Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik denk dat Vitesse er alles aan zal doen om Alex binnen te krijgen’

Laatste update:

De kans dat Alexander Büttner terugkeert in de Eredivisie lijkt bijzonder groot te zijn. Zaakwaarnemer Aleksandr Bursac bevestigt tegenover Omroep Gelderland dat hij en zijn cliënt in onderhandeling zijn met Vitesse.

/

Bursac spreekt van een ‘positief gesprek’: “Ik denk dat Vitesse er alles aan zal doen om Alex binnen te krijgen en verwacht dat we volgende week meer concrete gesprekken zullen voeren.” De club uit Arnhem onderzoekt de mogelijkheden om de 27-jarige linksachter te betalen, maar dat hoeft ook weer geen groot struikelblok te vormen.

“Geld is niet de drijfveer”, zegt Bursac immers. “Hij is een Vitessenaar, is zich bewust van de situatie bij die club en wil weer voetballen.” Büttner is met Dynamo Moskou in onderhandeling over de ontbinding van zijn aflopende contract.

Een geschikte club voor Alexander Büttner?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Off: Voetbalzone misschien een artikel over de loting van de copa del rey? Toch paar mooie wedstrijdjes:
Voor de geinteresseerde:
UD Las Palmas v At. Madrid
Alcorcon v Cordoba
Athletic Club v Barca
Real Madrid v Sevilla
Real Sociedad v Villarreal
Deportivo v Alaves
Valencia v Celta
Osasuna v Eibar

on: Alexander Buttner vond ik altijd wel een goeie linksachter. Had hem graag bij Ajax gezien als hij zijn niveau van bij vitesse weer kon halen. Nu zien hoe die het bij vitesse gaat doen

Zeker een goede toevoeging voor de selecte, ben benieuwd hoeveel die van de oude Buttner laat zien

Buttner zou echt een uitstekende aanwinst zijn. Ook leuk dat er dan weer echte Vitessenaren in het veld staan. Met Room,Kashia, Buttner,hopelijk Vako,Tighadouini en van Wolfswinkel heb je dan 4 jongens die uit de opleiding komen en 2 jongens die al 6 jaar in Arnhem spelen. Als je (is denk ik niet haalbaar) van Ginkel kan verleiden(als hij er met PSV niet uit komt) en je haalt of huurt Vejinovic terug, heb he weer een heel sterk elftal wat zeker mee kan doen voor plek 4. Je staat 6 punten achter, dus is haalbaar. Laat Vitesse maar verrassen, en Buttner terg halen. Hij maakt hee sws beter.

23 december 2016 om 16:13

Inderdaad echt super leuk om te zien dat een team wat door de jaren heen is weggezet als vreemdenlingenlegioen nu alle oude goden weer een plaats lijkt te geven. Tel daarbij op dat er nog wat jongens uit de streek (foor) en uit de opleiding (van Bergen) spelen. Staat er een elftal waar ik als eredivisie kijker van kan genieten. dan ook nog jongens als Baker en Rashica waarvoor je gaat kijken.

23 december 2016 om 16:26

Haha v Ginkel is echt niet haalbaar voor Vitesse hoor. Verder wel leuk dan er zoveel jongens terug keren ja!

23 december 2016 om 17:19

Dat zeg ik ook, dat hij normaal gesproken niet haalbaar is. Hij zou natuurlijk voor PSV kiezen enmliever voor het kampioenschap spelen. Maar de andere kant staan daar 10 jaar Vitesse tegenover, die oud teamgenoten als Wolfswinkel,tighadouini en Waarschijnlijk Butter terug halen. Mischien willen ze wel een keer met Vitesse iets winnen of rechtstreekse plaatsing voor Europees voetbal. Nu droom ik ff hoor, maar met Buttner ben ik al heel blij. Miet wel een middenvelder bij, dus Tapia of Vejinovic is wat mii betreft welkom.

23 december 2016 om 17:25

Hij heeft gewoon een contract tot 2018 bij Chelsea he, dus nog los van zijn salaris en wat hij zelf wil kan Vitesse ook de transfersom gewoon niet betalen. Maar dromen mag inderdaad altijd .

23 december 2016 om 17:40

Kopen gaat ook zeker niet lukken, maar huren kan altijd. Dat gaat wat makkelijker met de samenwerking. Ga er ook niet vanuit hoor, ooit wel, nu nog niet.

23 december 2016 om 16:46

Leuk punt dat je maakt. Vitesse krijgt weer iets van identiteit. In dat kader hadden ze natuurlijk 10x de transfervrije schaars op moeten pikken van de zomer. Dezelfde 10x als dat van Ginkel onhaalbaar is trouwens.

23 december 2016 om 17:21

Heb je gelijk in, Schaars hadden ze ten alle tijde moeten halen. Clubman,Vitessenaar en een echte leider die bij Heerenveen de dragende kracht is. Domme zet van Allach. Yeini mag zijn veters niet strikken.

23 december 2016 om 21:45

Schaars heeft positief verrast de eerste seizoenshelft bij scH. Maar begrijp wel dat ze bij Vitesse het risico niet hebben genomen. Afgelopen seizoenen vrij blessuregevoelig gebleken. Verder zou de lb positie met Alex weer beter bezet zijn dan nu. Mij benieuwen of het rond komt.

Goed voor de Eredivisie als zulke spelers terugkomen

Misschien een goede opvolger van Willems mits die na dit seizoen vertrekt.

23 december 2016 om 17:35

Ik weet niet hoe hij zich heeft ontwikkeld, maar toen hij Vitesse verliet vond ik hem niet het niveau hebben om bij Psv in de basis te staan. Verdedigend sowieso onder de maat en aanvallend ook vaak met meer geluk dan wijsheid. Dit kan natuurlijk veranderd zijn! Ik heb hem niet gevolgd.

Positief dat ze bezig zijn met een linksback. Ik hoop alleen niet dat buttner zich net als Adje 'te goed' voelt voor de eredivisie. Bij laatstgenoemde krijg ik het idee dat hij meer voor zichzelf speelt dan voor het team. Hij denkt dat ie er al is lijkt het wel terwijl ik hem gruwelijk vind tegenvallen

Haha dat geld niet meer zijn drijfveer is blijkt wel uit die documentaire die net over hem verschenen is ja. Die vent laat voor 300.000 euro aan deuren in zijn nieuwe huis zetten haha. Heeft genoeg geld binnen gehaald en wil nu gewoon nog wat jaartjes lekker voetballen.

Zou super zijn , kunnen een goede linksback goed gebruiken. Nu nog een aanvallende middenvelder bv vako terug en we zien de tweede seizoenshelft met vertrouwen tegemoet.

In de vorm waarin Propper nu zit lijkt een stap naar Vitesse goed voor beide partijen.. nee even serieus, als Vitesse nog een middenvelder kan vinden ergens dan kunnen ze een gooi doen naar de top 4. Prima elftal.

Klinkt alsof het al bijna rond is en dat is goed nieuws. Het niveau van Ota als linksback is eredivisie onwaardig.

Dan gaan ze toch wel flink de portemonnee moeten trekken.

23 december 2016 om 21:22

Waarom, is transfervrij, zijn contract is ontbonden. Salaris zal voor Vitesse een topsalaris zijn. Dus zal rond het bedrag wolfswinkel zitten, wat door eventuele geldschieters bekostigd wordt, net zoals bij Wolfswinkel. Geloof dat dit wel rond gaat komen.

Het zou natuurlijk een versterking zijn als Buttner terug zou komen en hopelijk Vako ook, maar dat wil nog niet zeggen dat er een team staat. De jongens moeten wel voor elkaar door het vuur willen gaan, want kwaliteit is er wel maar de over mijn lijk mentaliteit om een wedstrijd met elkaar te winnen ontbreekt bij het merendeel.
Gaan ze voor elkaar door het vuur dan is plek 4 t/m 6 mogelijk, anders blijft het ondanks de komst van bovengenoemde spelers bij plek 7 t/m 10.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren