Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Huntelaar: 'Titel zou een droom zijn, in de Europa League komen we ver'

Laatste update:

Klaas-Jan Huntelaar staat voor zijn tweede seizoen in dienst van Schalke 04. Toen de 27-jarige spits in de winter van het seizoen 2008/09 Ajax verliet, tekende hij een contract bij Real Madrid. Zes maanden later verkaste hij naar AC Milan en ook die club liet hij na één seizoen achter zich. In de betrekkelijke rust van Gelsenkirchen gaat hij op zoek naar een verbetering van zijn aantal doelpunten van vorig jaar (dertien). Hij noemt echter niet zijn gehoopte aantal goals.

/

“Ik heb me ook geen getal voorgenomen”, vertelt Huntelaar woensdag op de clubwebsite van die Knappen. “Een spits wil altijd zoveel mogelijk doelpunten maken. Het succes van het complete elftal is echter belangrijker. Daaraan wil ik met zoveel mogelijk goals bijdragen.” Huntelaar verwacht dat Schalke komend seizoen hoge ogen gaat gooien in de verschillende competities.

Toen de Nederlander zich meldde bij de Duitsers, was net de tweede plaats bereikt en Champions League-voetbal behaald. Het seizoen werd echter afgesloten met een teleurstellende veertiende plek, al waren de halve finale van de Champions League en de winst van de beker redelijke pleisters op de wonden. “We willen het in alle drie de competities goed doen. Het zou een droom zijn om de titel hier weer terug te halen. De bekerfinale in Berlijn beviel me ook heel goed. Ons team heeft veel potentie en ik zie ons in de Europa League ver komen”, aldus the Hunter.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

nou, veel slechter dan vorig jaar kan het bijna niet. Het was een heel raar seizoen, Schalke speelde geweldig in de Champions League, maar verschrikkelijk in de Bundesliga. Het zou voor hen beter zijn om het nu andersom te doen: gewoon minimaal top 5 in de Bundesliga en wat maakt het nou uit als je niet door de groepsfase van de Europa League komt? Voor Huntelaar denk ik nog steeds dat hij er minimaal 20 in kan leggen, blijft een geweldige spits die op de een of andere manier maar niet loskomt in het buitenland. 13 is toch nog best wel een aardig aantal, als je zijn droogteperiode + zijn blessure bekijkt.

6 juli 2011 om 14:15

Waarom zou je rekening moeten houden met zijn droogteperiode?
Ik denk dat Schalke wel een top 5 plaats moet kunnen halen, alhoewel ik niet zo'n fan ben van Rangnick. Toch een beetje een aparte man.

6 juli 2011 om 14:18

omdat hij iets van 2 of 3 maanden droog heeft gestaan en daarna geblesseerd is geraakt. Dat betekent dat hij er de eerste seizoenshelft toch 13 in heeft gelegd en dat betekent dat hij het in ieder geval wel kan.

Bayern Munchen verwacht ik als titelfavoriet maar Schalke kan zeker wel voor CL voetbal gaan spelen aangezien de 1e 4 CL spelen wat nieuw is.
Schalke heeft een degelijke ploeg en in de europa leaque zullen ze ook wel de laatste 32 gaan bereiken denk ik. The Hunter zal ook wel minimaal 20 goals maken in de competitie, die kwaliteit heeft hij gewoon.

De titel zie ik Schalke niet pakken, de EL zie ik ze ook niet winnen, misschien wel de kwartfinale of halve finale halen.
Ik denk dat Schalke komend seizoen wel ergens in de top 5 eindigt, want ze hebben wel degelijk een aantal goede wedstrijden gespeeld.
Het wordt afwachten & genieten

6 juli 2011 om 16:15

In de poul fase van de Cl hebben wij bij halve finalist van EL in gezeten. Genaamd Benfica.
Zowel uit als thuis hebben we gewonnen. Valencia hebben we gelijk/gewonnen, en dat zelfde Valencia had wel Villareal ( halve finalist ) met 5-0 opgerold. Ik geef ons wel degelijk kansen in een El.

on:

Ik geef ons wel degelijk kansen in de El. Alleen nog niet dit jaar. Er zijn momenteel een aantal nieuwe jongens bij gekomen, en heel erg veel zijn er weggegaan. Veel van die nieuwe jongens moeten zich nog ontwikkelen. En bovendien is Lewis Holtby terug van Mainz, waar hij toch de smaakmaker was, en ze na een hoger niveau heeft gebracht.

Klaas, zal hopelijk veel doelpunten maken. Die laatste 2 in Berlijn kon ik de opluchting zien, bij het vieren van beide goals. Hopen dat hij dit meeneemt na de voorbereiding van het nieuwe seizoen, en dat we gewoon weer meedoen om de CL plekken.

Neuer had toch wel het grootste aandeel in de succesen nu die weg is word het moeilijker om de prestaties van het winnen van de beker en championsleague te evenaren. hij heeft zoveel punten gepakt en ook tegen Man Utd zag je dat Neuer de enige was die ze op de been hielt.

Schalke is een goeie ploeg alleen draait het nog net goed genoeg. dus klaas... je weet wat je te doen staat.

Ik gun het je van harte Klaas!

Als je bekijkt hoe hij het de laatste wedstrijden in Oranje heeft gedaan moet er absoluut meer inzitten. Verder heeft Schalke een selectie die goed genoeg is om ver te komen in alle competities.

Schalke komt gewoon tekort om hoge ogen te gooien. De enige top- spelers zijn: Jurado, Raul, Huntelaar, Farfan, Baumjohan en Draxler...

6 juli 2011 om 17:04

Howedes , Holtby, en wellicht straks van de langdurige blessures Tim Hoogland en Levan Keniazijn ook topspelers . Schalke gaat groeien onder de intelligente leiding van Ralf Rangnick. De titel is te hoog gegrepen dit jaar maar met dit materiaal te komende jaren is een titel in drie jaar mogelijk. Tegen die tijd is de Bayern honger ook weer even over!

Ik denk dat we volgend jaar weer 1beker gaan winnen. welke het word weet ik niet maar ik heb zo'n gevoel da de DFB pokal volgend jaar weer naar GE komt. en onder Rangnick zie ik de volgende jaren heel wat mogelijk. En wat Hunter betreft verwacht ik van hem tog zo'n 20goalen in de competitie

Hmmm ik denk dat Schalke het komend jaar weer naar behoren gaat doen. Die rare Magath is er eindelijk uit en ik vind Rangnick gewoon een goeie, slimme vent die van aanvallend voetbal houdt. Daarbij heeft Schalke al van heel veel miskopen van Magath afstand gedaan dus dat is ook maar voor Schalke. Ze moeten nog wel een goeie vervanger voor Neuer halen maar goed gezien het geld wat ze daarvoor hebben gekregen voor Neuer moet dat wel lukken denk ik. Ik denk dat Schalke de kwaliteiten heeft om zeker in de top 4 te eindigen. En ja hoge ogen kunnen ze ook gooien in de Europa League als je ziet hoe Schalke afgelopen jaar clubs als Benfica, Lyon en Inter van het veld hebben getikt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren