Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben hier niet de afmaker, dat zijn Ibrahimovic en Cavani’

Laatste update:

Lucas Moura wil graag meer invloed hebben op het aanvalsspel van Paris Saint-Germain. Vorig seizoen maakte de Braziliaan zeven doelpunten in de competitie en niet één in Europa; dit seizoen staat de teller pas op één. Lucas zegt zijn best te doen zijn moyenne op te krikken en neemt de opbouwend kritische woorden van zijn trainer daarbij ter harte.

/

Laurent Blanc merkte een paar dagen geleden op dat hij tevreden is over Lucas, maar dat hij wel meer kan dan hij nu doet met zijn talent. “Ik ben het wel met hem eens, ik werk ook hard om mezelf te verbeteren. Soms betaal ik de tol voor het feit dat ik meer aan mijn teamgenoten denk dan aan mezelf. Ik help altijd met verdedigen en dan kom ik tijd tekort om weer mee naar voren te gaan en daar te scoren”, verdedigt Lucas zich.

“Ik ben hier niet de afmaker”, voegt hij eraan toe. “Ik weet dat ik effectiever zal worden, dat is ook het belangrijkste: dat ik beter wil worden en een goede mentaliteit heb. Zlatan Ibrahimovic en Edinson Cavani zijn bijna volmaakt op het veld, die komen altijd in scoringspositie. Zij zijn de echte afmakers”, aldus Lucas. “Voor Cavani is het echt een tweede natuur. Volgens mij wéét hij vaak al waar de bal komt.”

Scoort Lucas Moura voldoende?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lucas is een geweldige speler. Snel. Dribbel, goed schot. Heeft pech dat PSG ibra cavani en ADM voorin heeft staan.. Maar komt d'r volgend kaar wel in te staan na het vertrek van Ibra.

30 september 2015 om 19:29

ik denk dat Paris dan al wel weer een nieuwe aanvaller aantrekt aangezien lavezzi dan ook vertrekt. Lucas heeft veel talent maar heeft nog niet laten zien dat hij een basisplaats verdient. Hij moet consistenter worden.

Toch wel een prachtige aanval he als je het zo op een rijtje zet.. Moura vrij goede speler, had alleen wel verwacht dat hij ondertussen verder zou zijn..

30 september 2015 om 22:51

Ik had ook op (nog) beter gehoopt, vooral gezien het prijskaartje, maar Lucas is nog jong en zal zeker voldoende kansen krijgen, want hij heeft erg veel talent. Denk dat we volgend seizoen Lucas echt zullen zien vlammen. Met Cav en ADM erbij heb je de ideale voorhoede, rekening houdend met een zeer waarschijnlijk vertrek van Ibra.

Blanc wil gewoon het beste uit hem halen, Is in potentie niet minder dan een Neymar maar hij scoort gewoon veel minder maar dat is niet erg, Zolang hij maar assists levert en goed speelt en soms zijn doelpunt mee pikt

30 september 2015 om 20:49

In potentie is hij echt niet gelijk aan Neymar

Goede speler alleen zit hij in een verkeerde club. Hij zou niet misstaan in de top van de premier league

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren