Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Huntelaar gelinkt aan rentree in Primera División

Laatste update:

Klaas-Jan Huntelaar is niet bezig aan zijn beste seizoen bij Schalke 04. De aanvaller staat pas op vijf competitietreffers en in de wandelgangen wordt nu beweerd dat die Knappen bereid zouden zijn om mee te werken aan een vertrek van de Nederlander. Terwijl veel supporters van Ajax hopen op een terugkeer van Huntelaar naar Amsterdam, lonkt een verhuizing naar Spanje.

/

In de Spaanse media verschijnt vrijdag het gerucht dat Real Betis belangstelling heeft voor de 32-jarige Huntelaar. De tweede club uit Sevilla is de minst scorende ploeg van de Primera División en daarom op zoek naar doelpunten. Mocht de belangstelling van Betis serieus zijn, dan kan Huntelaar ploeggenoot worden van Rafael van der Vaart en Ricky van Wolfswinkel.

Er wordt beweerd dat ook Valencia en Villarreal aan Huntelaar denken, maar deze clubs zouden zich in eerste instantie op andere spitsen richten. Huntelaar speelde in Spanje al eens voor Real Madrid, maar moest daar na een halfjaar alweer vertrekken. Via een seizoen bij AC Milan kwam de spits in 2011 terecht bij Schalke, waar hij nu bezig is aan zijn zesde seizoen. Bij een vertrek van Huntelaar zou Schalke Loïc Rémy van Chelsea willen aantrekken als nieuwe centrumspits.

Zie jij Klaas-Jan Huntelaar naar Real Betis gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Huntelaar gaat toch naar Arsenal? Volgens mij horen we dat iedere transferperiode, haha.

Maar ik vind hem te goed voor Real Betis. Zou het als ik Real Madrid was zelfs wel aandurven om hem als tweede spits achter Benzema te halen, zij hebben niet echt een alternatief. Huntelaar is in de 16 nog steeds wereldtop en kan nog wel een jaar of twee op topniveau mee.

22 januari 2016 om 13:49

Terug naar ajax en zijn carriere eindigen als held ipv wat vd vaart doet...

22 januari 2016 om 14:13

Als Real Morata niet eens de kans geeft dan gaan ze Huntelaar al helemaal geen kans geven. Daarnaast heeft Jese achter Benzema.

22 januari 2016 om 14:24

Maar Jese is toch helemaal geen spits? Real had met een Higuain en Morata prima spitsen in huis, maar zij hadden gewoon geen garantie op een basisplaats...

22 januari 2016 om 15:34

Zonder benzema gaat ronaldo denk ik in de spits met jese op links

22 januari 2016 om 14:34

Clubliefde is weer ver te zoeken. Blijkbaar denken de profs ook nog aan de kleinkinderen van hun kleinkinderen met de centjes, maar niet aan (een van) de clubs die het allemaal mogelijk heeft gemaakt. Nu is het tijd om te handelen voor ajax en een keer af te wijken van dat salarisplafond! Als hij dan nog voor Betis kiest weet je als club ook weer voldoende..

22 januari 2016 om 14:41

Volgens jouw beredenering moet hij dus naar AGOVV of Heerenveen.

22 januari 2016 om 14:48

Flauwe post zeg.. Bij Ajax heeft hij de top gehaald en hij is altijd fan geweest van Ajax. Denk niet dat er clubliefde voor AGOVV bij KJH is.. Slechte poging om grappig te zijn..

22 januari 2016 om 15:06

Eigenlijk moet hij dan naar de graafschap

22 januari 2016 om 15:40

Bij agovv mooi in de derde klasse voetballen

22 januari 2016 om 14:50

Wereldtop? Als je gemiddeld zo'n 10 a 11 doelpunten per seizoen in de Bundesliga maakt ben je niet echt wereldtop.welgeteld anderhalf goed seizoen heeft Huntelaar gedraaid bij Schalke dat ie daar enigzins aanspraak op mocht maken.

Huntelaar kan beter terug naar Ajax gaan. Bij Betis is weinig sportieve eer te behalen. Vd. Vaart heeft nu al spijt van zijn keuze voor Betis.

22 januari 2016 om 13:25

Ja inderdaad. Je kunt daar toch nooit kampioen worden, CL behalen is ook erg lastig en de beker winnen lukt ook haast niet.
Bij Ajax moeten ze hem gewoon een dik en langdurig contract aanbieden. Hopelijk komt die dan terug naar Ajax. En in de tussentijd mag die ook Sneijder bellen/appen/mailen zodat hij ook meekomt. Mogen ze samen bij Ajax de kar trekken. Met de huidige (erg talentvolle) groep kan je dan echt mooie dingen bereiken.

22 januari 2016 om 13:33

Hoezeer ik het ook als Ajacied hoop, gaat dat natuurlijk never nooit gebeuren. Hij verdient bij Schalke 7 miljoen per jaar, zal hij dan genoegen nemen met 1?

Daarbij van de bundesliga naar de eredivisie is ook niet bepaald een stap vooruit. Wat betreft CL volgens mij heeft Schalke de laatste 10 jaar 8x CL gespeeld. Waarvan een paar jaar geleden zelfs de halve finale werd gehaald. De kans op CL met Schalke is minstens zo groot als CL met Ajax.

Daarbij beschikt Schalke ook over een aardige arsenaal aan talent.

22 januari 2016 om 13:38

Hoe kom je bij 7 miljoen? Volgens mij is het 4 miljoen. Ajax heeft wel aangegeven van het salarisplafond af te willen. Als ze Huntelaar nou 2 miljoen per jaar kunnen bieden is hij wellicht over te halen.

22 januari 2016 om 13:46

Zou wel echt super zijn als die terug komt naar Ajax. En opzich is het ook best mogelijk, want ik denk dat hij beter naar Ajax kan gaan dan naar Betis.

22 januari 2016 om 13:46

Volgens mij is het ook 4.
Huntelaar heeft meerdere malen aan te geven het leuk te vinden bij Ajax af te sluiten, als ze een aanbieding van 2 miljoen per jaar doen, zie ik ze noet kansloos.
Denk dat hij dat salaris dubbel en dwars terugbetaald

22 januari 2016 om 14:01

@ FC Baer

Nee hoor volgens Schalke zelf verdient hij 6,75 miljoen per jaar (exclusief bonussen) volgens Bild is het zelfs ruim 8 miljoen. Vandaar dat ik het heb afgerond naar 7 miljoen. Met bonussen zal hij daar namelijk wel minimaal op uitkomen.

Wie bij Ajax heeft aangegeven van het salarisplafond af te willen? Dat gaat de RvC voorlopig nooit goed keuren, daar ben ik zeker van. En zelfs al zou Ajax 2 miljoen bieden? Zeg zelf, ik ben ook voor Ajax en hoop dat hij terug komt, maar je gaat toch nooit als je 7 miljoen verdient en in een van s'werelds beste competities speelt bijna 3 kwart van je salaris inleveren om in de Eredivisie te spelen. Al had hij bij Schalke nou totaal geen uitzicht meer op een basisplaats (zoals Luuk de Jong had) dan had ik nog zoiets van, misschien is wel een hele kleine kans dat hij komt. Maar nu, van z'n levensdagen niet.

@ No.2

''huntelaar heeft meerdere malen aan te geven het leuk te vinden bij Ajax af te sluiten''. Tja, dat zeiden van der Vaart, Frank en Ronald, Bergkamp, van der Sar, Sneijder, Ibra etc ook. Allemaal leuk dat ze dat zeggen, maar hoevaak gebeurd dat nou? Je bent topsporter dan kies je altijd voor sportief de hoogste uitdaging.

Wellicht dat Ajax nog een poging kan wagen over een paar jaar als zijn contract afgelopen is. Dan zie ik wellicht een reële kans.

22 januari 2016 om 14:02

Ik had het niet over Schalke, maar over Real Betis. Schalke is natuurlijk een club met veel meer mogelijkheden, maar wellicht dat hij voor zijn liefde voor Ajax voortijdig terug wil.

Ik wist overigens niet dat ze bij Schalke 7x zoveel betalen als bij Ajax. Dat is wel een extreem groot verschil zeg :/

22 januari 2016 om 14:36

Dat dus! Aangeven dat je ze allebei wilt, ruim salaris bieden en ambities uitspreken om volgend jaar door te bekeren in de CL!

Lijkt me een mooie overstap voor Huntelaar, kan me voorstellen dat hij nog een keer een poging wil doen in Spanje om te slagen. Het was in Spanje en Italië er niet helemaal uitgekomen en volgens mij is Huntelaar wel het type die zoiets graag rechtzet. Een overstap naar ajax zou voor de eredivisie prachtig zijn, maar met de flankspelers die bij ajax spelen snap ik best dat Huntelaar daar geen zin in zou hebben. Er zijn weinig spitsen zo sterk afhankelijk van de flanken als Huntelaar, en dat is nou juist het probleem bij Ajax. Zeker met de huidige backs die aanvallend niet zo sterk zijn zou het lastig worden denk ik.

22 januari 2016 om 13:32

is de reden die jij geeft dat hij beter niet naar ajax kan gaan niet ook een hele goede reden om vooral niet naar betis te gaan. Dat team draait aanvallend voor geen meter dus weinig aanvoer voor kjh.

22 januari 2016 om 13:37

Dat zou inderdaad een goede reden kunnen zijn, ik zie Betis nooit voetballen, dus ik kan het niet beoordelen.

22 januari 2016 om 13:53

Huntelaar speelde bij Ajax in de Eredivisie samen met Luis Suarez en Miralem Sulejmani en schopte er nog meer dan 30 in. Dat waren toentertijd nou ook niet bepaald assistenmachines vanaf de flanken....

22 januari 2016 om 14:07

Sulejmani en Huntelaar hebben nauwelijks samengespeeld. Huntelaar ging winter 2008 weg, Sulejmani was er toen pas net. Verder waren er backs zoals Emanuelson en vd Wiel die veel voorzetten geven. Daarnaast noem jij weliswaar Suarez en Sulejmani, maar wat dacht je van Leonardo? Rommendahl? en Kennedy of Mitea? Dat zijn wel buitenspelers met een voorzet hoor. Verder nog Perez en Sneijder die toch ook wel een balletje kunnen voorgeven. Toch totaal anders dan nu?

22 januari 2016 om 14:06

Ik vind Dijks over het algemeen aanvallend wel sterk. Voor de rest ben ik het wel met je eens.

22 januari 2016 om 14:38

Wesley?

We zijn toch een mislukt voetballandje geworden. Persie speelt in Turkije en zit rechts op de bank. En Hunt wordt gelinkt aan B club, man man

22 januari 2016 om 13:26

Zou het wellicht Veel meer te maken kunnen hebben met het feit dat beide in de na-dagen van hun carriere ijn beland?!!

22 januari 2016 om 13:34

Ja wel triest eigenlijk.. Hopen dat de volgende generatie wat beter is. We hebben nu gewoonweg vrijwel geen toppers van gemiddelde leeftijd (25-30). De echte toppers zijn aan het aftakelen en de rest is nog erg jong. Meest zorgwekkende vind ik de spitspositie voor de komende jaren.

22 januari 2016 om 14:05

Huntelaar is eerlijk gezegd nooit top geweest. Bij een topclub nooit geslaagd. De reden hiervoor doet er verder niet toe. Feit is en blijft dat Huntelaar bij een topclub nooit geslaagd is. Er valt nu meer eer te behalen bij Ajax. Wellicht iets minder centen maar wel meer eer om als held te eindigen.

22 januari 2016 om 15:16

Huntelaar heeft bij Real Madrid maar gedurende een maand een basisplaats gehad, en heeft in die periode acht doelpunten gemaakt. Hij was toen de effectiefste spits van alle grote competities.
Toen kwam Florentino terug als voorzitter en werden alle aankopen van Calderon aan de straat gezet.

Moet hij wel naar een ploeg die zijn spits bediend.anders is hij ten dode opgeschreven

22 januari 2016 om 13:35

Huntelaar verdient 7 miljoen in Duitsland, lijkt me eerder een bericht voor de wandelgangen.

22 januari 2016 om 13:41

Ajax gaf geen 47 miljoen uit aan het eerste elftal, Ajax gaf 47 miljoen uit aan de gehele organisatie. Dat is een groot verschil. Het eerste elftal heeft iets van 15 miljoen te verdelen, minder dan de helft dan Betis.

22 januari 2016 om 14:05

Uit jaarverslag 2014/2015:

De post lonen, salarissen en sociale lasten voetbal heeft voor een bedrag van EUR 21,8 miljoen betrekking op spelers (2013/2014: EUR 25,2 miljoen)

Voor een bedrag van EUR 9,8 miljoen op technische en medische staf (2013/2014: EUR 10,4 miljoen)

Deze daling heeft vooral te maken met het feit dat Ajax geen kampioenspremie heeft hoeven uitkeren.

22 januari 2016 om 14:07

Ik heb het over de selectie van het eerste elftal, die bestaat uit 22 spelers. Die verdienen samen 15 miljoen.

Dat is juist het hele manco uit het gedoe van Jonk, al het geld gaat naar de jeugdopleiding (jong Ajax, de A en B junioren) dus is er geen geld meer voor de eerste selectie.

Qua omzet lijkt Ajax tegen de Europese subtop aan te zitten, qua salarissen van het eerste elftal is het vergelijkbaar met Molde.

22 januari 2016 om 14:55

Mold heeft niet eens een omzet van dat bedrag, laat staan dat ze die salarispost hebben.

22 januari 2016 om 16:34

Jawel hoor, ze zetten zelfs veel meer dan 15 miljoen om, doen ze al jaren en ze proberen zo veel mogelijk in het eerste elftal te stoppen.

Ajax heeft afgelopen jaren zwaar bezuinigd op de salarissen van het eerste elftal en stopt heel veel geld in de jeugdopleiding en de rest van de organisatie.

Maakt verder ook niets uit, het is alleen een misvatting om de sterkte van een elftal te meten aan de omzet. Uiteindelijk draait het erom hoe je je geld besteed. Dus heb je een paar miljoen salaris over voor een goede spits of niet.

Kom toch terug naar ajax. kan je lekker voetballen.je bent de grote held. je word wrs topscorder(niveau is niet best) je kan kampioen worden en cl spelen.en ajax heeft de spit waar ze op zoek naar zijn. En je hebt duitsland nu wel gezien toch

Als Huntelaar daar naartoe gaat en niet naar Ajax, mogen we dan eindelijk om het ontslag van Mark Netto vragen?

22 januari 2016 om 13:46

Bij een club, die zoals het nu lijkt, gaat degraderen. Waarbij je weinig in stelling wordt gebracht in de spits.
Of bij een club die graag aanvallend wil spelen en dat op dit moment niet voor elkaar krijgt zonder echte spits. Waarbij je ook nog eens een grote kans op CL hebt met een minstens zo'n hoog salaris.

22 januari 2016 om 13:51

Het is juist interessant om naar een club te gaan die tegen degradatie vecht. Ze zijn in paniek, en willen dus wel wat geld investeren om maar niet te degraderen. Ze doen vaak clausules erbij waarbij je gratis weg kan als ze degraderen, en je een premie krijgt als ze zich handhaven. Als ze degraderen kan je over een kleine zes maanden opnieuw een transfer maken, met een flinke zak tekengeld in het vooruitzicht. Ideaal.

22 januari 2016 om 14:09

@jasperge

Weet je nog steeds niet dat Marc niemand mag aantrekken zolang er geen spelers verkocht zijn? Dat is de keuze van de Rvc, je weet wel, die benoemd zijn op voorspraak van Cruyff.

22 januari 2016 om 14:27

Als Huntelaar liever in Sevilla wilt zitten kan me daar Overmars niet de schuld van geven. Overmars is gewoon bezig en er is echt wel contact met Huntelaar.

Het zal voor Ajax een goede oplossing zijn en kan Milik voor een mooi bedrag verkopen.

Hij heeft het volgens mij niet verkeerd bij Schalke. Hij woont nog steeds in Nederland (tegen de grens aan) en heeft nog een contract voor een jaar en daar kan nog een jaar bijgeplakt worden.

Nee, ik zie hem niet vertrekken naar het buitenland. Volgens mij werkt zijn vrouw ook in Nederland als lerares en ik denk dat de kinderen ook op Nederlandse scholen zitten in plaats van Duitse scholen.

22 januari 2016 om 14:15

Als ik het goed begrepen heb woon hij in Angerlo. Dit is ongeveer 10 kilometer bij zijn ouderlijk huis vandaan en een goed uur rijden naar Gelsenkirchen.

Dus als hij naar Ajax zou gaan, wordt zijn reistijd meer en gaat hij ongeveer 6 miljoen bruto minder verdienen. Het lijkt mij duidelijk dat hij (zolang hij bij Schalke kan blijven) bij Schalke blijft. En als hij het niet voor het geld doet, kan hij beter naar de Graafschap gaan. Daan liggen zijn roots en daar werkt zijn broer ook.

22 januari 2016 om 15:14

Klopt dat hij in Angerlo woont, wat reistijd betreft zal die niet veel veranderen, van Angerlo naar Amsterdam is net zover als van Angerlo naar Gelsenkirchen, denk dat het salaris een iets groter obstakel zal zijn

voetbal in Spanje is heel anders, ik denk niet dat hij daar zal slagen. eerder bij Real al niet, en nu op latere leeftijd wordt dat al helemaal al niet.

22 januari 2016 om 13:52

Bij Real lag het volledig aan de club dat hij het niet redde, daar voeren ze een beleid van idioten. 20 wedstrijden, 8 goals is trouwens niet eens zo verkeerd.

22 januari 2016 om 14:05

Hij werd ook als vleugelspeler gebruikt, dan als spits haha. Want Raul was de eerste spits destijds.

In de top subtop van engeland lijkt me meer wat voor hem!

Nog steeds en goede speler die Huntelaar, en Schalke verlaten voor Betis lijkt mij ook niet bepaald een verstandige keuze. Betis is een mooie club hoor, maar sportief gezien stelt het niet veel voor. In Italië is hij ook niet helemaal geslaagd, denk dat de manier van verdedigen in Italië en Spanje hem gewoon niet zo ligt. Vooral in Italië is het lastig scoren. Wel jammer, zou het best leuk vinden als hij nog eens in Italië komt te spelen. Een Lazio zou best bij hem passen, plus daar zit al een enclave Nederlanders. Maar denk dat hij uiteindelijk wel naar een club in Engeland gaat, al vraag ik mij wel af welke, want zie hem niet zo snel bij de grotere clubs in de basis staan.

Hij kan bij Ajax voor het kampioenschap gaan of voor de rest van het seizoen zijn zakken gaan vullen met degradatievoetbal.

22 januari 2016 om 14:48

Hij kan ook blijven waar hij zit en 7 miljoen per jaar verdienen.

22 januari 2016 om 14:56

Dat lijkt me het meest waarschijnlijk. Verdient te goed om daar zomaar weg te gaan. Jammer genoeg voor Ajax.

22 januari 2016 om 16:10

Nou 7 miljoen is wat overdreven maar hij heeft een mooi salaris bij Schalke en denk ook niet dat hij snel zal vertrekken.

22 januari 2016 om 17:41

7 miljoen is niks overdreven aan. Dat is gewoon het getal wat overal de ronde doet.

Terug naar ajax gaat niet gebeuren. Om 1 simpele reden ze kunnen hem niet betalen.(salaris) en bovendien kan hij bij een subtopclub in Engeland kunnen spelen en het dubbele wat ajax zou kunnen bieden

22 januari 2016 om 14:33

Ze willen hem niet betalen, Ajax kan het makkelijk.

Ja man en daarna haalt real betis Robben en verhaegh en brouwers enz. Als het maar een Nederlandse Bundesliga speler is van minimaal 30 jaar

Lijkt mij niet. Ik denk dat hij eerder naar Ajax teruggaat of nog eens in de Premierleague wil spelen. Ajax kan ook wel: lijkt mij geen heel geldbeluste speler.

Terug naar Ajax en dan net als vriend Heitinga? Ja dat ziet die wel zitten denk ik -_-

Ik zou Huntelaar nog wel even willen zien bij Galatasaray, zal er vast meer inleggen dan Burak en Umut..

Als ik KJH was zou ik naar Ajax gaan voor 2 seizoenen om daar lekker af te bouwen en dan hoop ik heel erg stiekem dat hij nog wat van zijn kwaliteiten heeft overgehouden zodat hij na die 2 seizoenen nog even een seizoentje bij ons in Friesland kan gaan spelen al acht ik dat kansloos helaas. Ik denk dat Klaas Jan over drie seizoenen ook lekker in de VS of in het Midden-Oosten gaat voetballen, wat ik hem enorm gun!

Toen ik dit artikel zag had ik gehoopt dat het om Sevilla zou gaan. Nu Immobile is vertrokken moet er namelijk weer een goede spits worden aangetrokken. Huntelaar zou goed passen in het aanvallende voetbal en krijgt dan voetballende ballen van Ever, Vitolo, Kono/reyes/krohn Deli.

Lijkt me voor beide partijen geen goed idee. Huntelaar heeft aanvoer nodig en bij een club als Betis ga je die niet genoeg krijgen op het moment.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren