Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hull City is concurrentie te slim af en haalt ‘Louis van Gaal-debutant’

Laatste update:
/

James Weir ruilt Manchester United in voor Hull City. The Tigers maken woensdagavond de komst van de 21-jarige middenvelder bekend. Het gaat om een definitieve overname van de voormalig Engels jeugdinternational.

De concurrentie om de handtekening van Weir was niet mals. Tal van Premier League-clubs wilden de afgelopen seizoen captain van Manchester United Onder-21 inlijven. Het is echter Hull City dat de middenvelder voor drie seizoenen, tot medio 2019, heeft gecontracteerd.

Weir doorliep in zijn jonge jaren de jeugdopleiding van Preston North End en maakte in 2008 de overstap naar de opleiding van Manchester United. De ex-jeugdinternational van Engeland Onder-16, Onder-18 en Onder-19 maakte op 28 februari 2016, in het thuisduel met Arsenal, zijn debuut in de hoofdmacht van Louis van Gaal en zat onder de Nederlander diverse malen op de bank. Hij kwam echter niet in de plannen van José Mourinho voor.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die gaan dus geen Henrikssen meer halen vermoed ik.

31 augustus 2016 om 22:31

Gunstig voor AZ

31 augustus 2016 om 23:21

Prima toch, kan hij er bij ons nog 14 inleggen. Topspeler voor ons. Hull City heeft ook gewoon een matig team, daar wil je toch niet heen.

31 augustus 2016 om 23:32

Hoe zien jullie nu het AZ-middenveld voor jullie.?

Ja het wordt tijd dat Hull zich gaat versterken inderdaad! Voor mij zijn ze nog steeds degradatiekandidaat nummer 1, samen met Sunderland, maar ze zijn op de goede weg natuurlijk! Ze zitten nu geloof ik op 16 selectiespelers, nog steeds erg mager maar al wel beter

Beetje een verzameling van hele matige Man. United-jeugdspelers bij Hull. En afdankertjes van Tottenham natuurlijk. Met Will Keane is er al een enorm twijfelgeval binnengehaald, nu deze niets zeggende speler. Maar ja, Hull kan ook niet veel anders.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren