Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ibrahim Sangaré komt met reactie op naar hem vernoemd nummer

Laatste update:

Ibrahim Sangaré heeft met trots tekst en uitleg gegeven over een naar hem vernoemd nummer. In gesprek met ESPN bespreekt hij de oorsprong en geeft hij te kennen dankbaar te zijn voor de track. Het catchy afrobeat-nummer, dat letterlijk vernoemd is naar Sangaré en zelfs een bijbehorende videoclip heeft, is een hommage gemaakt door de vrienden van de middenvelder van PSV.

“Ja, dit zijn mijn vrienden van thuis”, lacht Sangaré wanneer de YouTube-video hem getoond wordt. “Abome (de artiest die wordt vermeld in de videobeschrijving, red.) is een Ivoriaanse zanger, en die anderen zijn mijn vrienden. Ik hou echt van deze muziek.” Op de vraag of hij ook uit de voeten kan met het beweeglijke ritme van het nummer is hij eerlijk. “Ik hou heel erg van dansen, maar ik kan het niet echt”, bekent Sangaré, die zijn vrienden dankbaar is voor het nummer.

De Ivoriaanse middenvelder, die in september 2020 voor een bedrag van 9,5 miljoen euro overkwam van Toulouse, geeft aan zich steeds meer thuis te voelen in Nederland, al mist hij zijn familie. Wel voelt hij zich na een stroef begin ‘steeds meer opgenomen’, wat volgens hem ook te merken is in zijn spel. De middenvelder kwam dit seizoen vooralsnog tot zes competitiewedstrijden, waarin hij een keer scoorde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij eenmaal meer en meer zijn draai vindt en zich thuis voelt gaan we nog erg veel plezier aan hem beleven. Lijkt me ook echt een fantastische vent. En een sloper op het veld.

Hopen dat hij nog lang bij ons blijft voetballen. Een geweldige speler!

19 oktober 2021 om 21:59

Ben bang dat die voor een miljoen of 15-20 al vrij snel weg is. Typische speler voor Watford ofzo

19 oktober 2021 om 22:59

Zou hem voor dat bedrag al helemaal niet laten gaan. Een van je meest bepalende spelers, die zich nu prima in z’n vel voelt en zich eindelijk weet te onderscheiden. Lekker nog een jaartje laten blijven na dit seizoen.
Lijkt me ook een gevoelsmens die hier prima op z’n plek zit.

19 oktober 2021 om 23:33

Zie hem ook wel in de PL spelen inderdaad. Ideale speler voor clubs als Palace, Brighton etc.

Dit is echt het nummer waarvan ik net nog niet wist dat ik hem nodig had. Terecht dat zo'n grote speler een nummer krijgt!

19 oktober 2021 om 22:59

Toch gek dat Crouch nooit zo'n nummer had. Dat was een nog grotere speler!

Leuke speler speelt goed misschien wat voor Ajax als Alvarez vertrekt??

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren