Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben heel blij dat ik langer bij PSV blijf, ik zit hier echt goed’

Laatste update:

PSV heeft zaterdag kenbaar gemaakt dat Luuk de Jong zijn contract heeft opengebroken en verlengd tot medio 2020. De Jong, die in de zomer van 2014 werd overgenomen van Borussia Mönchengladbach, presteert uitstekend in Eindhoven met 58 doelpunten in alle competities. De spits is blij in Eindhoven te blijven.

/

“Toen ik hier tekende was de intentie om hier twee jaar te spelen en daarna verder te kijken”, laat De Jong weten op de clubwebsite van PSV. “Het is boven verwachting goed gegaan. Ik voel me hier heel erg vertrouwd en gewaardeerd, dat is voor mij ook heel belangrijk. Dat heb je als voetballer nodig. Ik ben heel blij dat ik langer bij PSV blijf. Ik zit hier echt goed.”

De Jong is sinds zijn komst naar Eindhoven direct een vaste waarde voor trainer Phillip Cocu. In zijn eerste jaar maakte hij 20 competitietreffers en een jaar later zelfs 26. Hij pakte met PSV twee landstitels en de Johan Cruijff Schaal en vorig seizoen overwinterde hij met PSV in de Champions League.

Is Luuk de Jong goed genoeg voor de top in het buitenland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja logisch. Matige spits voor duitsland dan kom je weer terug. Straks nig ff cashen ergens en dan zit het er weer op.

30 juli 2016 om 18:28

Die jongen is 25 jaar...niet iedereen piekt op zijn 21e.

Top gedaan van Psv. Ik herinner me De Boer nog zeggen dat hij Luuk De Jong geen geschikte spits vond voor Ajax omdat hij niet goed in de kleine ruimtes kan voetballen. Maar hij heeft de afgelopen twee seizoenen een groot aandeel gehad in de landstitels van Psv.
Hij heeft wel een neusje voor de goal.

30 juli 2016 om 14:18

Maar dat neemt niet weg dat De Boer gelijk heeft. Ik irriteer me mateloos aan zijn beperkte voetenwerk. Koppen kan hij als de beste, maar schieten en een speler uitspelen, zijn zeer zwak bij Luuk. Hoe dan ook ben ik heel blij dat hij bij ons bij tekent. Altijd 110% inzet en een fijn persoon voor in de groep. Overigens kwam ik hem vorig jaar tegen op Seventh Sunday en toen zei hij ook al heel erg naar zijn zin te hebben bij PSV.

30 juli 2016 om 14:21

En wat is dan je punt ten opzichte van de Boers opmerking?

30 juli 2016 om 14:26

Dat De Boer beter kon kijken naar zijn andere kwaliteiten. Milik is nou ook niet bepaald de meest geschikte Ajax spits.

30 juli 2016 om 15:40

Dat De Jong bijna 50 goals heeft gemaakt voor PSV zegt toch genoeg? De Boer altijd met zijn onbelangrijke criteria.. uiteindelijk heeft ie oa met Suarez, Eriksen, El Ghazi en Milik gespeeld in de punt. Allemaal hebben ze wel iets wat niet in het vroegere Ajax spel past.

30 juli 2016 om 14:26

Ja De Boer met zijn eisen... Die wilde een spits hebben die alles kon.

Een meevoetballende spits hadden we al met Hoessen. Die kreeg volop complimenten van zijn teamgenoten omdat hij het team als aanspeelpunt beter liet spelen. Maar hij scoorde niet en moest dus weg. De Jong is miss niet goed in de kleine ruimtes, hij is wél een goed aanspeelpunt bij Psv. Ik vind hem samen met Guardado 2 geleden verantwoordelijk voor de titel, niet Depay en Wijnaldum. en hij scoort. De Boer heeft echt de plank misgeslagen. Maar ja hij wilt een alleskunner, maar die zijn er niet. Hij is er imo verantwoordelijk voor dat Milik openstaat voor een vertrek. Als hij Milik het vertrouwen had gegeven, was Milik denk ik nog 1 seizoen gebleven.

30 juli 2016 om 15:57

Kom je nou serieus met Hoesen? Die was bij Fc Groningen niet eens basis speler, waar heb je het over man.

31 juli 2016 om 18:07

Begrijp aub wat ik probeer te zeggen. Het gaat erom dat hij meevoetballende kwaliteiten zocht. Die had Hoessen, maar die scoorde verder niet. Vervolgens kon hij De Jong halen die wél scoorde, maar kennelijk niet genoeg meevoetbalde

gewoon nog 4/5 jaar blijven en als held vertrekken naar china. Maar ik verwacht dat luuk het nog een keer wilt gaan proberen...

30 juli 2016 om 13:52

Denk ook dat hij het wil proberen en daarom vind ik dit vooral van PSV geen logische zet. Gezien zijn contract tot 2019 was er geen enkele urgentie om dit te doen en na nog zo'n goed seizoen zal hij vanzelf door een middenmoter uit een topcompetitie worden opgepikt. Dus PSV is uiteindelijk alleen maar meer salaris kwijt.

30 juli 2016 om 14:03

Met een langer contract kan Brands ook meer vragen. Ik denk dat dit ook een signaal is naar andere clubs dat hij niet te koop is.

Uitermate geschikt voor de eredivisie. Mooie club PSV. Komt te kort voor de PL of Duitsland in Nederland kan hij er elk seizoen 25 inschieten.

Mooie keuze, biedt stabiliteit en continuiteit voor psv. Nu nog voor Ziech gaan op 10. Pereirro rechts en Bergwijn links. Achter Ziech Propper en Guardado. Van ginkel is niet nodig.

30 juli 2016 om 14:50

Doen

30 juli 2016 om 15:32

Aub geen ziyech, die is meer met zijn eigen belangen bezig, dan die van het team.

deze jongen kan ook nergens anders heen natuurlijk....

30 juli 2016 om 18:31

Daar zullen ze in Eindhoven niet heel rouwig om zijn, zo bouw je aan een team (i.t.t. alle andere eredivisieclubs die ieder jaar weer hun dragende spelers verkopen).

Wat een kortzichtige kut reacties zeg.

Trainers die spelers willen veranderen zijn aan de verkeerde baan begonnen.
Je krijgt spelers materiaal van de club, en daarmee ga je kijken hoe je het meeste redement uit je team kan halen.

Luuk wordt gewaardeerd om de dingen die hij wel kan, en dat is koppen, neusje voor de goal, inzet en teamspirit. En die waarding die heeft die gevonden in eindhoven, en daar wordt sub-top voetbal nagestreeft. Dus is dit voor bijde partijen genoeg om zijn contract te verlengen.

Iedereen die zegt dat luuk de jong matig is en weet ik het allemaal wel niet hebben dus totaal geen verstand.
Luuk de jong is misschien wel samen met guardado het beste wat psv is overkomen de afgelopen jaren.
Een team speler, een afmaker, een aanspeel punt, een goede kopper, kan goed voetballen vanuit de kaats en daarnaast een goede nuchtere nederlandse jongen die prima kwaliteiten heeft voor de aanvoedersband.

kortom: een meer dan goede spits voor de eredivisie. Overigens vind ik dat luuk afgelopen cl periode ook zijn meerwaarde heeft laten zien met twee prima goals en met voorop in de strijd gaan.

Lijkt me ook prima voor PSV n hem, zie hem niet naar een grotere club gaan, misschien naar zandbak,china of Rusland.

Ik zou gewoon lekker tot je 30-32e bij PSV blijven Luuk.. De top van Nederland is je plafond gebleken. En daarna lekker ergens cashen, en je financieel onafhankelijk spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren