Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Huntelaar: ‘Goed dat spelers met zo veel bagage voor Nederland kiezen’

Laatste update:

Ajax hervat de competitie aankomend weekend met De Klassieker tegen Feyenoord en Klaas-Jan Huntelaar lijkt door de blessure van Kasper Dolberg voor die wedstrijd verzekerd van een basisplaats. De 34-jarige spits geldt als de routinier in de selectie van de Amsterdammers en komt bij Feyenoord mogelijk een oude bekende tegen die eenzelfde rol gaat vervullen voor de Rotterdammers.

Robin van Persie staat namelijk op het punt om terug te keren naar De Kuip en Huntelaar zou dat alleen maar toejuichen: “Het is goed als spelers met zo veel bagage voor de Eredivisie kiezen. Maar het delen van jouw ervaringen, de sturende rol die je kan hebben voor jonge profs, is een extraatje, een bonus. Je moet het altijd zelf nog laten zien op het veld”, vertelt hij in gesprek met Het Parool.

Huntelaar werkte afgelopen week met Ajax een trainingskamp af onder de nieuwe trainer Erik ten Hag en merkte daar dat de opvolger van Marcel Keizer in eerste instantie veel bij het oude laat: “Dat begrijp ik wel. De tijd om dingen wezenlijk te kunnen veranderen is kort. Twee weken. Dan kijk je vooral naar de aspecten die goed zijn en die houd je zo veel mogelijk intact.”

De Amsterdammers beginnen de tweede seizoenshelft met een achterstand van vijf punten op koploper PSV en Huntelaar denkt dat het niet onmogelijk is om dat verschil in de resterende wedstrijden goed te maken. Of hij het prettig vindt om meteen te beginnen met de kraker tegen aartsrivaal Feyenoord lijkt hij echter niet helemaal zeker te weten: “Als we winnen wel.”

Denk jij dat Ajax gaat winnen van Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben benieuwd, Huntelaar heeft wel gelijk met het punt dat je in 2 weken vrij weinig kan veranderen aan het spel.
Doorgaan op dezelfde voet en rustig aan proberen je eigen visie toe te passen. Zolang op dezelfde voet verder gaan maar niet betekend dat je wint van Feyenoord en Utrecht, om vervolgens tegen NAC punten te laten liggen...

15 januari 2018 om 15:40

Na de 0-8 in Breda durf ik mijn plantenspuit er wel op in te zetten dat NAC geen punt meeneemt.

15 januari 2018 om 15:47

Ik denk inderdaad niet dat we punten gaan verspelen tegen een NAC. Maar het talent van Ajax is om tegen goeie ploegen een goeie pot neer te leggen, om vervolgens tegen een degradatie kandidaat hopeloos door de ondergrens te zakken..

15 januari 2018 om 16:43

Ondanks dat ik daar ook wel op in durf te zetten, moet je niet denken dat die 8-0 de graadmeter is van hoe nac dit seizoen is. Ze wonnen ook van Utrecht, waar Ajax dan weer van verloor. Ik geloof best dat Ajax dik gaat winnen hoor, zijn veel beter.

Huntelaar heeft vooral gelijk met Rvp. Ik ben zelf geen fan van hem (maar ja, ook niet van Feyenoord ), maar vind het wel heel goed voor de Eredivisie dat hij terugkomt. Het is en blijft een grote naam in Europa die jonge jongens toch echt wel kan meenemen. Een Eredivisie is gebaat bij zoveel mogelijk goede clubs!

Verwacht komend weekend wel gewoon een klinkende overwinning, of Ten Hag er nu 2 weken zit of niet! Qua spelersmateriaal en het feit dat we thuis spelen, moet voldoende zijn voor een overwinning.

15 januari 2018 om 16:38

Hoe kan je als (nederlandse) voetbal liefhebber geen fan zijn van Rvp? altijd klasse beter geweest dan Huntelaar.

15 januari 2018 om 17:12

Inderdaad, iedere Nederlander zal in meer of mindere mate fan van rvp geweest zijn.

Alleen met een klasse beter dan Huntelaar doe je hem dan weer te kort. Ze zijn niet met mekaar te vergelijken. Rvp was misschien een betere voetballer, Huntelaar een betere spits/afmaker in mijn ogen. Zeker in zijn hoogtijdagen was elke bal die hij in de 16 kreeg een goal.

15 januari 2018 om 18:04

Van Persie is echt wel een klasse beter dan Huntelaar, die het eigenlijk alleen bij Schalke heeft gemaakt. Van Persie is een fenomeen in Engeland en op vrijwel ieder vlak een betere speler dan Huntelaar. Huntelaar is inderdaad erg klinisch, maar als dat alles is.. Met alle respect, Maar dat is Bas Dost ook.

15 januari 2018 om 18:57

De arsenal fans zijn nog steeds niet zo blij met RVP hoor...

15 januari 2018 om 19:22

Waar zijn Arsenal fans wel blij mee? Van Persie is hoe dan ook groot geworden bij Arsenal en heeft vele (belangrijke) goals voor ze gemaakt. Dat Arsenal dan niet vooruit gaat door de financiã«le restricties door het nieuwe stadion en van Persie ook een echte topsporter is die bij United wã©l prijzen kon winnen, is vervelend voor Arsenal-fans, maar zoals ik al zei; van Persie was wel een ongelooflijk goede speler voor en bij Arsenal. Kijk naar een Sanchez nu, of Ozil. Het is een repeterend verhaal. Echte toppers willen gewoon prijzen winnen.

15 januari 2018 om 17:09

Ik ben op mijn beurt dan weer wel fan geweest van rvp, althans zn voetbalkwaliteiten (maar ja, ik ben dan ook weer fan van Feyenoord). Vooral ten tijden van Laat Arsenal begin United was hij erg goed.

Ik betwijfel echter ten zeerste of hij nu nog mee kan op niveau. Enige voordeel is waarschijnlijk dat de keren dat hij speelt, hij in het begin vermoedelijk dubbele dekking zou krijgen waardoor andere ruimte hebben.
Hoop alleen dat hij niet weer gaat kwallen als hij moet banken.

Ik vind de vergelijkingen met Kuijt dan ook totaal niet op gaan in dit geval.

En wat komend weekend betreft, ik kan alleen maar hopen dat wij kunnen profiteren van de "onrust" bij jullie, maar doorgaans hebben we in Amsterdam weinig succes... Hopen op een gelijkspelletje dit keer!

15 januari 2018 om 17:57

"Weer gaat kwallen". Waar halen mensen dat toch vandaan? Reken er nou maar op dat van Persie weet dat hij niet altijd basis zal staan. Als hij een gegarandeerde basisplaats had willen hebben ging hij Sneijder wel achterna. Hij is ten eerste een klankbord voor de gehele selectie.

Ik kan dan ook niet wachten tot dat de competitie weer van start gaat! Ik verwacht (net als de afgelopen 13? jaar) dat de 3 punten in Amsterdam blijven. Ik maak me dan ook meer zorgen om volgende week..

15 januari 2018 om 16:36

Als ik het goed heb was het in het seizoen 14/15 een 0-0 in Amsterdam. Net als in 11/12 een 1-1. Verder zit je met die 13 jaar aardig in de buurt, wordt weer eens tijd voor Feyenoord. 😉

15 januari 2018 om 16:40

Ajax wint de klassieker gewoon zoals altijd. Al haalt Feyenoord De Gea, Messi, Dybala, Hazard, Van Dijk, Beckenbauer en George best, Ajax wint de klassieker.

15 januari 2018 om 16:51

@mgi:
haha het erge is dat de kans nog groot is dat het zo zou zijn ook!

Zelfs de keren dat we echt beter waren (kwa spel) dan nog mocht het niet zo zijn. Maar toch geloof ik er iedere keer weer in en moet het toch eens gebeuren .

Dan miss zonder de Gea enzo maar miss dan met RVP maar eens.

15 januari 2018 om 16:53

Ik ga ook wel weer met goede moed zitten hoor, wie weet lukt het een keer: )

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren