Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Huntelaar rust niet: ‘Die pauze lassen we na mijn carrière wel in’

Laatste update:

Schalke 04 boekte donderdag een overtuigende overwinning op Asteras Tripolis (4-0) en in de competitie gaat het met een derde plaats na zeven speelronden ook heel aardig. Klaas-Jan Huntelaar erkent op de website van de Bundesliga dat het goed gaat en roemt Leroy Sané in het bijzonder.

/

De negentienjarige aanvallende middenvelder was dit seizoen al goed voor drie doelpunten en twee assist in tien duels en bereidde in de Europa League tegen Asteras nog de treffer van Huntelaar voor. “Hij heeft de kwaliteit om een sprint in te zetten en heeft oog voor de pass, of om zelf diep te gaan. Ik werk persoonlijk heel goed met hem samen.”

“Hij ziet mij staan en ik zie hem staan. De samenwerking verloopt goed en het zorgt voor plezier wanneer we elkaars looplijnen begrijpen”, aldus Huntelaar, die ondanks het volle programma geen rust nodig heeft. “De trainer zei vorige week dat hij mij rust wilde geven tegen Hamburger SV, maar ik zei toen dat ik geen pauze nodig heb. Die pauze lassen we na mijn carrière wel in”, lacht de Oranje-international, die zondag met Schalke tegen FC Köln speelt.

Wat verwacht jij van Schalke 04 - FC Köln?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Soms moet je spelers tegen zichzelf in bescherming nemen. Vorig seizoen lag Huntelaar er lange periodes uit met blessures. De trainer wil nu wat minder risico nemen en met het oog op de toelkomst waarschijnlijk ook al andere spelers uitproberen in de spits.

Mooie mentaliteit snap ik wel, Dat zou ik ook willen gewoon elke wedstrijd spelen als je kan. Zie Schalke 04 wel als een van de favorieten om de europa league te pakken als het goed draait.

3 oktober 2015 om 16:37

Dortmund schat ik hoger in maar zij lijken de europa league totaal niet serieus te nemen. Hebben nog niet 1 keer een half degelijk team opgesteld in europa.

Verder gun ik schalke het beste. Vind het een prachtclub, en naar mijn mening de beste jeugdopleiding van europa.

3 oktober 2015 om 16:42

Denk dat Dortmund al weet dat ze vast wel door gaan op halve kracht en misschien in de volgende ronde wat serieuzer worden, Dat zie je ook wel vaak, De poule van Dortmund best zwak op misschien Paok na.

3 oktober 2015 om 17:30

Er kunnen nog wel wat sterke clubs meer instromen vanuit de CL. Neem alleen de poule van PSV ,wolfsburg, United en Moskou. Wie wordt daar derde. Zo zijn er nog een paar. Maar ben het met je eens dat Schalke en BVB ver moeten kunnen komen. Kwart of halve finales zeker!

Prima prof die Huntelaar,zeg gewoon tegen de trainer die rust neem ik na mijn, carriere wel geweldig.met schalke gaat het nu prima ze hebben nog een aardige, voetballer lopen nog jong Huntelaar zegt werk persoonlijk heel goed met hem samen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren