Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik belde Mourinho op met de vraag of hij nog een doelman nodig had’

Laatste update:

Chelsea verzekerde zich vorige week van de komst van Marco Amelia, die voor de rest van het seizoen werd vastgelegd. De 33-jarige doelman zat zonder club sinds zijn vertrek bij Lupa Castelli Romani en was als een kind zo blij toen hij hoorde dat hij aan de slag kon gaan op Stamford Bridge.

/

“Ik ben een gelukkig mens. Na de blessure van Thibaut Courtois stuurde ik de technische staf van José Mourinho een berichtje met de vraag of ze een nieuwe doelman nodig hadden. Mourinho belde en zei dat ik een proefperiode kon afwerken. Ik ben blij dat ik hier nu kan blijven”, zegt de negenvoudig A-international van Italië op de website van zijn club.

“Ik wilde nog in het buitenland spelen en als een grote club als Chelsea je wil hebben, dan is het onmogelijk om ‘nee’ te zeggen. Ik heb voor grote clubs als AC Milan en AS Roma gespeeld en ik denk dat Chelsea ook een grote, heel grote en bijzondere club is. Het is van belang dat we nu goede resultaten boeken en weer gaan winnen”, aldus Amelia.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze 'versterking' is wel een grote middelvinger naar de jeugdkeepers. Echt niet te vatten.

17 oktober 2015 om 11:46

mee eens

17 oktober 2015 om 12:08

Hangover96 sluit me volledig bij je aan en als ze nu een kieper van eigen jeugd opstellen en ze gaan nog meer verliezen dan kan Mourinho vertrekken dus het is een logische keuze het blijft inderdaad topsport

17 oktober 2015 om 12:33

Jij hebt blijkbaar derde doelman blackman nog niet bezig gezien..... Helemaal geen doelman voor dat niveau en deze brave jongen is enkel als derde doelman mogen blijven omdat hij de goedkoopste optie was .
Nu courtois ( zonder verwikkelingen) nog out is tot half december lijkt het beter om geen risico's te nemen .... Normale gang van zaken dus en zeker niet de eerste maal dat een club omwille van blessures alsnog iemand bijhaalt om nog grotere problemen te voorkomen !

Hoe zuur moeten Blackmann en Beeney zich wel niet voelen?! Totaal overbodig.

In de titel belt hij Mourinho en in de tekst stuurt hij een berichtje naar de medische staf.. Oke..

Hij kwam in de wat was het serie c? Niet meer aan de bak.. maar moet wel 2e keeper worden bij chelsea wat voegt deze gast nou toe? Niks. Zoals hierboven gezegd zware middelvinger naar de jeugdspelers toe.. Echt een minpunt van Mourinho blijft jeugd inpassen... Maja in deze tijd word t overal lastiger.

17 oktober 2015 om 17:04

Inderdaad, als hij het al op zo een lage niveau niet kan doen, wat moet hij dan gaan doen bij Chelsea? Ze zitten daar in Londen al in een negatieve spiraal en nu halen ze ook nog zulke matige spelers binnen...

In lastige tijden lijkt het me prettiger om een derde keeper met rust en ervaring achter de hand te hebben. Iemand die ook in de kleedkamer van toegevoegde waarde is. Dat heeft niks met middelvingers naar jeugdspelers te maken, dat lijkt mij op dit moment verstandig beleid, hoewel ik me wel kan voorstellen dat Blackman zich wat lullig voelt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren