 21-jarige linksbuiten is dit seizoen niet zeker van een basisplaats, maar hij is vastberaden om de technische staf van trainer John van den Brom te overtuigen van zijn kwaliteiten.

/

“Ik ga Nederland niet verlaten voordat de mensen weten wie ik ben”, zegt de Zweed tegen AZ TV. “De mensen moeten weten dat ik voor AZ speelde. Dat ze zeggen: ik ken hem, ik heb tegen hem gespeeld. Als andere mensen en andere spelers je herinneren, dan weet je dat je iets goed hebt gedaan in de competitie.”

Tankovic, enkelvoudig international, kwam dit seizoen in de Eredivisie tot één doelpunt en één assist in vijf wedstrijden. Hij mocht in de Europa League twee keer opdraven en was donderdag tegen Zenit Sint-Petersburg nog goed voor een treffer en een assist.

Denk jij dat Muamer Tankovic volgend seizoen nog voor AZ speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is fijn dat er eindelijk iemand goed speelt als linksbuiten bij ons. Dos Santos heeft nul rendement en Garcia brengt wel meer dreiging maar is het ook nét niet. Tankovic doet het sinds ie weer in de basis mag beginnen prima en het team draait sindsdien ook beter.

Topper!:-) Altijd gecharmeerd van hem geweest. Ik moest hem menig met hand en tand verdedigen tijdens discussies en het lijkt dat het kwartje bij hem is gevallen. Nu kunnen Dos Santos (nog maar 19/20) en Garcia (net 19) achter hem rustiger gebracht worden want talent hebben ze beiden. Jammer dat Dos Santos zijn goede vorm van afgelopen seizoen geen vervolg heeft kunnen geven en nu is het echt hopeloos met zijn vorm. Misschien handig om hem uit te lenen want de tijd begint te dringen want Boadu en Stengs kloppen zachtjes op de deur. En Helmer moet ook eens een kans krijgen in AZ1 daar ben ik ook fan van. En @voetbalzone waarom word er weinig/niks gemeld over de 2de divisie? Waar Jong AZ soeverein met 10 punten verschil koploper is.

10 december 2016 om 21:11

Tankovic is gewoon een hele goede speler en heeft wat mij betreft veel te weinig serieus de kans gekregen van Van den Brom. Vooral technisch en qua overzicht en rust is hij een heel stuk verder dan die andere twee.

10 december 2016 om 21:19

Stengs is een rechtsbuiten geloof ik. En Boadu heeft dacht ik nog geen contract bij AZ omdat dat nog niet mag vanwege zijn leeftijd. Als hij jarig is mogen ze hem vast leggen maar helaas zijn de geruchten dat Arsenal en Bayern dat ook van plan zijn.

10 december 2016 om 22:03

Ja klopt Stengs is Rechtsbuiten maar kan ook op links en Boadu zijn vader/zaakwaarnemer heeft al gezegt dat hij bij AZ blijft. Maar er komen zeer grote talenten aan bij AZ

11 december 2016 om 08:18

Alle Tankovic haters zie je nu nergens meer. Ik ben zo blij voor hem dat ie eindelijk de kans krijgt en ik hoop dat ie ook gewoon een tijd in de basis blijft staan nu

Hier hou ik nou van. Niet dat gedoe van Bazoer die meteen vertrekt als ie niet in de basis staat. Vechten voor je plaats en wachten op je kans.

11 december 2016 om 09:55

Ja man goede vergelijking want voor Tankovic staan de topclubs ook echt in de rij.

11 december 2016 om 13:47

Alsof Wolfsburg een topclub is.

Daarnaast mis je het punt. Bazoer wil blijkbaar niet vechten voor zijn plaats bij Ajax de eerste keer dat hij er een tijdje naast staat is voor Bazoer de reden de handdek in de ring te gooien en naar een mogelijke degradatie kandidaat te gaan.
Tankovic, heeft ook basisplaats maar wil jij juist laten zien dat hij wil vechten voor zijn plek. Die instelling mag ik wel.

Verder hoop ik dat hij de lijn van de laatste paar weken kan vasthouden en door kan zetten.

Tanko is sinds deze week mijn held; wat een plezier straalt die man, heerlijk!

11 december 2016 om 12:01

Tankovic is altijd al een zeer goede voetballer geweest die helaas weinig gelukkig geweest is in zijn acties en dus te eeinig rendement heeft gebracht sinds zijn komst naar Az.
Was bij de beloftes van Fulham topscoorder van de competitie en dan kan je er echt wel wat van.
Hij besloot zijn contract aldaar niet te verlengen en is zo bij Az gekomen.
Ik had gehoopt op een topspeler van grote klasse, maar helaas heeft hij dat nog te weinig laten zien.
Word hij echt doelgericht dan gaan we nog veel plezier aan hem beleven, want voetballen kan hij wel, maar dat geldt ook voor een Jahanbaksh......kansen zat, maar scoren ho maar.

11 december 2016 om 12:20

Tanko mocht transfervrij vertrwkkwn als fulham zou degraderen

Die goal tegen Zenit was voor het eerst een belangrijke actie van hem. Voor de rest valt hij nooit op.

11 december 2016 om 00:34

Vorig jaar goal tegen heracles was ook belangrijk

11 december 2016 om 08:18

2 wedstrijden: 2 goals, 2 assists. Jups zelden belangrijk

Nou Tankovic.
Nog vele mooie jaren gewenst bij Az.

De langzaamste speler in de Eredivisie. Kan geniale dingen doen, maar vergeet ook consequent alles wat met teamspel te maken heeft. Toegegeven, het is al een stuk beter dan vorig jaar, maar nog. De 3-1 van Tanko tegen Zenit was prachtig, maar laten we niet vergeten dat de 2-1 van Zenit alleen maar viel omdat hij z'n mannetje weer eens liet lopen.

Ik verwacht wat dat betreft veel meer van Garcia. En als Dos Santos leert tussen de palen te mikken met snelheid, gaat ook hij Tanko voorbij.

Dos Santos heeft veel meer kansen gehad als Tankovic, maar Santos laat het hele seizoen (op een goal na) helemaal niets zien. Is ver weggezakt t.o.v. vorig seizoen. Voorlopig verdient Tankovic meer krediet als Dos Santos. Die staat als een natte krant te spelen.

Goede voetballer,moet wel meer meeverdedigen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren