Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Huntelaar: ‘Twee van die voornemens zijn nu weg en dat is een domper’

Laatste update:

Klaas-Jan Huntelaar kijkt naar eigen zeggen terug op een 'hectisch' 2017. De spits keerde in de zomer terug bij Ajax en sindsdien is er veel gebeurd. Kort na zijn komst liep Abdelhak Nouri blijvende hersenschade op, terwijl Ajax voortijdig uitgeschakeld werd in Europees verband en ook zwak van start ging in de Eredivisie. Deze maand kwam daar de bekeruitschakeling en het ontslag van Marcel Keizer bovenop.

De start in de Eredivisie deerde Huntelaar het minst, vertelt hij aan Ajax TV. "Voor mezelf kwam die klap minder hard aan dan nu tegen FC Twente in de beker. Er waren zoveel dingen die voor afleiding zorgden, waardoor voetbal niet helemaal op de eerste plek stond", doelt Huntelaar onder meer op Nouri. "Doordat de start niet goed was, wordt iedere wedstrijd al snel cruciaal. Op iedere wedstrijd ligt meer druk, omdat je aansluiting moet houden."

Huntelaar sloot in de zomer vol goede moed aan bij een 'fris en jong team'. Hij kwam als tweede spits en wilde van waarde zijn voor Ajax. 'Al met al' is dat gelukt, zegt Huntelaar. "Ik wilde Europees doorkomen, zo lang mogelijk in de beker blijven en kampioen worden. Twee van die voornemens zijn nu weg en dat is een domper. Het kampioenschap is nu de prioriteit." In de titelstrijd staat Ajax vijf punten achter op koploper PSV.

Dit seizoen speelde Huntelaar veertien competitieduels, waarvan tien als basisklant. In moeilijke uitwedstrijden kreeg de zomeraanwinst vaak de voorkeur onder Keizer, bijvoorbeeld tegen Feyenoord. "Dat is voor mij persoonlijk de mooiste wedstrijd die je kunt spelen als je bij Ajax speelt. Er komt veel emotie bij, dé wedstrijd en dat brengt adrenaline en plezier met zich mee. Het is altijd lekker om daar te zijn, die vijandige sfeer brengt net even dat beetje extra naar boven."

Hoort Klaas-Jan Huntelaar altijd in de basis te staan bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er nuttige speler, blij dat ie weer terug. Bewijst nog steeds zijn waarde!

28 december 2017 om 09:11

Is Huntelaar nou echt zo goed,of is de eredivisie zo zwak dat Huntelaar zo makkelijk verdedigers weet te pareren ?

28 december 2017 om 09:31

Dat maakt toch niks uit. In beide gevallen is Huntelaar een nuttige speler voor Ajax dit seizoen.

28 december 2017 om 09:46

ben het volkomen eens met jouw stelling.

En er dan ook nog eens met 1-4 van het veld lopen maakt het alleen maar mooier en mooier. Klaas-Jan laat maar weer eens zien nog steeds van grote waarde te zijn, en krijgt denk ik toch meer speelminuten als dat waar hij van te voren rekening mee had gehouden. Hopelijk tekent hij na dit seizoen voor een nieuw contract, het zou oh zo jammer zijn als hij volgend seizoen alweer verdwenen is uit Nederland.

Als je als trainer van plan bent om in een wedstrijd de spitsen te wisselen, zou ik altijd met de oudste speler starten. Fysiek gezien zal een jongere speler makkelijker kunnen invallen dan een oudere speler. Het beste moment zou dan na een uur voetballen zijn en dan Dolberg het laatste half uur laten spelen.

Ik ben blij met zijn terugkeer bij ons. Ook al is die niet meer zo goed en scherp als weleer, nog steeds is hij een hele belangrijke pion voorin. Dolberg steekt ongetwijfeld heel veel van m op.

Het wordt nog een spannende 2e competitiehelft !

Nog steeds een spits met een neusje voor de goal. Hoop dat hij zijn ervaring op Dolberg kan overdragen. Denk dat een talent als hij veel kan leren van Klaas/jan

Had van mij nog vaker opgesteld mogen worden. Speelde een puike wedstrijd uit bij Az en drie dagen later in de beker tegen Twente stond ie er weer naast. Nog zo een onbegrijpelijke keuze van Keizer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren