Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik denk dat ik goed met Agüero samen kan spelen, maar het is aan de coach’

Laatste update:

Manchester City speelt meestal met een eenzame spits en dat is slecht nieuws voor Wilfried Bony. Sergio Agüero is namelijk de onbetwiste aanvalsleider van the Citizens en pas als Agüero geblesseerd is of rust krijgt, komt Bony aan de beurt. De ex-Vitessenaar hoopt in de rest van het seizoen meer kansen te krijgen en hij zegt dat hij ook aan de zijde van de Argentijn kan spelen.

/

Omdat Agüero kwakkelt met blessures komt Bony aan spelen toe en met vier goals in zijn laatste zeven duels doet hij het niet slecht. Nu Agüero weer terug is hoopt Bony samen met zijn ploeggenoot te mogen spelen. “Vorig seizoen hebben we ook een paar wedstrijden samen gespeeld. Dit seizoen sukkelt Sergio met blessures, dus soms spelen we met één en soms met twee spitsen”, legt Bony uit aan Sky Sports.

“Het is goed om samen te spelen, hij is een andere spits. Hij is een rennende, snelle spits. Ik ben iemand voor het strafschopgebied, een speler die een bal kan vasthouden. Ik denk dat we goed samen kunnen spelen, maar het ligt aan de coach. Iedereen wil spelen. Vraag alle spelers op de reservebank maar: iedereen wil spelen. De coach kan echter maar elf spelers opstellen. Als je erin komt, moet je alles geven.”

Denk je dat Wilfried Bony goed met Sergio Agüero kan spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Uitstekend duo naar mijn mening.

1 januari 2016 om 17:49

Nee, Bony is niet goed genoeg om City verder te helpen in de CL. Aguero is 2-3 niveautjes boven Bony.

1 januari 2016 om 17:55

Bony is top. Natuurlijk lang niet zo veel individuele klasse als Aguero maar een heel ander soort wapen wat coach zeker kan gebruiken in de CL.

1 januari 2016 om 17:55

Hoezo je hebt dan 2 soorten spitsen die ergens anders goed in zijn. Zoals snelheid en de ander koppen

1 januari 2016 om 17:57

Dat hoeft niet altijd he kijk naar dost in de periode dat hij veel scoorde maar het blijft een houten klaas

1 januari 2016 om 18:26

Betekend wel dat een Silva, De Bruyne of Sterling plaats moet maken als je met 2 spitsen speelt.

2 januari 2016 om 09:04

Je zou het misschien niet verwachten, maar Bony kan technisch best wel wat hoor. Zijn balcontrole is erg goed, zijn schoten en passen zijn doelgericht, qua fysiek om de bal bij zich te houden is hij een van de 3 beste in Europa en zijn dominantie in de lucht bij hoge ballen is geweldig!

1 januari 2016 om 18:03

Ja, wel jammer dat ze niet heel vaak allebei in de basis staan.

Wilfried Bony vind ik wel een prima speler, maar ik vind het wel terecht dat hij meestal op de bank zit. Sergio Agüero is gewoon veel beter dan Bony en als je Bony samen met Agüero (kan ook als nummer tien spelen, met Bony als diepe spits), dan gaat dat weer ten koste van Kevin de Bruyne of David Silva, maar ook die zullen er niet uitgehaald worden, omdat die meer van waarde zijn voor het team dan Bony.

Mits iedereen fit is, zit Bony ook gewoon op de bank en dan zie ik ook gewoon het liefst deze opstelling (zie opstelling).

Hart
Zabaleta
Kompany
Otamendi
Kolarov
Fernandinho
Yaya Touré
de Bruyne
David Silva
Sterling
Agüero

Soms merk je bij city dat ze voorin (eindstation) wat kracht en body missen. Begrijp me niet verkeerd, aguero heeft dit allemaal maar is toch meer een technische aanvaller die het liefst de bal in zn voeten ingespeeld wilt en met zn gezicht naar de goal. Met een spits als Bony kun je enigzins aguero en de rest ontlasten in dergelijke situaties.

Tandem Bony aguero zou ik zeker voor zijn en denk wanneer deze ingespeeld op elkaar raken dat het best gevaarlijk kan worden. Probleem is echter dat Silva, de Bruyne, Toure, Fernandinho en Sterling in mindere mate sowieso horen te spelen. Beetje het Dilema van Pelligrini want Bony is een type spits die pas na een reeks van wedstrijden groeit in zelfvertrouwen en dit ook uiteindelijk omzet in doelpunten. Aan invalbeurten zal hij weinig tot geen toegevoegde waarde zijn voor City.

1 januari 2016 om 23:39

Sterling hoort niet te spelen hoor, en verdient het ook niet om in de basis te staan als je kijkt naar wat hij laat zien. Met Bony en Agüero heeft City veel meer stootkracht denk ik, maar ik vrees dat Pellegrini een tweespitsensysteem niet zo snel meer zal gebruiken. Soms laat hij Kelechi Iheanacho of Sterling wel in een dynamische rol om Bony heen spelen, maar die moeten wel op links staan bij balverlies terwijl Agüero dat niet gewend is. Bij balverlies moet Agüero loeren op de counter trouwens. Tegen minder dominante ploegen zou City met hen samen moeten spelen want er is sinds september geen uitwedstrijd meer gewonnen in de Premier League.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren