Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ga bij PSV verder, of misschien kan ik een jaartje elders spelen’

Laatste update:

Hidde Jurjus maakte afgelopen zomer de overstap van De Graafschap naar PSV. De 23-jarige doelman moet Jeroen Zoet en Remko Pasveer in de pikorde voor zich dulden, waardoor hij zijn wedstrijden dit seizoen uitsluitend speelde bij de beloften. Toch kijkt Jurjus met een voldaan gevoel terug op zijn debuutjaar in Eindhoven.

De Achterhoeker wist waar hij aan begon toen hij zijn toekomst verbond aan PSV. "Ik ben aangetrokken om de rol van de geblesseerde Luuk Koopmans over te nemen. Als keeper van Jong PSV kan ik juist terugkijken op een heel mooi jaar", vertelt hij in gesprek met ELF Voetbal. "Het enige waar ik ontevreden over ben, is dat ik voor mijn gevoel een paar wedstrijden niet goed gespeeld heb. Meer negatiefs kan ik niet zeggen over dit seizoen." Jong PSV besloot het seizoen vrijdag met een verdienstelijke vierde plaats in de Jupiler League.

Het contract van Jurjus loopt na dit jaar nog vier seizoenen door bij PSV. De goalie sluit een zomers vertrek echter niet helemaal uit. "Volgend seizoen ga ik hier verder of kan ik misschien een jaartje ergens anders spelen. Beide opties staan voor mij open. We moeten kijken wat er gebeurt", vervolgt hij. "PSV heeft de intentie mij zo goed mogelijk te laten ontwikkelen. Als de club denkt dat nog een jaar in Jong het beste is, dan twijfel ik daar niet aan. Ik zal nooit zeggen dat ik niet in dit elftal wil spelen."

Vind jij dat Hidde Jurjus de kans moet krijgen bij de hoofdmacht van PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is niks minder dan Jeroentje Zoet hoor. oet pakt geen punten voor je ploeg. Hij is vrij degelijk, maar Zoet pakt geen wedstrijden voor je met ballen uit de kruising. Ik zou Zoet zo snel mogelijk verkopen en Jurjus voor de leeuwen gooien, en dan hopelijk met Pasveer als soort 'begeleider'. PSV heeft hier een pareltje mee in huis en ik hoop dat ze hem snel gaan gebruiken.

6 mei 2017 om 18:50

Nou zoet heeft vorig jaar bewezen een hele goeie keeper te zijn. Dat het dit seizoen wat minder is betekent niet dat jurjus opeens even goed is al zie ik hem wel beter worden

6 mei 2017 om 19:03

"Hij is geen keeper die punten voor je pakt." Typisch argument van iemand die ballen verstand heeft van keepers. En jij bent echt niet de enige in dit land. Kennisniveau van keepers is in Nederland om te janken...

6 mei 2017 om 20:36

Ach man kom nou op, basistechniek van Zoet lijkt nergens op, Zoet straalt werkelijk waar niks uit in de goal. Het lijkt allemaal urten te duren bij hem. Kijk een goed naar Jurjus. Is in alles ene betere keeper, techniek, reflexen. Jurjus kan zo katachtig reageren. Ik zou maar eens potjes van Jong PSV terug gaan kijken en daarna pas reageren.

7 mei 2017 om 13:34

Ik zeg niks negatiefs over Zoet en/of Jurjus, hoor. Ik zeg iets negatiefs over die 'voetbalfans' die kennis denken te hebben over keepers. Jouw tweede zin is de meest inhoudelijke zin die ik in maanden gelezen heb. En dan is het een redelijk nietszeggend opmerkinkje..

6 mei 2017 om 19:40

Zoet was groot aandeelhouder in het succes van PSV in Europees verband het hoogste niveau. En dan nog zeggen dat hij geen punten pakt?? Man man, bijzonder kijk op voetbal heb je @ neutralefannl

Overigens hoop ik dat Heerenveen hem gaat huren/kopen.

Jammet dat Az hem niet haalde. Zou perfect zijn voor Az

Ik vind Jurjus echt een talent. Uitlenen aan een eredivisie ploeg ofzo, want deze jongen hoort in de Eredivisie te spelen. Kan toch gewoon goed keepen!

Als Zoet wordt verkocht dit jaar verdient Jurjus echt wel een kans, zeer degelijke keeper.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren