Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hugo Borst: 'Boëtius, doe ff normaal man!'

Laatste update:

Ongelooflijk dat Feyenoorder Jean-Paul Boëtius zijn contract niet wil verlengen, zo vinden de Betweters: “Hoe kun je nou na zo’n kutseizoen je scheur opentrekken”, aldus Hugo. “Hij heeft mazzel als hij straks bankzitter wordt bij Aston Villa”, vult Koert aan. Verder: oud-PSV’er Björn van der Doelen schrijft kampioenslied en een minuut stilte voor Ajax.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Idd wat een branie van die gast zeg en nu vhilena ook nog

22 april 2015 om 19:22

Vilhena snap ik nog wel,die heeft nog potentie maar boetius is vanaaf dag 1 zo overschat als wat.

22 april 2015 om 19:29

Welk potentie bedoel je dan, volgens mij heeft ie al moeite om Immers uit de basis te spelen.

22 april 2015 om 19:49

Uhm het zijn allebei zo een beetje de grootste talenten op hun positie.... en hun posities zijn trouwen 10 en rechtsbuiten, en dat zeg ik omdat bijna iedereen boetius als linksbuiten ziet en vilhena als cm/vm

23 april 2015 om 07:38

Tonny scoort te weinig om op 10 te spelen en JPB moet sowieso aan z'n fysiek werken als die in het topvoetbal mee wilt komen. Talent is leuk, maar het gaat erom wat je er mee doet.

Doe zelf eens normaal!

22 april 2015 om 19:13

Idd, iets met potten en ketels ofzo..

Jpb is bankzitter dus ik begrijp wel wrm blij niet wil verlengen.
Daarnaast vind ik ook dat Hugo bost eens zijn mond moet houden over voetbal. Het is allang duidelijk geworden dat hij daar geen verstand over heeft en hij roept van alles in het rond. (Zo zei hij dat PSV nog van Twente zou verliezen)

Hugo borst ik word er niet echt blij van

Rare gozer die Hugo Borst.

22 april 2015 om 21:32

Een Feyenoorder in disguise. Ik snap dat hij uit Rotterdams oogpunt minder heeft met Ajax en Psv, maar de laatste tijd is hij meer pro Feyenoord dan pro Sparta.

Ik vind het heel logisch dat Boetius en Vilhena weg willen. Ze spelen niet en zien voor volgend seizoen ook weinig perspectief op speelminuten bij Feyenoord. Ja ze zijn nog jong, maar ze zijn ook heel jong gebracht en zagen vorige zomer ook BMI en de Vrij vertrekken op jonge leeftijd.

Ajax heeft hetzelfde probleem. Als je spelers jong brengt dan is de kans ook groter dat ze op jonge leeftijd vertrekken zoals een Eriksen.

23 april 2015 om 11:47

Hij mag wel naar vitesse komen..komt hij ook beter uit de verf denk ik

23 april 2015 om 12:59

BMI en de Vrij zijn net wat langer gebleven dan dit duo.

Wie is dat Hugo Borst?? Oh, die praatjesmaker, die alles beter weet. Dezelfde categorie als Derksen.
Tuto Mulo en wegwezen!

Sjengske07 die man heeft veel branie. Hugo Borst is een topspeler. Klaar uit. Heeft er al weer veel inliggen

Ik snap echt niet waarom iedereen zich zo tegen JPB keert. Als je zelf bij een werkgever kan gaan werken waarvan je denkt dat die beter voor je is, dan doe je dat toch ook. Iedereen probeert het maximale salaris eruit te halen en misschien is hij wel totaal niet op zijn gemak in Rotterdam.

Hugo borst kan ook beter gewoon zijn mond dichthouden.

Maar Boëtius is wel echt van erg matig niveau

Wat een fout opmerking over Ronaldo Borst. Kan echt niet. Je kunt iemand een l*l van een gozer vinden, maar hem beschuldigen van seksueel misbruik van kleine jongetjes is walgelijk. Zal wel "grappig"bedoelt zijn, maar is het allerminst.

23 april 2015 om 16:00

Neem alles lekker serieus man

Boetius en Vilhena zijn typisch van die spelers die getalenteerd zijn (of lijken), maar het volgende stapje maar niet (kunnen) zetten. Gaat dus niet veel worden met ze. Als ze echt zo goed waren, zouden ze namelijk al onomstreden zijn geweest bij een club als Feyenoord. Ze hebben genoeg kansen gehad. Als ik hun was en zelf nog het idee had dat ik de top kan bereiken, dan zou ik het inderdaad eens bij een andere club gaan proberen, en anders zou ik mijn handjes dicht knijpen met een nieuw contract bij Feyenoord.

Ach flikker toch op man haha
Bjorn held!

Wat een stelletje grote kinderen, alles wat ze zeggen over het voetbal spel is te dom om aan te horen, laat ze lekker boeken gaan schrijven maar dit is toch vreselijk, een vreselijk dom programma, ik ga nu stoppen want ik moet bijna overgeven als ik die twee kinderen zie.
Howdy

Wat een junkie is die Hugo zeg! Alleen maar van die junkie praatjes. Volgens mij bedelt die om op tv te komen. Ik kan hem echt niet uitstaan en die andere gozer is van die brave meelopers die staat te springen omdat die mag meelopen met de grote jongens.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren