Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ibrahimovic (40) denkt ondanks maandenlange absentie aan rentree in 2023

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic is niet van plan om zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen, zo maakt Paulo Maldini in gesprek met La Gazzetta Dello Sport bekend. De technisch directeur van AC Milan geeft tegen de roze Italiaanse sportkrant aan dat de markante aanvaller (40) altijd tegen zijn club heeft aangegeven ook na dit seizoen door te willen gaan. AC Milan gaat binnenkort om de tafel met Ibrahimovic om te praten over een nieuwe verbintenis.

“Wat ik ervan begrijp, is zijn plan om door te gaan. Hij is niet van plan om te stoppen deze zomer”, begint de legendarische oud-centrumverdediger van i Rossoneri. AC Milan wil volgens Maldini graag praten met Ibrahimovic over een extra jaar bij de club. “Ik heb hem afgelopen maandag gesproken en we gaan binnenkort met elkaar om tafel. Ik zie geen problemen om een akkoord te bereiken over een nieuwe verbintenis.” Maldini houdt echter wel een slag om de arm. “Het is voor hem moeilijk dat hij weinig kon spelen door blessures, maar we gaan zien wat er de komende weken gaat gebeuren. We zullen alles doen wat goed voor hem is, maar ook wat juist is voor AC Milan", sluit de directeur van de Milanezen af.

Donderdag maakte de kersverse kampioen van de Serie A in een statement op de officiële kanalen nog bekend dat de Zweed door een geplande operatie voorlopig in de lappenmand zit. De ingreep die woensdag plaatsvond moet ervoor zorgen dat de instabiliteit van de knie van Ibrahimovic wordt opgelost. Dit is getracht door een reconstructie van de voorste kruisband uit te voeren. Door de operatie komt de veertigjarige spits dit kalenderjaar zo goed als zeker niet meer in actie. De prognose voor volledig herstel van het gewricht van Ibrahimovic ligt tussen de zeven en acht maanden.

Eerder maakte de aanvalsleider op Instagram al bekend het afgelopen halve jaar met pijn door te hebben gevoetbald. “De afgelopen zes maanden speelde ik zonder voorste kruisband in mijn linkerknie", schrijft Ibrahimovic. "Zes maanden lang had ik een gezwollen knie en kon maar tien keer met het team trainen. Ik nam elke dag pijnstillers en zes maanden lang heb ik nauwelijks geslapen vanwege de pijn. Ik heb nooit eerder zo geleden op en naast het veld. Ik maakte van het onmogelijke het mogelijke. In mijn hoofd had ik maar één doel, mijn teamgenoten en coach kampioen van Italië maken, omdat ik hen een belofte had gedaan. Vandaag heb ik een nieuwe kruisband en een nieuwe prijs", doelt hij op de knieoperatie en het winnen van de Scudetto.

Had Zlatan Ibrahimovic beter een punt achter zijn loopbaan kunnen zetten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Crazy but crazy good. Deze man gaat alleen met zijn aanwezigheid al zorgen voor veel overwinningen volgend seizoen voor milan. De jongens en pioli willen dat hij blijft. Iedereen tevreden lijkt me

27 mei 2022 om 11:20

Klopt! Mits een laag salaris. 7 mil is niet meer te verantwoorden

27 mei 2022 om 12:54

Volgens mij werd er in de tabloids gesproken over een contract met variabele bonussen afhankelijk van gespeelde wedstrijden etc. Dat lijkt mij de beste uitkomst.

Misschien kan ie beter stoppen maar het feit dat hij op deze leeftijd nog wil revalideren en terugkomen.... Respect! Hadden maar meer voetballers zijn mentaliteit! Held 🙏💪

Hij moet gewoon doorgaan! Lekker tot zijn 45ste! Geen afscheid nemen met een blessure. Deze man komt gewoon weer terug, echt een ontzettende baas. Zou mooi zijn als hij ergens in de aankomende 5 jaar een CL pakt met Milan, en dan afscheid neemt.

Geen idee wat ik hiervan moet vinden, laten we hopen dat Maldini en Ibra verstandig genoeg zijn om minimaal 5 keer na te denken voordat ze een beslissing nemen.

Veel zorgwekkender in dit interview is wat Maldini zegt over het contract van hem en die van Massara. Ik hoop dat die worden verlengd. Hij is telerugesteld dat er nog niet over zn verlenging is gesproken terwijl je zijn aandeel in dit succes absoluut niet kunt ontkennen. Erger zou zijn dat we na 3 jaar bestuurlijke rust en 2 jaar succes weer in een chaos terecht komen.

27 mei 2022 om 11:19

Ik denk dat er nog niet over is besproken ivm overname Milan wat gaande is. Maar wat nou als Maldini denkt; op m’n hoogtepunt stoppen? Zou wat zijn. Hoop het niet.
Nee joh. Komt goed. Puur door overname staan contractverlengingen in de wacht

27 mei 2022 om 11:53

Ik zou juist willen blijven tot Milan een echte Top Team heeft en weer mee kan met de rest...

27 mei 2022 om 13:04

Vind het uberhaupt raar dat er over contractverlenging wordt gesproken. Is toch helemaal niet logisch dat Elliott de contracten zou verlengen en daarna verkoopt aan Redbird... Ben er zeker van dat ze aanblijven onder Redbird iig.

27 mei 2022 om 13:35

Ja, maar als er enig communicatie is geweest dan had Maldini dit niet aangegeven. Daarnaast hoef ik die hele Redbird niet als het contract van Maldini niet wordt verlengd.

Mooi. Gewoon Max 2 mil salaris geven want hij gaat echt maar 10 wedstrijden spelen. Waarvan niet eens allemaal basis. Maar met zijn leiderschap wat hij op en naast het veld is, vind ik 2 mil wel prima.
We hebben nog niet echt kunnen genieten van Zlatan in de CL, en dat zou ik eeuwig zonde vinden. Pas als hij tegen de wereldtop in CL nog een goaltje heeft gescoord en nog een derby meemaakt, dan mag hij van mij met pensioen en dan maar hopen dat we weer een prijs pakken, want prijsloos met pensioen is niet erg Zlatan’s

27 mei 2022 om 19:10

Na de wederopstanding van Milan en het behalen van het kampioenschap hoeft ie helemaal niks meer. Ik hoop ook dat ie nog door blijft gaan, de legend. Maar qua prijzen hoeft ie niks meer te bewijzen na dit kampioenschap. Ibra in de kleedkamer en nog een paar potjes is genoeg.

27 mei 2022 om 21:38

Ik kan je wel op een presenteerblaadje geven dat Ibra niet akkoord gaat met 2 miljoen. Hij krijgt nu 7??Ik begrijp je redenen erachter en ben t niet perse oneens, maar als ik zo’n groot ego had, zoveel invloed had binnen de club en ná een kampioenschap ging onderhandelen… Dan zou zo’n ‘mager’ loon mij zeker niet motiveren in de revalidatie. Laat staan revalidatie op die leeftijd. Nee, 2 miljoen is gewoon dromen en veel te overdreven verlaging..

Natuurlijk dat Ibracadabra terugkomt voor een rentree in 2023, die gaat op zo'n manier geen afscheid nemen van het voetbal, van Milan. Ik kan nu al niet wachten op zijn rentree.

Wat een gast! Op zo’n leeftijd nog zo belangrijk zijn voor je team! Een genot en een waardig voorbeeld voor velen!

Waarom wil Ibrahimovic nog doorgaan?
De CL gaat hij zeer waarschijnlijk niet winnen met Milan en Zweden gaat niet naar het Wk.
Lijkt mij beter om op dit hoogtepunt de voetbalschoenen op te hangen.

Hoop eigenlijk dat die naar Inter zou gaan.
Maar volgens mij is die echt van Milan gaan houden.
Hij zal er ook wel blijven na zijn carriere, woont er al zo lang

Balkan mentaliteit 💪. Beste Bosnische speler aller tijden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren