Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben niet boos over Barcelona, die dingen gebeuren gewoon’

Laatste update:

Barcelona toonde in de winter belangstelling voor Nolito, maar was niet bereid om de gelimiteerde transfersom van achttien miljoen euro op tafel te leggen en zodoende bleef de aanvaller bij Celta de Vigo. Daar heeft de 29-jarige Spanjaard nooit problemen mee gehad, zo vertelt hij aan Weloba.

/

“Ik ben niet boos of iets over Barcelona, die dingen gebeuren gewoon. Ik ben geen persoon die boos word en probeer dit soort dingen altijd weer snel van mij af te zetten. In het leven weet je namelijk nooit wat er gaat gebeuren. De ene dag ben je Diego Maradona en de andere dag ben je een drol!”, glimlacht Nolito, die eerder al vijf duels voor Barcelona speelde.

“Ik begrijp dat de fans van Barcelona mij waarderen. Ik heb er drie jaar gespeeld en ging van Barcelona B naar het eerste elftal. De club heeft mij mooie momenten bezorgd, heeft mij de kans gegeven om voor een ploeg als Barcelona te debuteren. Daarmee kwam er een droom uit. Ik ben nu gelukkig bij Celta en heb nog een driejarig contract. De speculaties zullen weer gaan toenemen, maar ik probeer mij daarvan afzijdig te houden”, besluit Nolito.

Zou Nolito een goede aanwinst voor Barcelona zijn, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gegokt op Barca en verloren Arsenal en andere clubs wilden wil betalen.

20 mei 2016 om 20:02

Arsenal heeft Sanchez al op links.. Denk niet dat zij Nolito echt wilde kopen.

On: mooie speler voor Sevilla of Atletico misschien

20 mei 2016 om 20:11

Je kan ook met beide spelen, dan zou Sanchez naar de rechterkant gaan.

Nolito moet gewooon bij Celta blijven. Hij is ook best wel duur voor een 29-jarige speler. Real en Barca willen hem niet, voor Atelti zou hij een aardige speler zijn maar ik denk niet dat wij zoveel willen betalen. Villarreal zal geweldig voor hem zijn maar ik denk niet niet dat hun hem kunnen betalen. Sevilla heeft al Vitolo en Konoplyanka. Bilbao kan niet want volgens mij is hij niet Baskisch. Valencia zou ideaal voor hem zijn maar ik denk dat hij liever bij Celta blijft en gaat voor een mooi europees avontuur.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren