Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ibrahimovic is werelds en heeft onze manier van denken veranderd’

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic zei zondag dat hij op 7 juni ‘groot nieuws’ bekend zou maken en het valt niet uit te sluiten dat de spits, die weggaat bij Paris Saint-Germain, gaat vertellen dat hij naar Manchester United gaat. John Guidetti denkt in ieder geval dat zijn landgenoot het prima zou doen op Old Trafford.

/

“Hij is fantastisch, geweldig. De manier waarop hij tegen de jongere spelers praat, de manier waarop hij kwaliteit eist, het is echt een genot om met hem te spelen. Er zal nooit meer een nieuwe Zlatan komen, want hij staat op zichzelf. De manier waarop hij praat en gedraagt, heeft mij geïnspireerd”, aldus de 24-jarige aanvaller van Celta de Vigo in gesprek met Aftonbladet.

“Hij zegt dat hij de beste wordt en dat zeggen Zweden normaal gesproken niet. Ik ben gaan beseffen dat je dat gewoon kan uitspreken, want we willen allemaal de beste zijn. Hij heeft onze manier van denken veranderd. Ik denk dat hij zijn plek wel zal vinden in Manchester. Hij is namelijk een wereldspeler die overal heeft gepresteerd”, besluit Guidetti.

Denk jij dat Zlatan Ibrahimovic naar Manchester United gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien gaat ie gewoon terug naar Malmo, er zijn een aantal opties waar die heen kan\wilt...

Malmo, Man utd, VS of China....

7 juni 2016 om 08:47

er zijn nog veel meer opties waar hij heen kan

7 juni 2016 om 08:51

In Milan dromen ze nog steeds van hem haha. Ik lees ook elke keer Ajacieden zeggen dat hij terug komt maar dat gebeurd nooit meer. Ik denk zelf United. Dat zou het mooiste zijn.

7 juni 2016 om 09:05

Ajax is de laatste club waar hij terug wit keren

7 juni 2016 om 09:21

De enigste club waar hij echt een band mee heeft is Malmö. De rest is allemaal show en voor de publieke opinie. Alleen jonge kinderen die Ajax of Ac Milan fan zijn hebben dat nog vaak niet door.

7 juni 2016 om 09:21

De enigste club waar hij echt een band mee heeft is Malmö. De rest is allemaal show en voor de publieke opinie. Alleen jonge kinderen die Ajax of Ac Milan fan zijn hebben dat nog vaak niet door.

Hij is toch ook geen Zweed. Zijn karakter en bloed verander je niet 1,2,3 als een paspoort

7 juni 2016 om 09:24

Hij is geboren en getogen in malmo. Lijkt me duidelijk dat hij dan gewoon een zweed is

7 juni 2016 om 11:28

Natuurlijk zijn achternaam verraad hem anders wel Ook affelay en Ziyech kan je Nederlands noemen maar we weten toch wel beter? Formaliteit creëert geen cultuur en karakter. Zijn karakter is die van een echte Ex yu. Hij is tenslotte niet voor niks anders dan al die Zweedse voetballers in de nationale team. Zlatan laat niet met zich sollen daar word je mee opgegroeid, krijg je in je cultuur mee van kleins af aan.

Weet iemand hoe laat Zlatan met zijn grote nieuws vandaag naar buiten komt? Ik hoop niet voor John Guidetti dat die nou ook gaat zeggen dat die de beste wordt

7 juni 2016 om 10:24

Amerikanen...zeggen dat ook altijd en kijk waar het ze heeft gebracht. Men gebruikt dat meer te zeggen om alles uit zichzelf te halen. Guidetti heeft dat nu door, maar bij Ajax is het zelfs een slogan. In sport moet je altijd die gedachtes vasthouden om het maximale uit jezelf te halen of om in ieder geval wat neer te zetten, anders kan je net zo goed thuis blijven. Leg de lat gewoon hoog, dan bereik je nog wat.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren