Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Huub Stevens zwaait af met zege; Angeliño schittert voor RB Leipzig

Laatste update:

Huub Stevens zwaait met een overwinning af als interim-trainer van Schalke 04. Na de teleurstellende competitienederlaag tegen Arminia Bielefeld (0-1) volgde dinsdagavond in de zestiende finale van de DFB-Pokal een 1-3 overwinning op vierdedivisionist SSV Ulm 1846. Het was waaschijnlijk zijn laatste wedstrijd op de bank, want Stevens heeft een licentie die slechts geldig is tot 1 januari 2021. Hij liet in aanloop naar het duel met Ulm weten niet van plan te zijn die te verlengen. Tegelijkertijd won RB Leipzig met 0-3 van FC Augsburg, mede door een uitblinkende Angeliño.

SSV Ulm 1846 - Schalke 04 1-3
De wedstrijd tegen Ulm, in 2000 nog actief in de Bundesliga, vormde een welkome afleiding voor Schalke. Die Knappen wachten al sinds 17 januari op een overwinning in de Bundesliga, maar wonnen in de vorige ronde van de beker met 1-4 bij 1. FC Schweinfurt 05 en kenden ook met Ulm weinig moeite. Bij rust stond het 0-1 door een treffer van Suat Serdar: de middenvelder opende de score na 26 minuten met een fraai schot van afstand.

In de tweede helft gooide Benito Raman de wedstrijd op slot met twee doelpunten. De aanvaller was vijf minuten na de pauze alert in de rebound na een poging van Amine Harit en na iets meer dan een uur spelen volgde de 0-3. Ulm, uitkomend in de Regionalliga Südwest, deed in de slotfase nog iets terug via Johannes Reichert, die in de rebound scoorde nadat zijn penalty werd gekeerd door Ralf Fahrmann. Voor Schalke was de bekerwedstrijd het laatste optreden van 2020. De club begint het nieuwe jaar met een uitwedstrijd tegen Hertha BSC op zaterdag 2 januari.

FC Augsburg - RB Leipzig 0-3
De nummer drie van de Bundesliga greep na tien minuten de leiding tegen de nummer elf. Na een hoekschop van Angeliño onttrok Willi Orban zich aan de aandacht van de defensie, waarna hij van dichtbij binnenkopte. De 0-2 volgde een kwartier voor tijd: Dani Olmo vond Yussuf Poulsen, die richting het strafschopgebied trok, langs de zestienmeterlijn naar binnen kapte en uiteindelijk raak schoot via de binnenkant van de paal. Angeliño bepaalde de eindstand met een heerlijke diagonale uithaal met het linkerbeen in de rechterbovenhoek.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
22 december 2020 om 22:37

Huub zit al jaren in de rvc daar. Dus zal het inmiddels wel gewend zijn.

Moet het nog zien of Stevens ook echt stopt. Het bloed kruipt waar het niet kan gaan hã¨. Ze zijn kennelijk in gesprek met Christian Gross, maar zou het leuk vinden wanneer Huub gewoon blijft.

22 december 2020 om 21:37

Nou, het maakt niet uit wie er trainer van Schalke wordt. Ze zullen toch wel met dit spelersmateriaal degraderen. Jammer dat voormalige grootheden HSV en Schalke door wanbeleid zo zijn afgezakt

22 december 2020 om 21:40

Dat is in Duitsland eigenlijk altijd wel een beetje zo geweest hoor. Schalke speelde bijvoorbeeld in de jaren tachtig ook in de 2. Bundesliga. Zelfs Bayern en Dortmund zijn daar al eens gedegradeerd. HSV was de laatste der Mohikanen.

22 december 2020 om 21:53

Leuk feitje is ook dat Schalke nog nooit de Bundesliga heeft gewonnen, maar wel vijf keer als tweede is geëindigd. Dat is ook zuur.

22 december 2020 om 21:57

Ja maar Schalke was 10 jaar geleden nog een topclub met Raul,Farfan en Huntelaar

22 december 2020 om 22:28

Ze zijn wel Deutscher Meister geweest, maar dat was voor de oprichting van de Bundesliga in 1962.

Schalke wint weer eens overtuigend, zei het tegen een vierdeklasser, maar toch. Dat is toch weer fijn voor het zelfvertrouwen. Leipzig liet het ook wel weer mooi zien, maar wat ben ik ontevreden over mijn clubje.
Gewoon niet Fürth eruit willen spelen. De doelstelling is Europees voetbal en met de kwaliteit die in dit team zit, moet dat in principe ook geen probleem zijn, maar wat was het weer jammer vandaag. Balen dat Nordtveit is uitgevallen, dat maakt het nog zuurder. Die Dabbur moet echt eruit, geef mij maar weer gewoon Adamyan.

Dat Ulm zo ver weggezakt is, dat wist ik niet. Speelde in 2000 nog met een Nederlander in de spits in de Bundesliga.

Eindelijk winst voor Schalke, Hopelijk zal deze winst hen meer zelfvertrouwen geven want ze moeten dringend beginnen met wedstrijden te winnen of ze gaan degraderen

Mocht Liepzig een sterke spits binnenhalen dan kunnen ze voor de winst gaan in de Bundesliga.ze spelen zo goed met een sterke organisatie,

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren