Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben naar Feyenoord gereden, maar het voelde niet goed aan’

Laatste update:

Harm van Veldhoven is bij Feyenoord in beeld geweest om trainer Giovanni van Bronckhorst volgend seizoen te assisteren. De in Nederland geboren Belg zag echter van de baan in De Kuip af en verlengde zijn contract bij KVC Westerlo. Feyenoord koos vervolgens voor Jan Wouters, maar Wouters was misschien wel de eerste keus van technisch directeur Martin van Geel.

/

“Ze zochten een ervaren trainer. Er waren drie kandidaten en diep van binnen voelde ik niet dat ik hun eerste keus was. Ik ben nog een tweede keer naar Rotterdam gereden, maar het voelde niet goed aan”, zegt de 52-jarige Van Veldhoven in een interview met Sport/Voetbalmagazine. Hij werkte met Van Geel nog samen bij Roda JC Kerkrade.

Naast Van Veldhoven en Wouters werden overigens ook de namen van Wiljan Vloet, Wim Rijsbergen en Foeke Booy genoemd. Van Veldhoven was in het verleden ook nog werkzaam bij clubs als Cercle Brugge en KV Mechelen.

Zou Harm van Veldhoven bij Feyenoord hebben gepast?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou, enorm zonde. Voor iedereen eigenlijk. Van Veldhoven mag blij zijn dat hij een vriendje van Van Geel is, anders was hij nooit een optie geweest ook.

8 mei 2015 om 01:35

Waarom niet? Hij heeft veel ervaring en heeft bij Roda geweldige dingen laten zien

8 mei 2015 om 08:17

Een club boven water houden voor degradatie of een club dat wil strijden voor kampioenschap is toch 2 hele verschillende dingen. Nee van Veldhoven is geen goede optie en heeft naar mijn mening ook te weinig ervaring om als "ervaren" man te leiden.

8 mei 2015 om 10:03

Volledig eens met FcDa. Wouters is in alles een betere optie.

8 mei 2015 om 11:16

Van Veldhoven is 16 jaar trainer nu en dat bij 10 voetbalclubs. Daarnaast was het Ruud brood die tegen degradatie moest vechten. Van Veldhoven maakte juist van een degradatie kandidaat een middenmoter/subtopper van Roda jc. Wouters is zeker geschikt maar van Veldhoven is niet ongeschikt wat jij beweerd

8 mei 2015 om 19:03

Gelieve niet te reageren als je niet goed genoeg geïnformeerd bent over dit topic. Van Veldhoven heeft Roda lange tijd goed gestuurd als subtopper. De afgelopen twee jaar kwam het degradatiegevaar pas echt op zetten, maar toen stond Ruudje Brood onze 11 een beetje zwakjes te besturen.

ja en Martin Jol ook als assistent of misschien wel het hoofdtrainerschap, maar vind van Bronckhorst een goede optie als hoofdtrainer en daar past Jan Wouters er goed bij.

Al met al wens ik dhr van Veldhoven heel veel succes in zijn voetballoopbaan als voetballeider, hoop dat hij zijn ei gauw kwijt kan bij een mooie club.

Hij heeft bij menig een club bewezen dat hij een goede trainer of assistent kan zijn.

ze vergeten Ruud Brood.

Begrijpelijk dat hij er toch geen zin in had. Van Veldhoven is al 15 jaar hoofdtrainer. Als je dan ineens assistent-trainer moet worden, ook nog eens onder een 13 jaar jonger iemand die zelf nog nooit ergens hoofdtrainer is geweest, dan is dat ergens toch een beetje vernederend. Zeker als je niet eens eerste keus bent voor die baan. Ik denk dat Jan Wouters dan toch een betere keuze is geweest, dat is wel iemand die zelf het liefst in de schaduw staat en niet de eindverantwoordelijk heeft. Met iemand als Van Veldhoven als assistent denk ik dat het vroeg of laat toch zou zijn gaan wringen.

Blij dat die clown niet komt zeg. Zijn gedrag bij Roda destijds behoorlijk gênant!

8 mei 2015 om 11:03

Ik kon hem altijd maar waarderen., zegde altijd wel wat hij dacht.

Voor deze functie bij Feyenoord lijkt hij me echter niet geschikt.

"Het voelt niet goed", wat een miet. Als ik hem was zou ik me vereerd voelen, deze trein zou maar voor 1x komen voor hem.

8 mei 2015 om 20:12

Het siert hem juist dat ie voor zijn gevoel en niet voor het geld gaat.

Jammer dat Veld van Harmhoven niet maar Feye komt, barmhartige man met een prima karakter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren