Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben best teleurgesteld, want Lahm had een hattrick moeten maken’

Laatste update:

Philipp Lahm won zaterdag tegen Werder Bremen (6-0) voor de tweehonderdste keer een Bundesliga-wedstrijd met Bayern München en hij kwam bovendien voor het eerst in zijn carrière in één duel tweemaal tot scoren. Josep Guardiola was na afloop tevreden over zijn aanvoerder.

/

“Maar ik moet wel zeggen dat ik wat teleurgesteld in Philipp ben, want hij had eigenlijk een hattrick moeten maken”, knipoogde de trainer tijdens de persconferentie. “Nee, natuurlijk ben ik tevreden over Philipp en ik ben ook trots dat ik zijn trainer ben. Ik denk dat hij tot de beste vijf spelers in de geschiedenis van Bayern behoort.” Lahm heeft nu al 413 officiële wedstrijden voor de club uit Beieren gespeeld.

Daar kan dinsdag weer een duel bij komen, want dan gaat Bayern op bezoek bij AS Roma. Guardiola denkt dat zijn spelers klaar zijn voor die Champions League-wedstrijd: “We hebben uitstekend gespeeld en hebben bovendien vertrouwen gewonnen. Zo wilden we het graag zien en nu willen we winnen in Rome”, besloot Pep. Het is overigens nog onzeker of David Alaba tegen Roma mee kan doen; hij liep tegen Werder een spierblessure op en werd in de rust gewisseld.

'Philipp Lahm behoort tot de beste vijf spelers in de historie van Bayern München'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Helaas speelt Lahm steeds minder vaak op RB, maar aldaar is hij met afstand de beste ter wereld. Wat een speler. Speelt ook even als een Duitse Xavi op het middenveld. prachtige voetballer.

18 oktober 2014 om 21:04

Ik vind dat ze in Duitsland geen een belangrijke speler hebben. Ze hebben meer een team xabi kan makkelijk vervangen worden. Hij is toch geweldig maar de belangrijkste nee

18 oktober 2014 om 21:34

Belangrijkste is Robben 2 x gelijk gespeeld zonder robben.

xabi alonso is precies die speler die bayern weer in evenwicht zowel op het veld als daarbuiten

200 competitiewedstrijden en 413 wedstrijden totaal. Dat lijkt mij niet te kloppen of wel?

18 oktober 2014 om 21:34

200 x gewonnen in de competitie!

18 oktober 2014 om 21:35

200 gewonnen competitie wedstrijden, het totaal zal wel wat dichter bij de 300 liggen.

18 oktober 2014 om 21:46

Ah ja dank jullie, ik las het gewoon verkeerd.

Lahm wat een voetballer waar je hem neerzet hij speelt goed! Klasse overwinning van Bayern.

Maakt zo weinig fouten ongelofelijk...

Lahm had gewoon een hetririk moeten maken dat vindt ik echt heel erg jammer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren