Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Huzarenstukje ADO gaat viraal: ‘Ik dacht dat ik in een computergame zat’

Laatste update:

ADO Den Haag hield zondagmiddag een punt over aan het thuisduel met Feyenoord (2-2). De ploeg van Alfons Groenendijk speelde een verdienstelijke wedstrijd en baarde op slag van rust opzien door te scoren na een briljante aanval. Lex Immers vervulde daarbij een hoofdrol.

Nadat ADO op de helft van Feyenoord een vrije trap toegewezen had gekregen, besloot de middenvelder het spel razendsnel voort te zetten. "Het was bizar. Ik zie Renato Tapia in de zestien staan, maar die draait zich om en loopt met z'n rug weg van de situatie", sprak hij na afloop tegenover ADO TV. "Aan de zijkant liepen nog twee Feyenoorders weg. Ik zie Sheraldo Becker met de bal en zeg: geef maar snel, want ik kon zo doorlopen. Ik kreeg de bal en toen ging het tik, tik, tik en boem. Stijf in de kruising."

Aaron Meijers haalde uiteindelijk succesvol de trekker over. "Ik dacht: wat is dit dan? Ik zweer, ik dacht dat ik in een computergame zat, zo snel ging het", vervolgt Immers. De middenvelder richtte zich na het doelpunt tot ploeggenoot Tom Beugelsdijk, die op de tribune zat vanwege een schorsing. "Een FIFA-goal, een FIFA-goal, riep hij. Het ging zo snel."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

pfoe was wel een mooie goal zeg. Echt tikkie takka en dan scoren.

Het lijkt wel alsof hij de bal aan een touwtje heeft!

5 november 2017 om 16:05

Hahaha, prachtige referentie. Al is dat eeuwige zelfde geestdodende commentaar van ten Napel wel de reden dat hij bij mij altijd op Engels staat

Maar wat een doelpunt zeg. Ik ben aardig Feyenoord minded, maar dit was genieten gewoon.

Echt een heerlijke aanval, Bij de achterlijn zag het er rommelig uit maar daarna, wat een plaatje zeg.

Jongens wat een goal ook he. Heeerlijk!

Blijft toch bizar. Kunnen de hele eerste helft geen twee passen aan elkaar rijgen en maken dan zo'n goal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren