Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben voor de titel en de Champions League naar PSV gekomen’

Laatste update:

Héctor Moreno maakte in september in de met 0-6 gewonnen uitwedstrijd tegen SC Cambuur zijn debuut voor PSV en hoopt dat hij komende zondag met soortgelijke cijfers kan winnen van de Leeuwarders. “We moeten eerst denken aan de zege en daarna aan het aantal doelpunten”, zegt de verdediger tegen PSV TV.

/

“In de beginfase van het seizoen kwamen we in wedstrijden vaak tot zeven, acht, negen en soms wel tot tien kansen. We moeten daarom efficiënt zijn en goals maken. We kunnen nog steeds kampioen worden en gaan daar volle bak voor, zo zeggen jullie dat hier toch? Ik ben naar PSV gekomen om kampioen te worden en om in de Champions League te spelen en we liggen nog op schema”, aldus de Mexicaan.

De 28-jarige Moreno zegt ‘gelukkig’ te zijn bij PSV, maar dat het seizoen pas echt geslaagd is wanneer het kampioenschap binnen wordt gehaald. “Dat is de belangrijkste prijs. We zijn er dichtbij en hebben het in principe nog in eigen hand”, aldus de stopper.

'Hector Moreno is de beste verdediger van de Eredivisie'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op schema? In eigen hand?

28 april 2016 om 20:31

Op schema niet.... In eigen hand enkel wanneer je monsterscores weet neer te zetten....

28 april 2016 om 20:34

Zelfs dan heb je het niet in eigen hand omdat Ajax hetzelfde kan doen.

28 april 2016 om 20:37

In eigen hand ook niet. Je hebt iets in eigen hand als je niet afhankelijk bent van de ander, als je in punten voor staat of in punten achter maar nog tegen degene boven je moet. Niemand heeft het in eigen hand, Psv niet, Ajax niet.

28 april 2016 om 20:39

Volgens jou logica heeft Ajax het ook niet in eigen hand. En aan het begin van het seizoen heft niemand het in eigen hans volgens jouw briljante gedachtegoed.

28 april 2016 om 21:05

Sorry maar Ajax heeft het wel in eigen hand. Als die net zo veel punten halen en een pepert aantal goals minder maken als PSV zijn ze kampioen.

28 april 2016 om 21:05

Aan het begin van het seizoen natuurlijk wel. Dan speel je nog tegen iedereen en ben je hoe dan ook kampioen als je alles wint. Uiteindelijk heeft hij gelijk. Ajax en PSV hebben beide geen garanties als ze allebei winnen. Logica zegt echter wel dat Ajax t zo ongeveer in eigen hand heeft.

28 april 2016 om 21:07

Jawel want hij zegt dat wanneer je nog tegen de betreffende tegenstanders moet spelen je het wel in eigen hand heb, en in het begin van het seizoen speel je nog tegen iedereen, dus heb je het in eigen hand.

28 april 2016 om 21:30

Als PSV met grote cijfers wint heeft Ajax het niet in eigen hand. Ajax heeft het alleen in eigen had wanneer ze met punten voor zouden staan.

28 april 2016 om 21:59

@leopart Maar dan vergeet je voor het gemak dat Ajax ook met grote cijfers kan winnen. Sterker nog, als die met grote cijfers winnen hebben ze het in eigen hand om dat ze nog op +6 staan.

29 april 2016 om 00:46

Hij heeft het behalve over kampioen worden ook over champions league spelen en wat dat betreft liggen ze op schema.

28 april 2016 om 20:33

Eigenlijk heeft ie wel gelijk maar dan moet je idd 2x met 10-0 winnen

28 april 2016 om 20:35

ja als je als psv 2 keer met 7/8 0 wint heb je het ongeveer in eigen hand

28 april 2016 om 23:08

Dus heeft PSV het in eigen hand, want dat kunnen ze doen

29 april 2016 om 07:18

Grappig ik heb hier ook op het werk een discussie over gehad. Theoretisch heeft niemand het in eigen hand. Als PSV 2x wint met 10-0 zullen ze normaler wijze kampioen worden, als ajax dit ook doet is Ajax kampioen. In de praktijk zal 2x 10-0 (ja en dan bedoel ik 10-0 en 0-10) voldoende zijn, al zal dit niet gebeuren. Dus los van al dit gelul zeg ik toch dat Ajax het in eigen hand heeft

30 april 2016 om 08:45

Dan hebben ze het beide in eigen hand! Ze zijn beide in staat om de titel nog naar zich toe te trekken door bepaalde scores/ uitslagen te behalen. Dat het voor Ajax een makkelijkere opgave is doet daar niets aan af!

Op schema wil ik niet zeggen.... Er is zeker nog wel een kans natuurlijk, maar we zijn wel afhankelijk van externe factoren. Of je moet tweemaal met 10-0 weten te winnen natuurlijk...

28 april 2016 om 21:16

En dan wint Ajax 2x met 8-0 en sta je als PSV nog met lege handen ook al heb je 2x met 10-0 gewonnen. Je bent gewoon als PSV zijnde afhankelijk van wat Ajax doet.

28 april 2016 om 22:10

Andersom net zo goed dus.

30 april 2016 om 08:48

Mensen willen het niet begrijpen mursie, ik heb ook al pogingen gewaagd.

Beide clubs hebben het in eigen hand, Ajax heeft een iet makkelijkere opgave maar ook PSV kan de titel nog binnen slepen door eigen inspanningen.

"en we hebben het in principe nog in eigen hand." Dat is wel erg optimistisch. Denk niet dat we thuis tegen Cambuur tot een monsterscore kunnen komen. Eigenlijk moeten we daar wel voor gaan en gewoon 4-2-4 spelen of zo. Daar hebben we wel voldoende aanvallende spelers voor.

28 april 2016 om 20:58

Cocu heeft tussen neus en lippen door al aangegeven dat hij niet teveel zal sleutelen aan de vaste 11, ook omdat Pröpper al ontbreekt. Ga maar uit van een 4-3-3 met Schaars als controleur en Guardado en Van Ginkel als aanvallende middenvelders. Ik zou het erg laf vinden van Cocu. Zelf constant benadrukken dat het niet om doelsaldo gaat maar om de punten, terwijl dit scenario na de wedstrijd tegen Ajax toch realistisch was.
Ik hoop dat Cocu als volgt speelt.

Edit: Pereiro als 10/valse spits. Omdat het druk zal zijn bij cambuur in de 16 moet je een beweeglijk iemand erbij. Verder kan eventueel Bruma als stormram voorin spelen. Het is in mijn ogen een beetje alles of niet voor Psv. Of ze klappen er maximaal op zoals ze in de CL deden en blijven 90 minuten vol gas geven, of het wordt 1 of 2-0 en cocu wisselt Narsingh voor Arias ofzo.

Zoet
Brenet
Bruma
Moreno
Guardado
Van GInkel
Pereiro
Willems
Narsingh
De Jong
Lestiënne
28 april 2016 om 21:04

Cocu heeft een respectabele rust om zich heen, hij laat zich niet gek maken. In deze fase van de competitie moet je echter niet blijven denken dat de kans groter is dat ajax punten verspeelt (wat zou betekenen speel op de drie punten) dan dat je er op doelsaldo voorbij kan (wat betekent dat je vol op de aanval gaat).

Ik zie ajax die nooit meer weggeven, het is echt aan PSV om een storm van een wedstrijd te genereren tegen Cambuur, drie punten had je eerder in het seizoen moeten pakken..

Qua opstelling zou ik willems en brenet erin zetten om beide als een gek naar voren te gaan, een middenvelder die de balans bewaakt en opbouw kan verzorgen en de rest lekker naar voren. Pereiro op 10 had cocu eerder uit moeten proberen.

28 april 2016 om 21:07

Gewoon met Guardado, Propper en Pereiro op het middenveld. Voorin De Jong, Lestienne en Willems. Is denk ik wel de meest aanvallende opstelling op dit moment. Ik heb Willems expres genoemd, omdat hij in aanvallend opzicht met acties gewoon heel dreigend is en ook goeie voorzetten in huis heeft. Dan kan Brenet zijn plek overnemen, en heb je nog Narsingh om er eventueel in te brengen.

Ben benieuwd of het een monsterzege gaat worden, op papier is dit wel de makkelijkste tegenstander en zeker aangezien je thuis speelt moet je in principe minimaal 5/6 keer scoren. Verwacht echter een 3-0 ofzo.

28 april 2016 om 23:54

Propper is geschorst

Ben benieuwd wat ze zondag voor score neer gaan zetten. Iedereen heeft het er over dat ze wel even ruim gaan winnen van Cambuur. Maar dat is helemaal nergens op gebaseerd. Dat heeft PSV namelijk thuis nog niet gedaan. Excelsior zouden ze ook wel even ruim winnen maar dat eindigde ook in een gelijkspel. Cambuur speelt uit ook nog eens beter en zou de ruimte's klein houden.

Ajax heeft gewoon mazzel dat Cambuur nog niet gedegradeerd is.
Die gaan hun best wel doen nu, ook al is de kans klein.
Waren ze gedegradeerd was het prijsschieten.

28 april 2016 om 21:00

Ik denk eigenlijk dat het voor PSV juist goed is dat Cambuur nog een heel klein kansje heeft. Als de degradatie al een feit was, dan had Cambuur de eerste teleurstelling al verwerkt, dan hadden ze zondag vrijuit kunnen gaan voetballen en hadden ze niets meer te verliezen.

PSV moet nu zorgen dat het heel snel op 2-0 komt, dan zal Cambuur mentaal gebroken zijn en moeten ze op het veld de teleurstelling gaan verwerken. Dat zal ongetwijfeld een flinke mentale dreun zijn. En dan zou het wel eens hard kunnen gaan.

Maar goed, zelfs al zou PSV met 6-0 of 7-0 van Cambuur winnen, dan nog heb ik er weinig vertrouwen in, omdat ik denk dat Ajax een week later ook een grote score neer kan zetten tegen De Graafschap.

28 april 2016 om 21:03

Bij De Graafschap heeft anders nog niemand een grote score neergezet dit seizoen. Dat wordt hooguit met 2 goals verschil winnen denk ik.
Als ik heel eerlijk ben denk ik dat PSV een iets grotere kans maakt om kampioen te worden 45/55 procent. Puur door de thuiswedstrijd tegen Cambuur.

Maar soms ben ik wat te pessimistisch, komt denk ik doordat ik het te weinig zie sprankelen bij Ajax.

28 april 2016 om 22:01

Iedereen focust zich op die doelpunten voor. PSV gaat er niet langs op doelsaldo omdat het de ploeg is die in dergelijke wedstrijden er ook 2 incasseert. Zie 6-3 de graafschap. Ik zie PSV er in de komende duels 7-8 maken en 2 tegenkrijgen. Ajax maakt er 4-5 en krijgt er 1-2 tegen.

28 april 2016 om 23:56

Cambuur moet alleen wel punten pakken en zich dus niet volledig terug kan trekken in de 16. Aan een gelijkspel hebben ze eigenlijk gewoon te weinig.

28 april 2016 om 23:57

Heel veel te weinig zelfs nu ik het doelsaldo zie. Cambuur moet winnen.

Toch denk ik wel dat PSV hard gaat uithalen tegen Cambuur. Als het binnen het halfuur 2-0 is, denk ik dat het wel eens kan oplopen tot 7/8-0. Uit bij PEC winnen ze met hooguit 3 doelpunten verschil. Doelsaldo van +11 uit de laatste 2 wedstrijden.

Betekent dat Ajax een doelsaldo van +6 moet halen uit de laatste 2 wedstrijden. Dan zijn we redelijk safe denk ik. +6 wordt nog een heel karwei.

Maar goed, gelukkig heb ik wel vaker foute voorspellingen gedaan. Vaak lopen dingen toch heel anders.

28 april 2016 om 22:06

Dus jij denk dat PSV in 2 wedstrijden tijd meer dan 10 (huidige 79) van hun huidige doelsaldo erbij plakken? Ik vind dat je wel heel positief voor PSV denkt.

Ik vind het bijzonder dat iedereen denkt dat PSV wel zo makkelijk zoveel scoort en dat Ajax er niks van bakt. Dit terwijl het verschil in doelpunten maar 3 in het voordeel van PSV is. Zoveel meer scoren ze dus echt niet over het gehele seizoen te zien.

28 april 2016 om 22:18

Over generaliseren gesproken...

"ik vind het bijzonder dat iedereen denkt dat PSV wel zo makkelijk zoveel scoort en dat Ajax er niks van bakt."

Gebaseerd op de mening van Koen77 denkt ineens heel de wereld er zo over?

29 april 2016 om 08:39

Gebaseerd op meerdere comments de laatste dagen waarbij velen een monsterscore van PSV lijken te verwachten.

Geen Pröppper is toch echt een groot gemis...

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren