Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Icoon van Internazionale tekent voor een jaar bij Engelse promovendus

Laatste update:

Leicester City was al geruime tijd bezig met Esteban Cambiasso en donderdagavond is de Argentijn dan ook daadwerkelijk vastgelegd. Dat maken the Foxes bekend via de officiële kanalen. De 34-jarige Argentijn, die in Europa furore maakte bij Real Madrid en met name Internazionale, heeft bij de promovendus een contract getekend voor een seizoen. Cambiasso gaat spelen met rugnummer 19.

/

Cambiasso nam na tien jaar bij Internazionale afscheid van de Italiaanse grootmacht en was al enige tijd op zoek naar een nieuwe club. Hij had diverse aanbiedingen op zak en kon ook in de Serie A blijven, maar hij gaf de voorkeur aan een club in een ander land dan Italië. Hij gaf namelijk te kennen niet tegen Internazionale te willen spelen.

Leicester wordt de zesde werkgever van de 52-voudig international, die zijn loopbaan begon in de jeugd van Argentinos Juniors en via Independiente, River Plate en Real Madrid in 2004 terecht kwam bij Inter. Met i Nerazzurri won Cambiasso vijf keer de Scudetto en in 2010 de Champions League.

Leicester City en Esteban Cambiasso, een goede combinatie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oh Ajax... Dit was toch echt een geweldige leider zoals Poulsen geweest. Jammer dat ze het niet hebben geprobeerd.

28 augustus 2014 om 23:04

Betere leider. Cambiasso heeft wat gepresteerd. Poulsen was het lachtertje bij Juve en Liverpool.

28 augustus 2014 om 23:04

Like van mij. Het eerste wat mij te binnen schoot. Vraag is wel of die Engels spreekt, want da's qua communicatie belangrijk.

28 augustus 2014 om 23:04

Zal wel veel te veel salaris willen.

28 augustus 2014 om 23:07

Betwijfel of Ajax meer sallaris aan zou hebben geboden. Overigens zit er ook veel minder uitdaging in om in een club bij de Eredivisie te spelen dan in de PL.

28 augustus 2014 om 23:09

Cambiasso bij Ajax. Originele gedachte, maar ik kan me er niets bij voorstellen eigenlijk.

28 augustus 2014 om 23:26

Dat zou je bij Leicester City ook net zo goed kunnen zeggen.

28 augustus 2014 om 23:34

Klopt, kan ik me ook niet zo veel bij voorstellen. Maar hij had het over Ajax, vandaar mijn reactie.

29 augustus 2014 om 00:24

Inderdaad! Wie wil er nou niet bij het grote Ajax spelen met spelers als Klaassen en Sigthorsson! Iedere week tegen Gouweleeuw, Schenkeveld en Buijs spelen. Wie droomt daar nou niet van!

29 augustus 2014 om 01:49

Ik zou er voor tekenen..

29 augustus 2014 om 11:18

Inderdaad! Met die gedachte loop ik ook al een aantal dagen rond. Waarom niet Cambiasso? Als je dan al een uitzondering voor Eto'o wilde maken, dan kan dat ook wel voor Cambiasso. Daarnaast zal ie vast geïnteresseerd zijn in de CL. Zo zonde...is Marc wel aan het opletten?

Ik snap niet waarom hij dit doet. Had beter terug kunnen gaan naar Argentinië. Hier valt voor hem geen eer te behalen.

Leuke voor zo'n club als Leicester. Volg de Serie A niet echt, maar kan hij het niveau nog aan?

28 augustus 2014 om 23:21

Het niveau bij Leicester kan ie zonder twijfel nog wel aan, maar had hem liever als een back-up kracht bij een club als Everton/Spurs gezien. Had niet misgestaan daar.

28 augustus 2014 om 23:24

Zal nog prima kunnen presteren bij een clubje van het niveau Leicester. Als ik Inter was had ik hem ook gewoon op de bank gehouden, zeker gezien zijn staat van dienst.

28 augustus 2014 om 23:27

Kon bij Inter zeker nog een jaartje, misschien 2, goed mee ballen. Jammer dat hij weg is maar ja, het is nu zo. Het enige wat ik en alle andere Interisti kunnen doen is hem oprecht bedanken omdat hij een groot aandeel had in on succes. Ware clubheld geworden. Dankje Cuchu.

Hele goeie speler voor Leicester, gaat zeker weten goed doen in Engeland

Hij kan het tempo niet meer bij benen en zeker niet met die monsters in EPL. Wordt pijnlijk dit!

28 augustus 2014 om 23:59

Klopt, zoals ik al eerder aangaf valt er zo goed als geen eer voor hem te behalen, alleen een slechte nasmaak na een mooie carriere.

Iemand die zijn truitje altijd nat maakte en tot het uiterste ging. Een echte clubheld. Bedankt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren