Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben op een punt in mijn carrière dat ik iets nieuws moet proberen’

Laatste update:

Kevin Conboy wil de komende transferperiode aangrijpen om een nieuw avontuur aan te gaan. In de zomer van 2011 trok de verdediger van Esbjerg naar NEC, waar hij een contract voor vier seizoenen tekende. Hij heeft er straks drie jaar opzitten en hoopt dat er een club voor hem komt, die het in hem ziet zitten. Conboy wil ongeacht de afloop van het lopende seizoen graag een nieuwe stap zetten.

/

“Het is geen geheim dat ik me er al enige tijd klaar voor voel, iets nieuws te proberen. Dat er nog niets is gebeurd, heeft verschillende redenen. Maar komende zomer is belangrijk, want ik ben op een punt gekomen bij NEC en in mijn carrière dat ik iets nieuws moet proberen. Voorlopig ligt de focus op lijfsbehoud in de Eredivisie, maar daarna kijk ik waar ik in het nieuwe seizoen kan spelen”, zegt Conboy tegen Tipsbladet. Hij vindt dat hij, ondanks het treurige seizoen van NEC, zelf wel goed gespeeld heeft.

De 26-jarige Deen speelde 72 wedstrijden in de Eredivisie voor NEC en schopte het in zijn tweede seizoen tot het nationale elftal: Morten Olsen gunde hem tot nu toe één interland. NEC staat met nog drie wedstrijden voor de boeg voorlaatste in de competitie en speelt de komende weken tegen AZ (uit), FC Twente (thuis) en Ajax (uit). De voorsprong op nummer laatst Roda JC bedraagt twee punten.

Kevin Conboy is goed genoeg voor een grotere club dan NEC

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd waar die zelf aan denkt wAnt zo in goeie voetballer is it niet

9 april 2014 om 14:48

Hij zegt ook niet dat hij klaar is voor een topclub. Maar voor iets nieuws. Conboy ziet natuurlijk ook wel dat ook al degraderen ze dit seizoen niet, dat het volgend seizoen waarschijnlijk weer hetzelfde liedje zal zijn.

Ik kan me voorstellen dat je als voetballer liever voor iets anders voetbalt dan tegen degradatie het hele seizoen.

Een middenmoter in de Eredivisie zal hij prima meekunnen (al is het dit seizoen nogal lastig om de middenmoot te definiëren.

Het is toch wel een leuk voetballertje om naar te kijken, hoop dat hij een mooie club vind.

9 april 2014 om 14:59

NEC is normaal ook een middenmoter, en waarom denk jij dat we volgend jaar weer tegen degradatie gaan spelen?

9 april 2014 om 15:18

Kijk dat resterende programma eens, ik denk eerder dat NEC volgend seizoen om het kampioenschap van de JL meedoet.

9 april 2014 om 15:24

Gezien de statistieken de afgelopen jaren inderdaad een middenmoter. En ik moet eerlijk zeggen, ze hebben qua resultaat ook wel ongelooflijk veel pech dit seizoen gezien de gelijke spelen en nipte verliezen tegen (sub)toppers.

Maar ik vind het er voetballend gewoon niet uitzien. En denk dat ze daarom weinig hebben om op terug te vallen en ze daardoor een goede kans hebben om volgend jaar weer onderin te voetballen.

9 april 2014 om 14:52

Je hoeft niet persé een goede voetballer te zijn voor iets nieuws. Ander land, andere competitie zijn al genoeg redenen om te vertrekken.

Heeft vorig jaar een slechte periode gekend(pakte toen ook vaak rood) maar over het algemeen is Conboy wel degene die zich aan de malaise bij NEC onttrekt, i.t.t. spelers als Koolwijk, Alireza en Vermijl van wie je dat min of meer zou mogen verwachten. Vrij complete back, met zijn stijl past hij ook uitstekend in Engeland ipv in N'land met onze mietjes die op een fluit blazen.

9 april 2014 om 14:52

Hoezo zou je dit van Alireza verwachten? Net als Vermijl? Ik verwacht juist van een v Eijden een Koolwijk en een Gentenaar dat ze zich als leiders opstellen en de boel op sleeptouw nemen. Alireza (net 20 en zijn eerste seizoen in een ander continent) en een Vermijl ook eerste seizoen in Nijmegen mag je dit niet verwachten...

Conboy vind ik persoonlijk het grootste talent van Nec. Prachtige traptechniek met een geweldige voorzet. Kan beter dan dit Nec. Misschien middenmoot Duitsland? Anders een club als WBA samen met Olsson?

9 april 2014 om 15:00

Oke, Alireza niet. Heb je gelijk in. Van Vermijl vind ik dat een speler met zijn kwaliteiten nooit zo terug mag zakken als hij nu doet, zeker niet omdat hij na dit seizoen een serieuze kans bij United wil of anders naar Genk/ Ajax/dergelijke clubs wil. Gaat nog niet eens om op sleeptouw nemen, maar gewoon je niveau halen.

Van Van Eijden vind ik dat die eigenlijk doet wat ie kan en zich prima staande probeert te houden in de chaos die het bij vlagen is. Koolwijk volledig mee eens. Gentenaar ook wel maar die kan gewoon niet beter, al moet ik zeggen dat ie de laatste 2 wedstrijden wel oké was.

Zou erg jammer zijn als Conboy vertrekt. Hij is op dit moment toch wel een van de belangrijkste spelers bij NEC.

Gun im ook wel im mooi club en ik zeg ook niks over topclub ma
Bijnec is it ook 3x niks vaak te lomp geen idee wat te doen dus vraag ik me af waar die heen wilt

Dit soort jongens gun ik het allerbeste wat er maar te behalen valt in de voetballerij. Kevin is een van de weinige lichtpuntjes in de selectie bij NEC en gaat elke wedstrijd tot het gaatje. Een genot om te zien en hij verdiend ook echt een transfer naar een hogere competitie of betere club dan Nec.
Altijd met passie, bezieling, strijd en inzet voetballen. Ongelofelijk dat sommige dat nog steeds niet kunnen opbrengen bij NEC en elders. Ik vind het het minimale dat je als prof-voetballer moet verlangen van jezelf.

Kevin hero. Maak er persoonlijk nog wat moois van dit seizoen en bedankt voor alle fantastische jaren, held!

Misschien iets voor Heerenveen, kunnen ze gelijk Zomer en Kruiswijk weg doen.

Ajax? Lasse Schøne-style

Misschien een bouwmarkt beginnen. Kan die daar gaan zagen.

Deze man maakt echt verschrikkelijke overtredingen.

Nou Kevin, de Jupiler League is in principe toch ook een nieuw avontuur!

Nee zonder dollen, vind dit een prima back, bikkelhard dat wel. Ben benieuwd waar hij aan denkt als hij het heeft over een nieuw avontuur.

9 april 2014 om 18:01

Gevoelig grapje wat je daar maakt... Als we zondag geen winst maken hebben, is ons probleem ook groter geworden. Maar ik gun het hem om wel een leuke club te vinden. Iets voor de Fcu?

9 april 2014 om 18:19

Ben ik me van bewust. Maar ik heb het volste vertrouwen dat wij niet meer onder de nacompetitiestreep gaan eindigen. Er is een gat van vijf punten met de nummer 16, dat zal niet meer overbrugd gaan worden door Rkc.

Conboy zou absoluut een leuke speler zijn voor ons, ware het niet dat we omkomen in de linksbacks. Bulthuis, Dorda, Zullo, Teijsse, Van Der Winden, Cortie... lijkt me onnodig om er nog één te halen, wat jij?

10 april 2014 om 00:21

Je hebt een punt, ik was even vergeten dat we enorm veel verdedigers in de eigen selectie hebben zitten. Het liefst zie ik V d Winden z.s.m terug in het eerste elftal, wat een strijdlust heeft hij. Voor de rest, Bulthuis CV spelen aankomend seizoen? en ja, heerings bankzitten? Winden LB?

Kijk, daar begint het al. Ze verlaten het zinkend schip...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren