Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (6/8): Hyypiä wedijvert met Nederlander om baan

Laatste update:
/
Scouts van FC Groningen waren onlangs aanwezig bij de wedstrijd tussen IFK Göteborg en Malmö FF. Naar verluidt kwamen de Nederlandse talentspeurders kijken naar Guillermo Molins, een middenvelder die al geruime tijd op de lijst van de Trots van het Noorden staat. Ook Ajax, AZ, sc Heerenveen en Feyenoord zouden scouts naar desbetreffende wedstrijd gestuurd hebben. (FotbollDirekt)
/
Zinédine Zidane wil op eigen benen staan en dat klinkt Dmitry Rybolovlev als muziek in de oren. De steenrijke clubeigenaar van AS Monaco wil de legendarische Fransman dolgraag voor de groep zetten; Claudio Ranieri heeft zijn langste tijd toch al gehad. Zidane, momenteel nog assistent-trainer bij Real Madrid, heeft eigenlijk niet veel met AS Monaco. Een vet salaris doet echter wonderen. (Diverse Franse media)
/
Sami Hyypiä kan komend seizoen naar de Premier League. Het is niet bekend welke club interesse heeft in de bij Bayer Leverkusen ontslagen oefenmeester, maar dat moet haast wel Swansea City zijn. De belangstelling van de club uit Wales is slecht nieuws voor Ronald Koeman, die ook genoemd werd bij the Swans. Hyypiä was in het verleden jarenlang speler van Liverpool. (BILD)
/
Arsène Wenger heeft dik zestig miljoen euro te besteden en dat gaat hij voor een groot deel doen bij andere clubs uit de Premier League. Liefst dertig miljoen euro is bestemd voor Romelu Lukaku, die door Chelsea verhuurd wordt aan Everton. Morgen Schneiderlin van Southampton mag achttien miljoen euro kosten en ook Micah Richards (Manchester City) kan rekenen op interesse van Wenger. (CaughtOffside)
/
Pas in de zomer neemt Jackson Martínez een beslissing over zijn toekomst. De aanvaller van FC Porto wordt in verband gebracht met clubs uit Engeland, terwijl ook Napoli en AS Roma op de loer liggen. “We zijn op dit moment niet in onderhandeling met andere partijen. Pas in mei gaan we praten. Op dit moment richt hij zich op de slotfase van het seizoen”, zegt Luis Manuel Manso, zaakwaarnemer van de aanvaller. (Diverse Italiaanse media)
Wie zou jij aanstellen bij Swansea City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat Koeman naar Spurs komt. Wat is Sherwood een drama zeg,als Koeman komt zal er hoop ik leuk aanvallend voetbal gespeeld worden want met deze selectie moet dat zeker kunnen.

Edit: Spelfouten.

lloris
walker
jantje
dawson/vlad
rose
lamela
sandro
siggu
eriksen
Adeba
morata
11 april 2014 om 18:54

Dan zie ik nog liever Hyypia. Koeman heeft het leuk gedaan bij Feyenoord maar ik denk niet dat hij de perfecte keus is.

Lukaku bij Arsenal?die jongen wil prijzen winnen eh

11 april 2014 om 17:19

arsenal is nu nog niet super goed maar ja ze halen goeie spelers dus dan word het een heel grote titelkandidaat en lukaku is ook nog niet eens goed genoeg voor een club die allemaal pprijzen wint elk jaar.

Als Arsenal 'maar' 60 miljoen heeft te besteden zou ik niet de helft investeren in Lukaku. Prima speler voor de toekomst maar Arsenal moet iemand hebben die op korte termijn de club naar de top brengt.

11 april 2014 om 17:20

Aan wie zat jij te denken dan,voor Arsenal is Manzukic de beste optie. Heeft een grootte concurrent erbij en zal de strijd waarschijnlijk verliezen.

11 april 2014 om 18:01

Huntelaar

11 april 2014 om 17:33

Arsenal heeft meer dan 120 miljoen te besteden, wat hier zegt word is niet waar

11 april 2014 om 18:40

Maar dat wil niet zeggen dat Wenger die 120 mln euros te besteden heeft.

11 april 2014 om 19:00

ze hebben 120 mil transferbudget, dus wenger kan 120 mln spelers kopen

12 april 2014 om 09:38

Wel opslaan he, voordat je football manager afsluit.

12 april 2014 om 10:53

dit heeft volgens mij de voorzitter verteld

Het vermoeden is dat Swansea City interesse heeft. Maar volgens mij zoekt Norwich City ook nog een nieuwe manager. Of ze moeten al een nieuwe trainer voor volgend seizoen hebben.

Ik denk dat Zidane hier niets in ziet en zich bij Real Madrid wil verder ontwikkelen, zodat hij op een dag het stokje van Carlo overnemen kan.

Geloof niks van dat Groningen achter Molins aanzit, lijkt me een te dure jongen op dit moment. Denk dat ze eerder voor Pontus Jansson op de tribune zaten aangezien het me niks zal verbazen als er aan Botteghin getrokken word en Pontus Jansson zijn coontract loopt af.

Of bijvoorbeeld Jakob Johansson als vervanger van Kieftenbeld die ook geen langdurig contract meer heeft.

11 april 2014 om 18:13

Mollins heeft bij andelecht gezeten heeft amper wedstrijden gespeeld en is dan terug verkast.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren