Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben de beste trainer die Tottenham ooit heeft gehad’

Laatste update:

Het is uiterst onzeker of Tim Sherwood ook volgend seizoen nog voor de groep staat bij Tottenham Hotspur. De voormalig assistent van André Villas-Boas werd naar voren geschoven na het ontslag van de Portugese oefenmeester, maar Oranje-bondscoach Louis van Gaal schijnt een voorname kandidaat te zijn om op White Hart Lane aan de slag te gaan na afloop van het komende WK.

/

De geruchten over de mogelijke komst van Van Gaal doen Sherwood ondertussen weinig. Gesteund door een 5-1 overwinning op Sunderland liet hij weten dat de club hem niet zomaar aan de kant zal zetten. “Ik ben de beste trainer die Tottenham ooit heeft gehad”, vertelde Sherwood met een knipoog in de Engelse media, doelend op de redelijk cijfers die hij kan overleggen sinds hij Villas-Boas opvolgde.

Dat er geruchten blijven komen over zijn sportieve toekomst deert Sherwood niet. “Ik richt me volledig op de spelers, zodat zij op hun best zijn in de laatste wedstrijden van dit seizoen. Verder is er voor mij niets veranderd, ik heb met de clubleiding al over volgend seizoen gesproken. Ik heb al gekeken naar eventueel nieuwe spelers en naar de voorbereiding”, benadrukt de coach van the Spurs.

Emmanuel Adebayor hoopt in ieder geval dat Sherwood aan mag blijven in Londen. De spits kwam niet of nauwelijks aan spelen toe bij Villas-Boas, maar komt nu weer heel regelmatig in actie. “Toen iedereen me vergeten was, gaf hij me mijn leven weer terug. Ik ben erg dankbaar, ik ben hem wel iets verschuldigd. Hij stelt me op en ik maak doelpunten, dus ik hoop inderdaad dat hij blijft.”

Denk je dat Tim Sherwood aan mag blijven bij Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij heeft het goed gedaan maar dit vind ik wel een beetje eigendunk

8 april 2014 om 09:29

Er staat met een knipoog, eerst de tekst lezen vriend..

8 april 2014 om 10:05

Dutchblues.

Dan nog... In elk geintje zit een vorm van waarheid.. Zoiets zeg je niet, ook niet met een knipoog als hetgeen niet klopt wat je zegt.
Villas Boas deed het zelfs nog beter qua punten/doelpunten voor-en tegen.

Voor Spurs lijkt het me een goede stap als ze na dit seizoen van Sherwood afscheid nemen als eerste man.
Misschien dat hij weer assistent kan worden, maar met zo'n vertekend beeld van jezelf zal hij daar niet mee akkoord gaan

8 april 2014 om 10:37

Wat is dat nou weer voor kul?
Als ik zeg dat ik de beste voetballer ben met een knipoog dan is dat toch ook duidelijk een geintje?

Dat weet Tim ook wel hoor.

8 april 2014 om 11:02

Dat is hypotethisch.. Je zegt het niet, omdat je het niet denkt.

Als van Gaal het zegt is hij arrogant en als Sherwood het zegt (serieus, wat zegt een knipoog tegenwoordig. Een knipoog kan ook een bevestiging zijn..) is het een geintje.
Bullsh*t..
Hij had het niet moeten zeggen want hij zet zich zelf zwaar voor schut hiermee.

8 april 2014 om 11:13

Ja hij zet zich voorschut voor de mensen die het niet snappen, hypocrieten.

8 april 2014 om 11:38

Sorry hoor maar ik moet je nu heel even terug brengen in de realiteit.
De vergelijking met van Gaal is echt een hele slechte want van Gaal meent dit echt. Ik zie regelmatig een interview voorbij komen met Sherwood waarin hij regelmatig sarcastisch is, als hij heeft gewonnen en ontzettend realistisch is, als hij heeft verloren.

Ik vind het onzin dat jij bijna beweert dat iemand tegen de pers geen grappen meer mag maken. Hij geeft door te zeggen enkel aan dat hij zich niet bezig houdt met alle onzekerheid om hem als trainer.

Hij zet zichzelf zeker niet zwaar voor schud. Nee, hij laat zien dat er nog mensen zijn die in een interview tenminste nog iets te zeggen hebben. Of heb jij liever de cursus mediatraining aan het woord?

8 april 2014 om 11:39

En laat hij nou net geen ene fuck geven om al die mensen die hem niet snappen. Dat vind ik eigenlijk wel het mooie aan die vent.

Als je gisteren soms weer zag wat een totale chaos het was op het veld, kan je mij niet vertellen dat er duidelijke afspraken zijn van Sherwood. Of de spelers houden zich er niet aan. Tottenham is niet 1 keer gevaarlijk geworden zonder Adebayor in de 16 meter, maar die heeft 80 minuten lang in de middencirkel gelopen. Lennon liep op het middenveld, Chadli deed maar wat. Townsend was wel het dieptepunt van de avond toen hij in mocht vallen.

Cijfermatig zal hij het prima doen, maar met deze jongens moet er gewoon iemand staan die grenzen stelt. Van Gaal had er 3 spelers gewoon uitgehaald in de laatste 5 minuten omdat ze aan het klooien waren. Dus mijn twijfel over wie daarheen moet is weg. Daar moet gewoon een baas staan. Iemand waar niet mee te sollen valt. Als Tottenham gewoon normaal speelt 90 minuten maken ze er 10.

8 april 2014 om 10:13

Probleem is, en dit heb ik al een paar keer aangegeven, dat sherwood er een handje van heeft om spelers van hun natuurlijke positie af te halen. Eriksen op links is doodzonde, lamela op links is gwn dom, centraal laten spelen: dan heb je er echt geen verstand van. Poppetjes op de goeie positie sherwood en vanaf daar verder bouwen, zo simpel is het!

8 april 2014 om 10:22

Nou als Sherwood zelfs de poppetjes verkeerd zet, dan houdt het toch gewoon al op?
Eriksen links op middenveld kan prima, daar speelde hij bij ajax ook. Linksbuiten is kansloos verhaal. Maar er zit totaal geen lijn in. Spelers doen maar gewoon wat.
Of je nou linksback of rechtsbuiten neergezet wordt, dat maakt dan niet uit.

Er moet gewoon weten wat jou taken zijn als speler op een bepaalde positie en in hoeverre je vrijheid hebt om daar vanaf te wijken. Maar gisteren spelen er eigenlijk gewoon 4 van de 11 spelers een dikke onvoldoende.

Wel zielig voor dat mannetje.. Als je toekomst zo onzeker is wat het hoofdtrainerschap betreft.

Wat wel te prijzen valt is inderdaad het opstellen van Adebayor. Iedereen was toch een beetje sceptisch daar in Londen, maar sindsdien scoort hij aan de lopende band. Gegokt en gewonnen.

Desondanks vind ik het geen trainer die je moet houden. Hij doet het misschien aardig, maar ik vind er totaal geen organisatie in zitten. Als je ook ziet gisteren hoe ze verslappen in die laatste tien minuten, want de 'wedstrijd is toch al gepeeld' moet je toch gek worden. Ook al staat het 5-1, je hoort gewoon concentratie te bewaren en geen spaan heel te laten van Sunderland.

Ik denk dat een van Gaal daar wel resultaat kan boeken, op dat vlak. Naar Manchester United zal hij niet gaan, aangezien ze Moyes toch niet weg doen. Dan kan hij beter naar een Tottenham gaan en zijn regime daar toepassen. Want eerlijk is eerlijk, hij heeft de spelersgroep om er wat neer te zetten. Ze zijn redelijk jong, ambitieus en zullen luisteren naar een trainer als van Gaal. Met een paar gerichte kwaliteit aankopen zal hij zeker weer mee kunnen doen voor Europees voetbal en misschien wel Champions League. Iets waar ik nu nog niet zo zeker van ben bij Tottenham. Ik denk dat Arsenal ze wel voor zal blijven.

Er zit genoeg potentie in deze selectie van Tottenham Hotspur. Van Gaal lijkt natuurlijk de ideale trainer om de nodige structuur in deze ploeg te brengen. Met een paar gerichte aankopen kunnen The Spurs dan wellicht echt een keer goed meedoen om de bovenste plaatsen. Je ziet aan Liverpool hoe snel het ineens kan gaan, hoewel Rodgers daar natuurlijk wel meesterwerk levert. Maar ook Tottenham heeft deze potentie. Ik denk dat ze met onderstaande opstelling de komende jaren vooruit kunnen. Betwijfel of Jovetic haalbaar is, maar Tottenham heeft natuurlijk veel financiele mogelijkheden.

Lloris
Walker
Hummels
Vertonghen
Shaw
Sandro/Bende
Paulinho
Lamela
Eriksen
Pedro
Jovectic
8 april 2014 om 10:09

Ik denk niet dat Tottenham nog eens 120m klaar heeft liggen voor deze aankopen die er in staan. En dan heb ik het salaris nog niet eens meegerekend.

8 april 2014 om 10:10

Lucas12,

Heb je het nou over Pedro van Barcelona? Daar hebben ze echt het geld niet voor! Hij gaat sowieso niet voor minder dan 40 miljoen euro weg, bovendien heb je nóg 2 aankopen in de selectie gezet.
Hummels en Bender? Waarom zouden die 3 naar een club gaan die geen CL speelt?

Houdt tevens rekening met een vertrek van Lloris en misschien nog wel meer spelers, zeker wanneer ze geen CL of zelfs geen Europa League spelen.

8 april 2014 om 10:39

Je vergeet Messi en Ronaldo nog in deze opstelling...

On topic: Denk dat die man het prima doet, al is het niet zo'n handige opmerking. Het is een cliche, maar je bent net zo goed als je materiaal. En dat materiaal is gewoon niet goed genoeg vergeleken met Chelsea, Man City, Liverpool en Arsenal. Ze hebben nog het geluk dat Man U in een overgangsjaar zit, anders hadden ze nog een plekje lager gestaan. The spurs hebben momenteel gewoon geen betere ploeg dan Everton en dat wijst de stand ook uit.

Ik vind Naughton, Rose, Chadli, Kane, Sigurdsson en Kaboul geen spelers waar je mee kunt spelen als je om de bovenste vier plaatsen mee wil doen. Adebayor is ook vergane glorie, al legde hij er twee in gisteren. En ik hoop dat spelers als Lamela hun niveau weer gaan halen, want dat lijkt nergens op dit jaar...

8 april 2014 om 10:45

Ik ben inderdaad ook van mening dat er zeker wat potentie zit in deze selectie. Het kan snel gaan, in beide richtingen. Kijk maar naar Liverpool, en in omgekeerde richting Man U. Maar wat ik dus wil zeggen is: met 3-4 gerichte aankopen kan het. Geld is geen probleem voor de Spurs, en al zeker niet als je een paar spelers verkoopt, ik denk aan een Capoué, Kaboul, Townsend: dit zijn niet de spelers voor het niveau dat Tottenham tracht na te streven. De vraag is alleen: wachten ze met de echt grote uitgaven tot 2017, wanneer ze waarschijnlijk het nieuwe stadion gaan berekken? Hoedanook, ik zou gaan voor 2 verdedigers (een CV en LV) en een flankaanvaller, ik denk dat dat de sleutelposities zijn om te versterken, te meer omdat ik het verhaal-Soldado nog steeds niet afgelopen acht. In een beter draaiend geheel zou hij wel eens kunnen ontploffen. Je zit ook nog met een Adebayor op topniveau en Harry Kane die wel wat talent heeft. Lamela verlost van alle blessures kan ook nog een topper worden. Voor LV denk ik aan een Coentrao of Evra, voor CV aan een Shawcross, Alderweireld of Umtiti. Voor AML bijvoorbeeld Griezmann, Lacazette of waarom niet een Ben Arfa? Volgende opstelling zou leuk zijn imo:

Lloris
Walker
CV
Vertonghen
LV
Sandro/Pauli
Dembélé
Lamela
Eriksen
AML
Soldado
8 april 2014 om 11:12

LV zou Coentrao een goede oplossing zijn voor de korte termijn, want goede talentvolle linksbacks zijn schaars en duur. Als CV lijkt Shawcross me niet echt een goede. Ja, hij kan lekker beunen achterin en ballen wegjagen, maar de Spurs hebben toch wel iets meer nodig. Lovren van Southampton zou een goede zijn in mijn ogen. Griezmann staat in belangstelling van vele andere topclubs, dus lijkt me schier onmogelijk dat hij voor Tottenham zou kiezen, Lacazatte kan ook rekenen op belangstelling van andere clubs, Ben Arfa lijkt me al tijden op zoek naar een andere club, maar mede door vele blessures durft niemand zich daaraan te branden, maar het is een goedkope gok.

Echter betwijfel ik of Soldado wel wat gaat laten zien volgend seizoen, vind ik Walker verdedigend enorm zwak en de selectie in de breedte ook niet zo bijzonder. Als Adebayor weggaat, blijft er niet echt een tweede optie in de spits over. Als ik de Spurs was zou ik voor Jeremy Menez(waarvan ik nog steeds hoop dat Liverpool hem haalt voor in de breedte) gaan van PSG die van de zomer transfervrij is.

8 april 2014 om 11:28

Ik begrijp je stelling omtrent Shawcross, maar als je Vertonghen hebt ernaast, heb je daar al je uitvoetballende kwaliteiten. Iemand die ervoor gaat op leven en dood lijkt me wel nodig daar op CV + Shawcross is Engels. Al is Lovren idd mss een betere optie. Ben Arfa lijkt me idd het meest haalbaar, al sluit ik Lacazette niet zomaar uit. Verder vind ik Walker ook een zwak seizoen spelen, maar die zou ik echt niet wegdoen, wanneer die beter omringd is, komt dat wel goed. Menez zou leuk zijn, want transfervrij!

8 april 2014 om 11:48

Shawcross kan net als Vertonghen ook niet met een hoge lijn spelen en aangezien de Spurs nou eenmaal over het algemeen graag aanvallend voetbal spelen, hebben ze daar nu de verdedigers niet voor(zie wedstrijden tegen Chelsea en Liverpool) en dat zal met Shawcross niet veranderen die gewend is om zelf in te zakken en elke bal in de 16 weg te schieten. Men moet dus of een type verdediger halen die wel met ruimte in de rug kan voetballen en zo voor Vertonghen kan compenseren of de speelstijl wijzigen. Dat laatste zie ik niet gebeuren, dus zal men toch echt het type verdediger moeten veranderen. Daarom ook Lovren die bij Southampton laat zien wel over deze kwaliteiten te beschikken.

Ben Arfa is inderdaad het meest haalbaar, maar inderdaad Lacazette zou zomaar kunnen hoor al verwacht ik daar meer concurrentie voor. Dat is het enige punt wat ik heb. Walker is aanvallend leuk, maar verdedigend zo zwak en dat is altijd al zo geweest. Echter is hij zo rap dat hij zijn fouten vaak kan compenseren/maskeren met zijn snelheid. Menez is echt een buitenkansje voor de meeste clubs, maar hij heeft volgens mij wel de voorkeur voor een club met een grote kans op een basisplaats.

8 april 2014 om 13:00

Inderdaad, dat is ook een argument om voor Lovren te gaan. Die heeft echt heel veel. Moest je daar Lacazette aan kunnen toevoegen en een Coentrao, dan heb je goed en vooral slim ingekocht. Menez zou echt een buitenkansje zijn. Stel ze willen nog een spits kopen, had ik tot over een paar weken Benteke gezegd, maar door zijn blessure zal je daar toch nog even mee moeten wachten. En sowieso blijft dat een risico, want ik ben er nog altijd niet uit of hij dit niveau aankan. Het moet in ieder geval een spits zijn die om kan met een dominante manier van spelen. Misschien een Jackson Martinez? Al vragen ze daar wel heel veel geld voor vind ik, te meer omdat ie reeds 27 jaar is, naar ik meen.

8 april 2014 om 14:14

Een andere spitsoptie is Loïc Remy. Is nog steeds door Newcastle gehuurd van Qpr, maar dat is natuurlijk een veel te laag niveau voor hem. Lijkt me ook een goedkope optie voor de spits en verwacht wel dat hij een meerwaarde is voor de Spurs.

Voor Jackson Martinez wordt inderdaad te veel gevraagd.

8 april 2014 om 14:28

Chirices doet het prima vind ik. Spurs spelen idd met (te)veel ruimte in de rug, en als ze geen pressie spelen moeten ze gewoon terug lopen. Kaboul vind ik wel Spurs waardig hoor, hij deed het gisteren tegen Sunderland ook prima.

Aanvallende middenvelders hebben we absoluut niet nodig. Die hebben we werkelijk op voorraad liggen

Het komt ook nog wel goed met Soldado denk ik.
Lloris zal niet vertrekken, waar moet hij naar toe? En er kan ieder seizoen iets moois gaan gebeuren met Spurs dus gewoon lekker blijven.

Alleen Coentrao halen lijkt mij voldoende. Misschien nog een centrale verdediger als ze Dawson van de hand doen of een rechtsback als Naughton blunders blijft maken (verder speelt hij wel goed).

Zelfs zonder aankopen staat er een prima team, met deze basis wat mij betreft:

Lloris
Walker
Chirices
Kaboul
Vertonghen
Sandro
Paulinho
Lennon
Eriksen
Lamela
Soldado
10 april 2014 om 12:15

Loïc Remy was ik idd even uit het oog verloren! Goeie spits, doelpuntenmaker en niet te duur, mooie optie dus
@geert VS: Chirices mag blijven van mij, goeie back-up, maar niet voldoende vind ik voor type-elftal. Wat Kaboul betreft: verkopen met een grote strik errond! En we hebben idd veel aanvallende spelers, maar ook hier weer vind ik dat je net dat niveautje hoger nodig hebt dan Lennon, Sigurdsson en Chadli (al mogen zij van mij zeker blijven hoor).

Ik denk dat er zeel veel trainers zijn die het beter zouden doen. Het voetbal ziet er niet uit en er zit ook helemaal geen idee achter lijkt het wel. De hele selectie stelt teleur op Adebayor en Eriksen na. Ze hebben vorig seizoen gewoon ontzettend dom ingekocht. Allemaal spelers die te kort kwamen of spelers die echt nog geen wereldtop zijn. Eriksen is de enige goede aankoop gebleken. Denk dat je met Chadli ook nog wel wat kan, maar de rest is matig. Lamela is natuurlijk een mega talent, maar vraag me af of dat wat wordt.

Hij heeft vooral het geluk dat hij een Adebayor heeft gekregen die op revanche belust is. Die man was weinig te motiveren waardoor hij slecht speelde maar werkt nu keihard waardoor hij terug aan het scoren toekomt. Iemand met zijn kwaliteiten en zijn salaris moet altijd kunnen scoren tegen Sunderland, wat hij eindelijk terug doet.

Er zit natuurlijk een kern van waarheid in de opmerking van Sherwood. HIj heeft de best win-ratio van alle Spurs-trainers sinds het begin van de premier league. Maar je moet ook een beetje gezond verstand van het verleden hebben, Ramos en Jol hadden niet zo'n denderende selectie zoals hij die nu heeft. Bovendien is het doelsaldo ook om te huilen door alle grote verliezen tegen de top 4.
Toch vind ik het na een half jaartje te vroeg om hem al af te gaan rekenen. Geef hem wat tijd of vervang hem voor een manager die echt een hoop bereikt heeft (van Gaal) maar laat ze a.u.b. niet weer in paniek schieten.
Sowieso hoop ik niet dat er weer een pak spelers gekocht worden. Hooguit een reservekeeper en een reserve linksback.
Als je kijkt wat we in 2 jaar tijd voor veranderingen hebben moeten ondergaan is het nu wel even genoeg. Heb het even nagezocht en in de wedstrijdselectie van precies 2 jaar terug zitten nog maar 5 spelers in de huidige selectie waar er maar 2/3 basisspeler van zijn.

8 april 2014 om 13:22

En dan mag je met een doelsaldo van 0 nog blij zijn dat je 6e staat. Met deze selectie moet je mee kunnen strijden om de bovenste 4 plekken.. hij was ook niet serieus over die opmerking trouwens.

Is het nou beter gegaan door Boas te vervangen voor Sherwood, geen enkele meter.

Er was veel kritiek op hem maar ze hebben gewoon geen materiaal nog om top 4 te kunnen spelen, een zomer veel kunnen uitgeven veranderd dat niet, zeker niet als je je beste spelers nauwelijks kan behouden.
Toen Boas werd ontslagen stonden ze 7de en nu 6de, weer een bewijs dat de trainer er uit gooien helemaal niks oplevert, door de uitgaven waren er onrealistische verwachtingen geschept.

Een topclub word je niet in 1 zomer daar gaan meerdere jaren overheen, kijk naar Chelsea, City en ook PSG die stonden er niet gelijk het eerste jaar.

8 april 2014 om 12:09

We verliezen nog steeds onnodig veel punten en verliezen ook nog steeds dik van grote teams. Er wordt gelukkig wel een stuk attractiever gevoetbald sinds Sherwood de leiding heeft. Bovendien blijkt AvB wel een foutje te hebben gemaakt met Adebayor al is de vraag wanneer deze weer terug valt in z'n oude luie gedrag op het veld.
Bovendien was AvB toch wel mede-verantwoordelijk voor de slechte aankopen. Je kan mij niet wijs maken dat hij daar helemaal niets over te zeggen had.

8 april 2014 om 14:04

Heeft daar zeker ook fouten in gemaakt, kan niet zijn dat er geen schuld bij hem ligt al ligt het een stuk genuanceerder dan iedereen hier soms roept.

Boas wilde Moutinho, kreeg hem vorige zomer niet, deze zomer was hij al verkocht aan Monaco, zelfde geld bij Chelsea destijds.
Wilde daar Falcao en Hulk hebben maar kreeg daarin tegen Meirelles door zijn neus geboord met het bericht dat er geen geld was en dan de zomer daarna spelers kopen als Hazard, Oscar etc die wel het spelletje van Boas zouden kunnen spelen.

Heeft afgelopen zomer trouwens weer gevraagd om Hulk als extra optie in de spits maar kreeg Capoue die hij helemaal niet wilde, zijn toch ook wel rare dingen gebeurd.

Zeker bij Chelsea, daar werd van hem gevraagd dat hij het team ging omturnen tot een leuk attractief elftal met veel creativiteit en hoge lijn maar hij kreeg niet de ruimte om zijn aankopen te doen, hij was te koppig om in te zien dat hij het met deze kern niet kon en toch probeerde hij het.
Misschien ook wel onervarenheid en jeugdigheid, daar heeft hij de prijs voor betaald.

Vorig seizoen gewoon solide als 5de geeindigd meer zit er voor Spurs gewoon niet in, verkocht zijn beste speler, mocht flink investeren maar zo'n team moet ook gewoon heel erg op elkaar ingespeeld raken.
Als trainer kan je er niks aan doen dat een Soldado en Lamela je topaankopen opeens geen pepernoot meer raken, je mag er vanuit gaan dat spelers van dat kaliber overal presteren.
Hij had inderdaad een Chadli niet moeten halen en moeten kijken voor een extra spits en anders met Adebayor moeten omgaan maar Boas is niet de eerste trainer waarmee Adebayor mot had.

Deze man doet het nou niet bepaald veel beter dan Avb, vind dat je met deze selectie echt wel beter en constanter spel moet laten zien. Denk dat als de spelers elkaar gaan vinden zoals in deze wedstrijd, Tottenham gewoon over een prima team beschikt dat zeker champions league waardig is.

Sinds wanneer heeft Sherwood het goed gedaan? Hij heeft zo goed als iedere topper kansloos verloren en mag blij zijn als hij zich weet te plaatsen voor de EL.

Ik dacht in eerste instantie aan een uitspraak van Van Gaal al voordat hij uberhaupt trainer van Tottenham is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren